Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 20
LaLa_20 spune:
Elle ma busi un somn aseara,ca nu mai fui in stare sa scriu macar un cuvant...NOI FUGIM AFARA,CAA AVEM MULTE TREBI,DA TE ROAGA EU SA NU PLEVI PANA NU FACI UN CAPITOL LA FETE....PLS![]()

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
LaLa_20 spune:
a inebunit forumu,am pus multi pupici si uite ce a aparut!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki_baby Si tot din ciclul "COPILUL MEU INGHITE TOT"...aseara i-a gasit timo in scutec(cand a facut kk) bucatele mici din coperta unei carti!:)) DE acum sunt cu ochii pe ea ca pe butelie!! Miki de Saara Maria 7.01.2008Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
offf, cum poti sta tot timpul cu ochii pe ei? eu, cel putin nu pot. eu am gasit in kk Dariei un fir de par de-al meu. de acum ma pot astepta la orice :)
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
zuzele2008 spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 Elle ma busi un somn aseara,ca nu mai fui in stare sa scriu macar un cuvant...NOI FUGIM AFARA,CAA AVEM MULTE TREBI,DA TE ROAGA EU SA NU PLEVI PANA NU FACI UN CAPITOL LA FETE....PLS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea NOU!!! Bibi se face mare!![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! ![]() un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta |
s-a executat!
aweya spune:
Buna dimineata!
Dau si eu o cafea in dimineata asta cu toate ca....dar mai bine nu continui...
Oricum, Ramonab multumim ca ne-ai vazut pozele. Intr-un capitol intreg ai fost singura care ne-a dat si noua atentie. Te pupam!
Am vazut poze cu muschetarii Ereenei, cu Sofiuca cea dulce, cu Saratica frumusica.
Gabrittza felicitari pentru postul obtinut, bine-ai venit in randul cadrelor militare ![]()
Miri imi pare rau pt otita lui Sacha, va dorim multa sanatate
Lala_D sa-ti traiasca flacaul care face 8 luni, sa creasca mare, cuminte si sa doarma noaptea
Ma striga al meu copil, revin dupa...
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui miri_mik jelimoni, aia-s gombotsi cu prune mah! un delir!!! grati, daca tu esti grasa si trista, hai sa te inveselesc: am 84! si ma vad teribil de sexi. cu ce te ajuta sa te simti mai frumoasa 2 kile in minus si frustrarea? o cura adecarata inseamna s anu-ti fie foame (vezi regimul meu din timpul sarcinii) si sa devina mod de viata. lasa-l pe dudu sa manance si el calumea, si lasa tu salatele si combinatiile d einfometar epe cand ai terminat cu alaptatul. estri o frumoasa orishiocum! mada, pur si simplu nu-i mai dai sa suga. e d eprezenta nu de foame... e conditionata. dar daca e la san... inca tre sa suporti cu soticism:) iri... eu la 40 de ani am sa scriu despre fostii mei amanti. peunii ii mai iubesc, dar intr-un mod ciudat:) miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii http://m3.lilypie.com/qNubp1.png http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png |
a=pai m-ati inebunit cu atatea denumiri la acelasi lucru pun pariu..
neatza zuzici, care-i la cafea???eu tpocmai mi-am pregatit-o,mi-o venit femeia la curatenie...am uitat de ea si ieri am facut curat
bravo moni...azi e ziua sotului,implineste 29 e ani...uff la anu trebuie sa-l schimb ca-i prea batran

ma apuc sa-i fac un tort la tati,pusici!
sper sa ma sune croitoreasa azi ca sambata am nunta nasesc si inca nu mi gta rochia...sper sa iara cum vreau, o sa va pun poze sa va dati cu parerea
muah
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Lala_D spune:
Moni treci si tu la capitolul nou 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
nemary spune:
| citat din mesajul lui miri_mik 2. am intrebat daca e normal ca sacha sa se trezeasca la varsta lui o data pe noapte. raspuns:NU! copilul e pur si simplu conditionat. e greseala comuna a parintilor cu doi copii. ca sa doarma bine primul, sar pe al doilea la cel mai mic scancet. d eund ela inceput ma bucuram ca recupereaza laptele noaptea, acu a devenit o conditionare. urmeaza un dresaj de vreo o saptamana probabil - daca avem noroc- si, ca un mic ajutor, o cojitsa de paine, seara la culcare cica ar face minuni!!! miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii http://m3.lilypie.com/qNubp1.png http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png |
multa sanatate lui Sasha, sa treaca repede otita.
cat despre pct.2, azi noapte m-am suparat rau pe Daria si nu am mai vrut sa-i dau titi. la fel ca si Miky ma gandesc si eu sa o intarc, nu de alta dar suge doar cand are ea chef, in rest chinuiala mare. asa...cum spuneam m-am suparat pe Daria si la trezirea de la ora 2 i-am pregatit un mare bibe cu 120 ml formula, sa vad cat mananca...si ..doar 30ml...imi venea sa-i torn pe gat tot laptele...zic doar pt asta m-ai trezit? adoarme...peste 30 min se trezeste iar si incepe sa planga, o incerc cu bibe, nu vrea, o pun la san adoarme instantaneu, multumita. la ora 6 se trezeste iar, ii dau iar bibe, de data asta mananca 10ml, dar nu o mai pun la san si doarme pana la 8.
as incepe si eu dresajul, dar tati lucreaza sapt.asa pana pe 23-23.30 si este si asa obosit, sapt.viitoare plecam la munte...poate peste 2 sapt...pana atunci poate reusesc sa o fac sa bea ceai din bibe.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
NataliaS spune:
'Neata!
si eu zombi...Stefanitza se trezeste de 2-3 ori, suge si se culca instant...n-am ce-i face...eu una nu prea sunt de acord cu dresajul asta...ma refer la copiii alaptati in special (se stie bine ca laptele matern e mai putin consistent decat formula)... Ana a facut la fel pana pe la 1 an si ceva, in perioada eruptiei dentare, iar dupa s-a dezobisnuit singurica de acest prost obicei...
Eu astept sa-mi vina tanti la curatenie pentru prima data...sper sa fie ok...
Andrei
sa fii sanatos, cumintel si papacios!
Aweya - eu n-am prins linkul cu pozele tale...desi as vrea sa le vad 
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Saara Maria 7.01.2008
CAPITOL NOU