Puiuti de Randunici 2008!! (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

maia ...nu e nici ala rock, e hippy dar decat marjoreta
acu' vrea si id-ul de mes al andreei, daca se poate sa se vaite ele una la alta de fratii lor

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

flori, gata, am terminat de scris exemplul de diversificare, ca sa nu raman datoare si il trimit pe mail-ul comun. asta ca sa ai un exemplu "teoretic", dat de un pediatru. practic...decizi tu cum ii e mai bine puiului.

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buhuhu! credeati ca ati scapat de mine??? na ,ca am venit! mai bine mai tarziu decat niciodata!

am citit din urma, am punctat cate ceva, am uitat deja o gramada din ce voiam sa scriu:)), sunt cu fundul in sus si nu am chef de prea multe, am dormit de am spart la amiza si acum nu vine somnul...

so, sovi, cosmar era ca ma puneati sa alerg!!! nu de alta, dar nu mai aveam pic de energie ca ma epuizasera picii mei:)

tuchita, mama fetitei nu-i mai daduse pana acum calpol, doar nurofen...si in mintea ei calpol, panadol , efferalgan si nurofen erau acelasi lucru...e o greseala pe care multe o mamici o fac...nurofenul are substanta activa IBUPROFEN, iar restul enumerate au PARACETAMOL...mie mi-a explicat pediatra ca nu am voie sa dau dozele la un interval mai mic de 6 ore, asa ca, daca vreau ca bb sa fie protejat antitermic eficient, sa-i dau alternativ, o doza de calpol/panadol/efferalgan cu una de nurofen, la fiecare 4 ore...
mi se pare aiurea, ca, stiind ca fata avea probleme cu alergiile, intr-adevar pana acum nu atat de grave (doar eruptii, descuamarea pielii), sa-i prescrie un medicament pe care nu l-a mai luat pana acum...fetita e bine acum, insa inca mai persista eruptia...
mi-am adus aminte ca eu inainte sa nasc, tot citind al fetele care mergeau la medlife, am intrebat pe dr. daca nu-mi face un test de toleranta a anestezicului si mi-a raspuns ca nu e cazul...cand mi s-a facut epidurala, m-am umplut de bubite mici, rosii, ma manca pielea de nu mai puteam...au zis ca am facut asta probabil din cauza stresului si durerii...peste noapte, ca sa dorm mai bine mi-au mai administrat o doza de anestezic si la fel am patit...atunci si-a pus dr. problema daca nu am alergie la ceva, banuiau ele ca la morfina...habar nu aveam, ca nu obisnuiam sa folosesc morfina la mine acasa:))...mi-au facut un antihistaminic si s-a rezolvat...
ma gandesc totusi, cat de riscant este! de farmacii nici nu mai zic ca se duce oricine si-si cumpara aproape orice...nu pot sa uit un mosh, in farmacie, care ii cerea farmacistei "ceva ushor de seara"...pana la urma i-a dat farmacista un laxativ:))
ia zi, mai e Krebs la ciclu sau i-a trecut? :)) ce mi-a mancat si mie zilele krebs asta cu ciclul lui!

vio, esti fericita ca iti iese iaurtul de casa:)) eu am incercat de cateva ori sa-i fac alexutei si iesea o zeama lunga fara consistenta...
dupa cum spuneam si in alta postare, eu nu dau copiilor NIMIC de la danone...am vazut zeci de copii in parc, fani convinsi ai iaurtelelor danonino, danette si cremoso, care au patit-o de la ele. toate mamicile spuneau de diaree si vomat jet! eu i-am dat campina, napolact, prodlacta.
mimo, nu cred ca este o campanie anti danone...ramai uimita daca auzi ce contin produsele lor...
cat despre laptele de vaca, tuchi a punctat foarte bine...laptele praf formula este un preparat pe baza de lapte de vaca, umanizat (laptele, nu vaca:))). d-aia se si numeste formula:s-a scos din proteine, din grasimi, s-au bagat vitamine, minerale, pufe si alte minuni...dar tot lapte de vaca ramane!

asaaaaa, acum despre produsele BIO....sunt bio alea de la tine din curte sau de la mama/matusa/bunica ta, in care ai incredere ca nu au dat in patima pesticidelor, erbicidelor, etc. dar cu seminetele ce ne facem??? eu v-am dat un film sa-l urmariti...din pacate, acolo sunt multe raspunsuri la aceste intrebari. si va asigur ca nu sunt baliverne, pt ca, am stat putin si am cercetat domeniul asta, eu fiind absolventa de horticultura . am fost intrebata de ce am refuzat oferta de lucru de la PIONEER...am facut-o pt ca nu as fi dormit bine noaptea! m-as fi simtit partasa la crima pe care o comit! nu e vorba numai de pesticide/erbicide/ingrasaminte pe care ai puterea sa decizi daca le folosesti sau ba...e vorba despre modificarea genetica a materialului saditor!!! modificare care, de cele mai multe ori se face apeland la virusuri, bacterii...iar cand ajungi sa mananci o capsuna in care se afla o gena din aripioara de somon mai crezi ca esti in afara pericolului? eu ma intreb cat va mai putea oare natura sa suporte toate astea? cat va mai dura pana se va razbuna?
cat despre carnea hormonata, deja se stie despre baieteii cu caracterstici feminine, carora li s-au descoperit cantitati mari de estrogen sau despre fetitele de 9 ani, carora le-a venit menstruatia si sunt dezvoltate dpdv sexual...deja e evident ca noile generatii se maturizeaza mult mai rapid, fetite de 10 ani arata cum aratam noi la 16! oare de ce? pai bietul pui a fost programat genetic, indopat la greu cu hormoni de crestere, ca sa creasca ca fat frumos, intr-o luna ca altii in 10, asa ca puiul ala la cateva sapatamani deja este "epuizat" , imbatranit....
dar asta e viata! hai sa mai pun link-ul catre filmul ala, poate de data asta va starni interes...

http://video.google.com/videoplay?docid=-5655623976453909570&q=source:016532717651171996028&hl=ro

din pacate, fenomenul va lua amploare....deja la ai mei la tara, taranii se bat cu pumnii in piept, mandri de legumele lor umflate cu pompa, care nu s-au mai imbolnavit de nu stiu cand, care au facut recolta in 2 luni si nu in 4 ca inainte, care nu au avut buruiana printre ele... pai nu mai e la moda sa dai cu zeama bordeleza contra manei, cumperi deja samanta de toamata rezistenta la mana, nu mai mergi la prasit porumbul, bagi erbicidul, un sac si gata problema....ingrasat pamantul cu gunoi de grajd??? nu ca ala pute...baga un sac de fosfat,plus unul de azotat! si uite asa iaca recolta! bogata, frumoasa, cu eforturi minime...si mai vine o ploaie si ii spala aluia azotatul si erbicidul, ajunge chestia asta in apa freatica si apoi la mine un curte,la plantele mele pe care eu le vreau BIO....deci, prodcutie bio in varful muntelui, izolat sauin balcon:))) glumesc...oricum mai bine asa, cu urme de nitriti din apa poluata de vecin, decat rosia din curtea vecinul, cea plina ochi de nitriti si nitrati...si mai stiu eu de ce...cred ca tot tabelul lui mendeelev e acolo!
am fost in piata sa iau mere si am descoperit cu imensa tristete ca a aparut deja pe piata romaneasca unul din soiurile frantuzesti, modificat genetic, cu rezistenta la rapan, pe care l-am avut eu in studiu la proiectul de diploma...eu si indrumatoarea mea de proiect am fost primele din romania care au atins porcaria aia...deci, nu va recomand merele din soiul FLORINA...:(

gata cu pledoaria, am intentionat sa scriu cateva randuri, dar m-a luat valul si iar m-am intins.
gudinde, filmul asta e unul din motivele pe care ti le-am zis atunci pe mess:). pup.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Vio , din cite stiu , cel mai rapid e sa cumperi masina de iaurt, pui laptele in canutele alea( depinde de masina) , lasi citeva ore si gata. Poti sa faci si cu fructe , dupa dorinta .

http://www.amazon.com/Salton-YM9-1-Quart-Yogurt-Maker/dp/B00004SUHY

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...am facut cafeul....si PINK strawberry flavour Nesquik pentru bubu.

se pare ca pe langa virusii contagiosi Pantelimonul mai imprastie si altceva...acum mi-a venit curentul...asa ca sunt ramasa pe la pagina 4 cu cititul.
zic repede

HIP HIP HORAYYYY!!! pentru Bogdan de Claudia99 si Clara de Mary_lou ce azi fac 6 lunisoare...si...La Multe Lunisoare pentru puiutii nascuti in 27, Teo de Lianam si Robert de Somnorica!!!

si fug caci in primul rand imi canta in urechi Patrick mai rau ca Pavaroti...se pare ca mai are ceva in comun cu el pe langa burta...si in al doilea rand ca maine am ¨property inspection¨si trebuie sa curat casa luna bec...asculta aici bubu ce buna curatatoare de geamuri sunt...azi a intrat un gugushtiuc cu capul in usa de sticla de la terasa...asta dupa ce sambata cu mare pricepere am facut'o ca oglinda...

gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

fratilor, e trecut de 12 noaptea si copilul asta al meu nici la ora asta nu doarme, iar eu nu mai pot de oboseala

zic si eu 2 vorbe repede:
Amina, multumesc mult de pont, habar nu aveam ca exista masina de facut iaurt. si vad ca are si review-uri foarte bune
Ariel, inca nu m-am apucat sa fac iaurt, sunt la stadiul de intentie. am citit ca daca adaugi lapte praf (doar praful) iese mai cremos.
gecko, spor la treaba. mi-am amintit ca si eu am intrat odata cu capul in usa de sticla de la Cafe Mike (asa se numea cand am plecat eu), fost cafe Indigo, fost Cinecafe, adica la Cinemateca pentru cine e din Bucuresti. Mda..cand sa plec... Sa nu mai spun ce rasete am starnit. Sa mentionez ca eram si eu cu un baiat? la o vreme de la incident, stateam la masa si ii vad pe altii cum intra cu capul in aceeasi usa de sticla. i-am intrebat pe baieti cu ce spala geamurile si daca o fac special. mi-au spus ca sunt obisnuiti, de fapt ei chiar stateau la panda sa vada care si-o mai ia. eheeee...daca se intampla asta in state poate ma faceam si eu cu niste bani in urma cucuiului.
Maia, am uitat sa-ti spun mai devreme, treaba aia cu Marte pe care ai primit-o tu pe email e "vrajeala"!!! Dormi linistita, nu-ti strica somnul. Eu am primit acelasi email timp de 4 ani la rand in luna august.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Helloooo!
Am ajuns de mai bine de-o saptamana la Amar'ica si ne-am re-acomodata cu fusul orar relativ repede. Adrian a fost cat de cat cuminte tot timpul calatoriei, cu exceptia momentelor in care se trezea si incepea sa chiuie de fericire cand vredea atata lume in jurul lui.
Am iesit toti 3 weekendul trecut putin pana la un lac aici prin imprejurimi, dar in rest am cautat sa ne bucuram de faptul ca suntem din nou toti 3.
Piticul meu sta in fundic fara ajutor, merge de-a buselea de vre-o saptamana si azi a stat in picioare singur tinandu-se doar de o masuta cam 3 minute. Sunt putin suparata ca i-am facut in Ro analizele si a iesit putin anemic. Doctorul acolo ne-a speriat ca e o anemie fff grava dar cand am ajuns aici si i-a refacut analizele anemia era mai mica. Ii dau in continuare Fe siropel si in 6 saptamani repetam analizele.
Am vazut pozici cu bebei frumosi foc si ma minunez cat de repede cresc micutii nostrii. Mi-a fost dor de voi toate, de palavragit si am sa incerc sa apar mai des pe crenguta.
Acum ma duc sa ma pregatesc de nani. O zi placuta tuturor si bebei papaciosi.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

nu-mi vine sa cred, mi-a adormit copilul singur singurel in patut in timp ce se uita la un acvariu din ala cu muzica si lumini! wow! e premiera absoluta!

Adriuta, bine ai revenit! Abia astept sa vad poze multe cu voi, si filmulete cu Adrian cel precoc! hai ca mi-a fost dor sa stam la povesti. cred ca e primul bebe de pe crenguta care merge de-a busilea, nu-i asa? wow!

Liana, am vazut si eu pozele cu voi, Teo este o papusa frumoasa foc!!! Sa va traiasca! Mi-a placut de voi.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Gecko, praf de invatat vreau in , ai inteles?
Arie, horticultura, ai? perfect adevarat tot ce ai zis, din pacate nu prea avem ce sa facem asta e lumea in care traim! Mie mi se pare ca la noi e inca bine, fata de cum e in State sau in alte tari mult mai dezvoltate!
Vio, daca esti asa mancatoare de paine poti sa-ti iei linistita masina, ca face si paine de 500g, iti ajunge vreo 3 zile si e mai sanatoasa( ca mi-e greu sa zic ca e mai buna decat aia din comert!)
Cat despre somnul lui Sean...e foarte neplacut prin ce treci, insa tre' sa faci cumva sa-l inveti sa adoarma singur si mai devreme! Eu vesnic am fost stresata de asta, si cu cat eram mai stresata cu atat adormeau mai greu! la Ilinca m-am chinuit mai mult, la Seb am incercat sa fiu mai relaxata si a fost mai bine! Oricum, mi se pare una din cele mai grele incercari pentru noi sa-i invatam sa adoarma!
Luny, ai inteles bine ce am zis cu grupele de alimente: pai ai cereale, apoi legume, apoi fructe, apoi carne, apoi ou, apoi branza, apoi iaurt....
Adriutza, wellcome back! nu stiu ce sa zic de anemie, recunosc ca nu-mi amintesc sigur daca Adrian e diversificat...dar parca, da!
Mimo, da ma, sunt rockerita convinsa, acuma doar la suflet ca nu-mi mai permit outfit-uri adevarate! Ce-am mai chinuit-o pe saraca mama cu rock-ul meu!
Gata, am baut cafeul, ma apuc de studiu!
Am depasit nivelul ciclul Krebs, azi invat metabolismul lipidic si dislipidemiile si poate am succes si ma bag si-n obezitate!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

tuchi...praful ala eu nu l-am gasit...ca de as sti de unde sa il iau...direct pe nas l-as priza...nu l-as risipi pe peretii canii de cafea...dar o solutie de spor la invatat pot sa iti dau...eu cand ma apucam de citit ma aranjam gigea rau de tot...machiata, fardata, unghii aranjate...tzol festiv pe mine...pe pricipiul ca daca eu nu o plac pe carte...baremi ea sa ma placa pe mine

andriuta, bine ai revenit...sa treci mai des pe la noi si neaparat sa pui poze...

vio, noapte usoara sa ai. mai, nu cumva copilul tau bea cafea pe ascuns? ca prea a trecut deodata de la somn lung la nopti albe.

si fug...sa mai imping aspiratorul prin casa...

PS. Patrick a facut kk singur dupa 3 zile de cimento-betonare-fermentare a continutului intestinal...nu pot sa va zic decat ca am scos scutecul direct in tomberon si slava Domnului ca maine se ridica tomberonul ca altfel ar fi trebuit evacuata suburbia sau distribuite masti de gaze la locuitori....

Mergi la inceput