Puiuti de Randunici 2008!! (86)
Raspunsuri - Pagina 17
cami33 spune:
Super freza, Mimo!se putea scurta si mai mult![]()
Se pare ca nu s-a stricat masina, sunt eu cam tuta

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
ursuleata spune:
Bubulina, eu ii dau cereale simple cu orez, ii pun seara 2 masuri in biberon. DAr nu ii dau nimic altceva, decat lapte. Nici apa, nici ceai, nici papica. Cand o sa incep nu o sa ii mai pun in bibe.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
Kya spune:
Mimo sa-ti fie de bine tunsoarea! Iti sta misto.
Si ia nu mai parca
pe 2 locuri, pune-o de-a latul, ca sa ocupi trei! ![]()
Tuchi nu mama, de unde sa fie gata... e mai de durata ![]()
Ursulica welcome! Te dadeam disparuta.
Am spalat toate vasele, am dat niste mopuri, am hidratat copilul (100 ml de ceai a baut...!)
Acum trebuie sa intru in dulapul ei, sa scot afara hainele care i-au ramas mici. 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
amira_roxana spune:
mimo, super freza! nu mi se pare o schimbare radicala, dar itzi sta f bine!
clau imi pare rau de rebe, e inevitabila cazatura, o astept si eu!
pucca bravos pt biencuta!
tuchi hai da-i cu praf d-ala de invatat!
cami spor la 

, dar vezi, nu prea mult ca dupa aia daca e prea curat poate se invata randunoiul in TB!![]()
Amira a invatat de 2 zile un sunet nou, de maraiala, alintatura
, nu stiu cum sa va explic, dar ii sta f rau. eu tot ii zic, dar ea mai rau face.
LA MULTI ANI PUIUTILOR ANIVERASATI AZI!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
gecko spune:
no gata curatenia...sunt rupta...dar rupta rau de tot...il mai pasuiesc pe husband vreo luna/doua dupa care ii plasez iar aspiratorul in brate...nasoala rau munca asta de a sta aplecat si impinge scula...si muta loamele ce iti stau in cale.
casa sclipeste...ar mai trebui sa tai gazonul...dar habar nu am cu functioneaza scula aia si mai bine zic pas decat sa imi tai picioarele. il astept cu aparatul pe husband in drum...ca sa nu ii vina idei sa se intinda un pic inainte de a tunde iarba...ca nu de alta dar scula aia e echivalentul bormasinii din romania si nu e frumos sa faci scandal la miezul noptii.
vazut freza de mimo...frumos...nu radical cum ma asteptam cand ai zis ca ai dat jumate kil jos...oricum astept sa vad cum arati dupa primul spalat...cand te vei ruga sa iti creasca 2 maini la spate ca sa ti-l poti aranja si o sa stai cu 3 tigari in gura incercand sa iti amintesti cum lucra coafeza.
acum m-a lovit revelatia...masina de tuns iarba am procurat...sot plin de chef sper ca voi avea...dar grebla nu am
...o sa stau iar aplecata sa strang iarba....nu mai bine era la bloc unde inafara de taiat iarba la caini nu faceam nimic?
ma duc sa studiez masina de tuns iarba...
lianam spune:
in sfarsit duracell al meu a papat tot piureul de fructe cu cereale! ei, nu va ganditi la un castron plin
: o necatrina micuta si 2 lingurite de cereale
! da' pentru noi e ceva
!
mimo esti foarte frumusica cu frezuta noua
- sa vezi spor la vase acum
!
ursu, m-ai linistit, eram gata sa ma duc cu jalba-n bat la politie sa anunt disparitia ![]()
tuchi iti place sa calci? ia poftim pe la noi de calca
! si pe urma pe la bubu, si....deschidem lista
!
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
amira_roxana spune:
are ceva daca intai ii dau bibe cu lapte si apoi piure de legume, sau fructe?
pt ca vad ca daca ii dau piure inainte dupa aia mai mananca f putin bibe cu lapte, chiar spre deloc!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
underqueen spune:
am venit de la vaccin...
...l-a intepat in amandoua piciorutele
si a urlat saracul ca din gura de sarpe...a zis ca in loc de vaccinul care le continea pe amandoua, au venit 2 separate
...acum doarme de o ora si ceva, adica de imediat dupa vaccin...sper sa treaca cu bine , sa nu faca febra si sa nu fie foarte frichinit, mai ales ca azi sunt fara sot...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
clauclau spune:
Oauuuu, a papat Rebe tot piureul de fructe cu branzica, 150 g!! Ce bucuroasa sunt! Un mar, o piersica mare si 2 linguri de branza! 

Bey, ce cascata sunt!!!!
LA MULTI ANI BEBEILOR NASCUTI IN ZI DE 27!!! Sa fiti mereu sanatosi si frumosi!! 

Amira, eu zic sa-i dai linistita intai lapticul. Si eu tot asa procedez si mananca la fel! Aproape ca-i place mai mult piureul dupa lapte!
Mimo, iti sta bine asa.
Nici eu nu calc!!! Rar rau de tot, pot sa numar pe deget cat calc eu pe an!! 
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
underqueen spune:
LMA celor nascuti in 27! cat mai multe lunisoare frumosi si sanatosi!
nici eu nu calc...![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare