Puiuti de Randunici 2008!! (86)
Raspunsuri - Pagina 15
clauclau spune:
Neata crenguta, si eu la cafea!
Pucca, e mortala Biencuta cum pleaca ea usor, usor, se mai odihneste putin si apoi inca o tura! Super!
Mai , am ametit si eu citind de cereale aseara, si eu am tot de la MIlupa cu orez si porumb, pana acum i le-am facut la castronel cu lingurita si rar de tot in bibe ca nu le mananca asa. Nu i-am pus inca in fructe, dar o sa incerc probabil. Deocamdata ii pun branzica in fructe.
Valentina, nu cred ca o sa refuze sanul matei, uite Rebecca foloseste si biberonul, dar sanul e atractia principala. La orice ora o pun la san, nu refuza niciodata. Poate sa fie super satula, dar tot ar atarna la san! Uneori asa dormim ziua amandoua! ![]()
Adriuta, bine te-ai intors acasica!
Mimo, sa-ti fie de bine tunsoarea!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
pucca spune:
Saru'mainile pentru galerie! Este intr-adevar o minune sa-ti vezi copilul cum creste si invata sa mearga. Aseara am plans cand am vazut-o. De atunci tot exerseaza.
Ieri am fost si la dr. Suntem foarte bine. Binenteles ca i-am furat stetoscopul dr ca sa-l bagam in guritza, noroc ca m-a vazut mami la timp.
Si de azi incepem diversificarea. Am primit atata informatie de la dr, incat aveam senzatia cand am plecat ca nu stiu nimic. Oricum voi sunteti aici, si va pot asalta cu intrebari ca nu va suparati....si nici nu costa bani. ![]()
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
clauclau spune:
Ehh, cu Rebecca am o poveste de spus!
Aseara ma minunam eu pe aici pe crenguta ca doarme Rebecca de 3 ore si aud odata un POC! Am inlemnit, stiam exact ce inseamna asta, am ajuns la ea pana sa inceapa sa planga, am cules-o de pe jos, tremuram toata, parca eram in sevraj, ea plangea tare, se speriase rau, normal! Am verificat-o peste tot, am dezbracat-o , am apasat-o si palpat-o pe corp, pe cap, ea se uita cam mirata la mine..., dar Slava Domnului ca n-a patit nimic. Oricum, a fost ingrozitor, nu mai vreau sa trec prin asta. Nu stiu cum a ajuns pe jos ca dormea in mijlocul patului si ea de obicei cand se scoala, plange imediat! Acum a luat-o la plimbare si eu eram pe forum!
Apoi am fost in parc pana la 8, ma simteam vinovata si am tinut-o mult in brate...
Iar azi noapte aceeasi frichineala cu care m-a obisnuit de mai bine de o luna. Doar ca acum se trezeste din 2 in 2 ore, nu la o ora. Tot e ceva...
POZE
POVESTEA NASTERII
pucca spune:
Clau imi imaginez prin ce spaima ai trecut.
Rebecutza speriata. De acum trebuie sa-i supraveghem si cand dorm. Eu cand adoarme ziua, o mut in patutul ei, de acolo stiu sigur ca nu are cum sa cada.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriuta Piticul meu sta in fundic fara ajutor, merge de-a buselea de vre-o saptamana si azi a stat in picioare singur tinandu-se doar de o masuta cam 3 minute. |
Bravo mai Adrian! Felicitari puiule

Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
pai mimo, hai in piata la delfinului, ca afara sunt taranii de la voinesti cu mere si au etichete cu numele soiurilor:)...eu oricum, recomand oricui, cu caldura 2 soiuri, delicioase: "frumos de voinesti" si "ionatan de voinesti"! mai, darcate vase ai tu??? faci ospete peste noapte?? mai bine iti cumperi d-alea de unica folosinta:) ahhahaha. pai durata vietii cred ca creste de la chimicalele alea, ne conservam mai bine:))...mai degraba cred ca durata de viata a crescut datorita evolutiei medicinii...pai crapau pe capete pana sa se descopere penicilina! nu mai zic de mortile la nastere! cu toate astea au aparut noi boli, cu evolutii din ce in ce mai severe, a crescut numarul bolilor de metabolism, stresul deja face parte din viata cotidiana si cat de zen ai fii, tot te loveste in imunitate! dar cum am mai zis, din pacate nu prea avem ce sa facem, suntem mult prea mici, ca sa luptam cu asta...putem sa ne consolam cu ideea ca inca mai avem noroc sa gustam piersica cu gust, marul cu aroma, rosia dulce...nu doar poze, imagini fara gust.
sovi, e prima si ultima data cand am comandat la babypoint. nu stiu cat dureaza in general o comanda la ei si nici nu intentionez sa aflu, pt ca le voi trimite chiar azi mail de anulare a comenzii...nu mi se pare normal sa astept cu saptamanile...
mai e un site, unde poate vei gasi si tu ce ai nevoie, ins anu stiu cat de seriosi sunt, ca nu "i-am probat"...sunt in concediu pana pe 1 sept. uite link: http://www.newbabymilk.ro/index.php
eu sunt happy, azi sarbatoresc 5 kg date jos de cand m-am apucat de "treaba", asta in conditiile in care sunt la cm si in general in perioada asta atarn mai greu la cantar :))....mai am 10 si ma opresc:))))
bine ca mi-a venit cm-ul acasa, ca daca ma apuca la mare, imi strica cateva zile bune...am iar o hemoragie nasoala! stie cineva un remediu??? deja ma apuca ametelile, cu toate vitaminele si mineralele pe care le iau. tuchi, stiu ca si tu tot asa esti!
clau, cum e rebbe?
vali, stiu ca ti-e greu, dar cred ac e mai bine sa lasi pe matei acasa, decat sa-l cari prin ratb cu tine:). eu mai mulgeam mai eficient cu mana. am incercat si cu pompe, cea de la avent, isis mi s-a parut cea mai buna... pup si o zi usoara!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
clauclau spune:
Bubule, ai pus niste intrebari aseara care ma interesau si pe mine! Super..., ma refer la cereale.
Tu ziceai cumva de detergentul ASEVi? Mi-am luat si eu si vreau chiar acum sa ma apuc sa-l incerc, trebuie sa fac azi ceva treaba pe aici...
Ursuleata, iesi de acolo si hai la Povesti. pe unde ai fost?
POZE
POVESTEA NASTERII
lianam spune:
ahaaaaaaa, pe unde umblasi "pacatoasa" mica?![]()
citat din mesajul lui ursuleata![]() www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank"> 1 2tiker Mami de ursulet |
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
Kya spune:
| citat din mesajul lui pucca Neatza randunici! Azi dau de baut! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Priviti aici Fug sa citesc din urma! Bianca Maria - 28.03.2008 Minunea mea! poze noi |
Ce tare e! Manca-o-ar mama pe ea
Bravo Bianca! 
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!