Puiuti de Randunici 2008!! (86)
Raspunsuri - Pagina 14
mihutza11 spune:
helau!
am o durere de cap de numa'.. nu stiu de ce.. poate pt ca am visat asa de urat azi noapte.. pe langa faptul ca am visat-o pe Andra fff rau si pe la 5 s-a trezit cu niste urlete de mi s-a rupt sufletul(o fi avut si ea un cosmar biata), am mai visat si alti bebelusi care erau arsi de vii pe un fel de aragaz electric-cam cum sunt aici(si totusi erau mai mult amortiti).. sa ma iertati ca v-am spus, dar atat de tare m-a afectat visul ca dim eram toata trasnpirata si nu stiam unde ma aflu...
am sa incerc o scrisorica, desi sunt parca vlaguita de forte azi..
Clau imi pare rau de reactiile Rebecutzei la vaccin! sper ca e mai bine!
Ariel mai da toti si-au pus in gand te chinuie! mama lor!
Luny si sus dau navala dintisorii?
Naty La multi ani! sar'mana de cinste!
si LMA si Adriutzei si lui ginerica, cu ocazia asta!
Floriio[/b[ ce grasunel ai acolo!
na, ca ma mai binedispuse pupicurile lui Blankar!
Sovi nu te uit, am dat sfoara in tzara.. cum aflu iti dau de stire!
Kya chiar ca ce socri.. si asa e si normal, cu un tel inainte..
Mimo sa iti traiasca freza noua!
mai eu nu mai stiu ce e aia calcat rufe de nu mai tin minte.. dar zau ca nu mi-e dor sa imi aduc aminte!
[b]Tuchi ce mai treaba si cu adeverintele alea!
mai am vre-o 7 pag, dar nu mai sunt in stare acum.. asa ca ma duc in pat ca imi pica ochii-n gura, ca azi noapte de pe la 2.30 la 4 am cam stat paznic la mandra, ca avea chef de vorbit/ si numai nu adormea si atat s-a mai foit pana la momentul culminant de care va ziceam mai sus..
Va
!
sper sa visez frumos la noapte sa compensez!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
lianam spune:

gecko
pentru urari!
vio
pentru aprecieri ![]()
adriuta
ne pare bine de cunostinta!
tuchi bafta sa ajungi azi si la
...dar doar cu invatatul
!
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
pucca spune:
Neatza randunici!
Azi dau de baut! 

Priviti aici
Fug sa citesc din urma!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pucca Neatza randunici! Azi dau de baut! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Priviti aici Fug sa citesc din urma! Bianca Maria - 28.03.2008 Minunea mea! poze noi |
SUPERRRRR...m-am trezit fagandu-i galerie ca la olimpiada....Hai Bianca...fundu' sus....hai ca poti!!!!!
BEM, BEM...ca avem motiv...
lianam spune:

pentru biencuta! si teo se taraste de-a busilea de ceva vreme si uenori e asa concentrata la pus fundu-n sus ca nu se mai uita unde da cu capul
! asa ca pucca: partieeeeeeee!!!!!!!!
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
ariel_7000 spune:
neata fete!am facut ochi si puiul meu inca doarme...a hapait pe la 5 un biberon intreg,apoi s-a culcat fericit....stau si ma intreb cand a ajuns langa mine in pat?!?
...l-a pus al meu sotz,dar de ce, nu stiu?? oricum,vad ca doarme tare fericit,exact in pozitia lui tat-su,pe spate cu mainile sub cap:)))
probabil ca exista o gena si pt asta, ca si alex doarme la fel:))
gecko, imi pare rau ca ti-a luat si tie curentul.vezi de ce nu am mai emigrat eu? ce mi-e australia, ce mi-e pantelimon:)))
adriuta,chiar planuiam ca azi sa bag o strigare dupa tine. nu te agita cu anemia,se rezolva...
mihutza,brrrrr ce cosmar!
vio, am uitat sa-ti zic aseara ca am vazut pozele! superbe!!! iar de tine, nu are rost sa mai vb....cand voi slabi si eu sa arat ca tine, ma voi opri din regim
,numai ca s-ar putea sa am vreo 80 de ani atunci, hahahha:). imi place maddie, ce blonduta e:)! si al meu e pasionat de aparate foto, a schimbat cateva, in prezent s-a oprit la un nikon tare fain...mie mi-a luat o "pocnitoare", un fuji:)), care o avea el nu stiu cate functii, ca eu tot pe auto il dau, noroc ca face treaba buna:))
varuna, ce face iedul? sper ca e bine!
roxana, pai ce faci mai?? ma pupi si iei carcaiashul? d-aia nu l-am mai gasit eu in gat la mine? mi-a trecut durerea! prima dimineata in care m-am trezit fara durere si fara ganglioni umflati! am dat cu strepsils intensiv...probabil de la asta! hai, fruntea sus si killareste carcaiasul!
tuchita, bine ca ai scapat de krebs si cu "ozele" lui! asa e...in Ro inca e bine dpdv al alimentelor...insa, sincer, nu stiu pt cat timp...deja piata a inceput sa fie infestata, deja suntem cosul de gunoi al vestului, iar, din pacate, consumatorul roman, nu are nici cea mai mica educatie, se repede ca berbecul, cu capul inainte, la tot ce e venit din afara, pt ca la noi functioneaza cu succes ideea ca ce e strainez este obligatoriu si bun! ati vazut ce succes nebun a avut aparitia fast food-urilor la noi (mai ales mc si kfc), nu mai vb despre fornetti....cred ca nu exista scoala, liceu, spital pe langa care sa nu fie si unchiosc fornetti, la care sa nu fie coada! cred ca nu exista mc sau kfc, la care, la ora pranzului sau in we sa nu fie coada....ca mde! mananca lumea in oras...hrrrrr!
urmaream emisiunile lui jamie oliver si intr-una din ele, se apucase omu' sa se lupte cu morile de vant, adica sa incerce sa introduca alimentatia sanatoasa in scolile din anglia. aiurea! unii copii habar nu aveau ce sunt unele fructe si legume. nu vazusera niciodata! pe unii ii mituia, le dadea bani, ca sa guste din mancarea lui!!! ma apuca groaza cand ma gandesc...
tin minte, cand eram in sc generala si venise profa de franceza din franta si ne povestea de cartofii prajiti, congelati, la punga, eram fascinata! imi imaginam cum,daca as avea o punga d-aia as manca numai cartofi prajiti toata ziua...na, ca au aparut si la noi! si daca merg la un restaurant si am chef sa pap cartofi prajiti, eu mai intai intreb daca sunt reali sau de plastic...se uita bietele chelnarite la mine....pana la urma comand natur, ca macar de aia stiu de care sunt:)))
liana, tips ca sa scapi de calcat lenjeriile de pat.ia-ti d-alea creponate! :)) eu asa am facut, ca uram sa calc cearsafuri!
mai, tot voiam sa intreb, mai stie cineva, ceva,de mussara??? nu am mai vazut-o de secole! sper ca e bine, ca stiu ca avea ceva probleme!
stela,am primit si eu indemnizatia...mi s-a acordat incepand cu 24 iunie, am luat 9 mil.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
pana am terminat eu de scris cearsaful a invatat Bianca sa se ridice in 4 labute!!! daca mai scriu unul o vad ca termina si clasa I:)).felicitari bianca, pucca respira cat maiai timp, ca daca a apucat sa o ia la picior, nu o sa mai ai timp;))!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
mimonix spune:
Neata , ne-am trezit si noi...presimt ca nu va fi o zi prea grozava dupa ora matinala la care se dadea in leagan 
Am vazut-o pe Bianca cum ia startul
, Doamne ce minune 
Vladut deocamdata se ridica si face din fund niste miscari indecente
...parca la Mufa am mai vazut
Baietii astia 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
ariel asa este cu alimentele 'bio', am aceeasi parere...eu sper sa ma scot cu cate ceva de la nsii mei din curte...
tuchi bagat la cap!![]()
adriuta ma bucur ca ati ajuns cu bine, te asteptam mai des p-aici!
LMA PUILOR ANIVERSATI AZI, SA CRESTETI FRUMOS SI CUMINTI!
bravoooo Biancaaaa!!
in curand vi-l arat si pe Pufarin cum merge de-a busilea, nu l-am prins inca sa-l filmez!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Cearceafuri peste cearceafuri...eu azi sunt lipsita de inspiratie
o fi pentu ca mi-am taiat pletele ![]()
Mihutzacu visele astea
nasol!
Adriutabine ca ai ajuns din nou acasa, asteptam sa vedem poze si filmulete noi (si pt gaga de mine, daca se poate, ceva indicatii despre modul de utilizare al paginutzei
)
Arielce mama ma'sii sa mananci si de unde sa stii ce soi de mere e ala de pe taraba, ca eu n-am vazut sa scrie? Nu mai bine traiesti in ignoranta, ca macar mananci chimicale dar nu stii si nici stresat nu esti?
Ma gandesc de multe ori, ca in mod paradoxal, mancam chimicale dar traim mai mult (statisticile asa arata cel putin
)
Vad ca nu e Clauprezenta, sper ca Rebecuta a fost cuminte azi noapte
Am un morman de vase de spalat
, unii cu calcatul altii cu vasele...fiecare cu pedeapsa lui 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze