Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

BB,nu am vazut pozele!!!te-am zarit intr-un filmulat, arati f.f. bine!si Stefania merge tot cam asa de manute, poate o idee mai lent ,nu este chiar asa vitezomana ca Yasmi!
Ii place sa se ridice in icioare,toata ziua face gimnastica; se agata de orice prinde, se ridica in genunchi sau direct in picioare.Nu are insa stabilitate cum are Maria Alinei,daca nu se sprijina de ceva,cadeeee incotro apuca!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

mersi frumos!! pozele le-am pus pe privat, daca vrei le mai "deblochez" o data!! filmuletele sunt mai vechi, de la mare de acu 2 luni!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noapte buna!!!

ne auzim maine pe la amiaza ca dimi avem program de shoping, apoi solar!!! ca deh tre sa invete si fata asta a mea ceva de ma ma'sa...

EDIT: MIHA SPUNE-MI TE ROG O RETETA DE BATON DE CIOCOLATA IN 2 CULORI (DACA SE POATE). VREAU SA FAC MAINE DUPA MASA!!! MERSI. PUSI
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Kiva, cu scaune moi si chiar apoase ne luptam si noi de o saptamana. Azi a fost prima zi in care a avut un singur scaun f tare . Noi nu am facut febrasi nici alte simptome nu am avut. Toata sapt a mancat numai asa: mar copt cu orez si branza de vaci, banana cu orez si branza d evaci, orez cu morcov si carne de vita/pui+biscuiti+lapte fara lactoza. Din pacate pe noi numai asta ne-a lasat doctorul sa mancam. Si cu tot regimul si toate medicamentele, el a facut ieri 2 scaune apa. Sper ca acum sa ne fi trecut problemele. Il mai tin pe regim vreo 2 zile si atat.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor..in curand aterizez la capitala..cele care iesiti prin parcuri usor de gasit de catre o provinciala ca mine..adicatelea, cismigiu/herastrau..va rog lasati-mi nr/ele voastre de tel pe PM si o sa va sun eu cd voi sti ce orar am.

vedeti ca unele dintre voi ati promis ca ne vedem..se stiu ele bine..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

....

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

poze noi..cu noi..
http://good-times.webshots.com/album/565645244cOknIz

de vineri plecam pt cateva zile la tara, apoi..despartirea cea urata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Victo, foarte dulce Stefanut! Dar si domnisoarele! :) Vad ca te-ai intalnit si cu Pussi!!
Noi mergem in Herastrau vinerea, iar nr meu e pe mailul comun pe yahoo.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am vazut si eu pozele ... Foarte zambaret Stefanut..... Si apropo ... si noi ne-am inscris la una din gemene... deci manutele jos ...daca mai are cineva de gand sa le peteasca

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Iaca a trecut si ziua de azi,cu toata agitatia aferenta. Astazi era ora pranzului si eu inca nu aveam tortul facut.Si Robert ma tot intreba "mami,da nu facem petlecele de ziua ta?" "Ba da,mami,o sa facem,dar dupa ce terminam treaba" "Mami,da' tolt nu ai la petlecele?" "o sa faca mami si un tort dar dupa ce termin de strans de pe aici" "Mami,hai ca te ajut si eu sa stlangi,sa temini mai lepede". Mi-a fost asa de drag... Si i-am promis ca fac un tort de care isi doreste el.Si a vrut un tort cu ciocolata,bineinteles si cu masini. Am incercat sa dreg eu busuiocul cu "o sa facem cu masini de ziua ta,acum facem cu altceva" dar nu mi-a mers."Acu facem cu masini si la ziua mea facem cu tlen". Asa ca...azi mi-am facut un tort cu masini. Am mai faurit si o rulada cu ciocolata si niste bombonele ce nu s-au intarit si le-am mancat cu lingurita.
Si la sfarsit am facut si niste pop corn ca toata lumea era incleiata de la atata dulce.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

alina, da tu crezi ca eu mai stiu idul si parola la mailu comun???
aoleo..ank..hai, ma, ca noi suntem departe..nu prea tine iubirea la distanta..dar e periculoasa si dragostea asta de-o vara, la bunici..hihihi..si zi-i la Raul ca si noi suntem caposi, da?

cristina, multam de pm.
ideea e ca nu stiu inca unde voi sta in bucuresti si daca voi avea net. de aceea va bat la cap de nre de telefon.

Mergi la inceput