Puiuti de Randunici 2008!! (86)
Raspunsuri - Pagina 16
ariel_7000 spune:
hey ursuletz! iesi de dupa canapea!scoate nasul in lume!
mimo, nu mai stiu daca ti-am raspuns la intrebarea despre crema de curutz regal:))hmmmm....stiu ca intentionam sa o fac, dar daca ammai facut-o sorry:)) deci, eu am testat cateva creme si am ales asa:pt noapte sau vremuri kkacioase, cand are nevoie de mai multa protectie, il dau cu crema bubchen cu zn, pt ca este mai groasa si tine mai mult, pt restul zilei si vremuri normale am luat o crema la tub, de la dalin, 2 in 1 parca scrie pe ea, e mai usor de intins si nu mai are copilul aspectul ala de varuit, plus ca nu-i usuca pielea ca celelalte....mai folosesc crema gel de la dalin, dar se pare ca s-au prins si altii cat de faina e, ca nu am mai gasit in ultimul timp...
clau, pupa pe rebeca:) asta e abia inceputul pataniilor:)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Kya spune:
Clau ce nasol cu cazatura... Offff... Bine ca nu a patit nimic.
Si mie mi-e groaza de momentele astea. Da, stiu ca toti copii cad din pat, si stiu ca nu patesc nimic... dar eu tot sunt speriata.
Ariel
la cat mai multe kile date jos! 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:
Neata, dupa o noapte frichinita rau

Ce-au patit, mai, copiii astia care acum cateva saptamani dormeau toata noaptea iar acum nu mai au somn???
Din 2 in 2 ore s-a trezit, m-am dus la el, i-am pus suzi si i-am leganat patutul
. Iar la 6.30 s-a trezit definitiv, ca s-a gandit ca a dormit mama-sa prea mult
Sa va mai zic ca mi s-a stricat si masina de spalat vase, dupa ce am laudat-o atata??

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
Kya spune:
Cami da ca si tie ti s-a stricat masina de spalat vase... ma duc sa le spal cu mana 
Poate sunt mai rapida ca Mimo... 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:

TEO si ROBERT

Clau, imi pare rau de cazatura lui Rebe. 
Bravo Bianca 
, nu te mai prinde mami de-acum!
Ariel, felicitari pt kg date jos
, la mai multe!!
Liana, IAAAAR calci?????????
Tuchi, mai mult spor la invatat azi
Mimo, vrem poooozeeeee!!!!
Ma duc in pas voios la mopuit, gatit si spalat vase...manual ca azi imi vine husbandul din team-building-uri...s-a dus huzureala mea![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
clauclau spune:
Sunt pe aici, dar m-am apucat de dereticat prin bucatarie! Mai am si eu zile din astea cand am pofta sa fac cate ceva...
, si profit de ele.
CAmi, aiurea cu masina de spalat vase, cred ca e nasol acum sa le speli cu mana.
Kya, da mai, si eu ziceam ca mie nu o sa mi se intample asa ceva...La fel cum ziceam inainte sa nasc ca eu nu o s-o legan la somn...
Ariel, si una, peste alta fie-mea a mai facut o data febra noaptea trecuta pe la 2 si la 2.30 a facut kk si am schimbat-o aproape cu ochii inchisi si apoi am leganat-o o jumatate de ora s-o ia somnul din nou, iar la 3.30 s-a trezit din nou si am cedat. Am luat-o cu mine in pat si am dormit pana azi la 8.30, ea s-a autoservit cand a vrut de la san! Asta e...
Teo cum mai e?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
tuchita spune:
Pauza scurta!
Gecko, daca ma gatesc plec la plimbare, nu la invatat! Spor la aspirat!9 macar praful din casa, daca nu ala de invatat!)
Mihutza, brrr ce vise! de la oboseala ti se trage!
Pucca, felicitari!
Clau, ii urez Rebecai bun venit in clubul cazaciosilor din pat! Noroc ca au capul elastic, mititeii ca noi daca am cadea nu ne-ar fi prea bine!
sa treaca!
Ariel, n-am remedii pentru Cm decat apa multa rau, ca sa-ti mai creasca tensiunea!
Kya, gata lucrarea???
Am vorbit cu randunoiul dimineata erau 6 grade la Campia! Seb nu s-a mai trezit ast'noapte, sper ca ia trecut foamea nocturna definitiv!
Eu nu dau copilul cu crema la fund ( numa' Sanosan am folosit si creme, si sampon si ulei!) decat dupa ce il spal, niciodata dupa ce il sterg cu servetelul!
Pentru ca servetelele oricum sunt imbibate cu balsam si ii protejeaza pielea! Bine, la cat e de tigan Seb nici nu s-a iritat vreodata!
Ma terminati cu calcatul asta- n-am lenjerii creponate dar tot nu le calc, ca oricum dupa prima utilizare la cum ma zvarcolesc cand dorm sunt la fel, hainele copiilor nu le mai calc de mult
( execptie rochiile mandrei!), sotul nu poarta camasi dacat la nunta, doar eu am multe camasi( ca le ador!) dar pe caldurile astea n-am prea purtat...
so, eu nu calc!( desi imi place!)
Iar activitatea casnica pe care o urasc cel mai mult este sa dezghet/spal frigiderul!( si ca si Mimo, no frostul n-are valoare daca tot uit usa deschisa!
)
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
mimonix spune:
freza noua...Floriio, nu te uita 
http://good-times.webshots.com/photo/2609369350103415869uUAUCL
aseara tarziu intreb omu':
ai vazut ca m-am tuns?
da
si nu zici nimic?
pauza....
dupa pauza...ce sa zic? sa nu mai lasi masina calare pe ambele locuri!
PS credeati ca spal vase?
abia acum plec 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Am fost duminica la tzaranoaia si apoi la mama unde nu am net.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Mimo, iti sta super bine
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet