Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Am si eu copil fricos.Are frica de masini pe strada, se sperie pe trotuar daca aude ca vine o masina pe strada, abia o conving sa traverseze.Ii este frica de luna, de fulgi de diverse chesti.
Alexia e fricoasa dar nu de orice, are anumite fobii.Daca i-am spus sa nu se urce pe scaun langa geam cand e deschis ca e periculos nu se urca.Si apoi imi repeta " e peliculos sa stii".
Am fost la gradina zoologica duminica.Nici n-a vrut sa se apropie prea tare de bara aceea de protectie, statea departe pe alee.
Asa ca am o fetita timida, fricosa si cam scunduta da-i desteapta si frumoasa, na ca acum o mai si laud ca parca am fost cam nemultumita in ultima vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Sa va povestesc ceva pana se racesc vinetele.
Am inceput sa am cu fi-mea conversati "ca intre fete", noi doua in pat, fara tati prin preajma.
Si o intreeb:Mami cine este prietenul tau?
Alexia raspunde: Acum Lales(Rares)
Eu: Pai nu e Luca?
Alexia: Nu, Luca m-a lovit.
Eu: Si Rares te-a lovit?
Alexia :Nisiodata (niciodata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Din perle de pe la copii adunate:

Adormise Stefan si dintr-o data a inceput sa planga. S-a dus taica-su la el si printre lacrimi a zis: "taticule, sa nu pleci la servici!" Sotul l-a intrebat de ce. Si micul Einstein i-a raspuns: "daca pleci si te pierzi, eu cum te mai gasesc?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Azi Milan a reusit performanta de a merge in sosete pe strada....mergeam noi normal, cand si-a adus aminte ca vroia cu sandalele, nu cu basketii asa ca s-a suparat si a inceput sa urlee...un pic satula de figurile astea ale lui i-am spus ca daca nu vrea incaltamintea, nu are decat sa si-o dea jos...zic eu, super sigura pe mine.....ha! cica : "mai bine in sosete!...bineee, ti-i scot, sa stii!, ok, ok"....si uite asa am mers la magazin in sosete, pe strada...pe langa bloc. La un moment dat, intra intr-o balta...eu cu morala, "vezi, nu conteaza cu ce esti incaltat cata vreme ai talpi sa te protejeze...acu' vrei pantofii? nu!nu? foarte bine"......si uite asa mai invatam unul despre altul cate ceva

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

haha, Bianca, noi am fumat deja faza asta.
Copilul meu era acum 2 zile in sosete si cu caciula pe cap. Pe strada, da. Nu ma intrebati cum se uita lumea la noi, mai ales ca sora-sa era fara nimic pe cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Alina, nici Matei nu merge la gradinita inca. Eu vreau sa-l dau la primavara, sa mai creasca si Clara, mi-a fost frica acum, plus ca 2 pediatre mi-au zis sa ma abtin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ce copii avem. Miruna a renuntat cu greu la flanea asta vara, iar pentru toamna asta prevad o renuntare cu greu la rochitele de vara.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

gata, am revenit printre voi, dupa 10 zile de exil la munte

L-am dat si pe Calin la gradi, asa ca sunt o mama denaturata cu ambii copii la gradinita. De acum gatesc doar pt sambata si duminica

N-a plans, l-a solicitat pe fratele lui mai mare sa-i arate cum se tine felia de paine, a mancat, a dormit, a intrebat de vre-o 3 ori de mama si la sfarsit a declarat ca mai vine si maine.

La multi ani pt toti piticii sarbatoriti!

Ma pun pe citit din urma si revin.
pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Asta si problema lui Alberto, renuntarea la 2 tricouri favorite: unul e, culmea, chiar cel pe care scrie mare "COOL" iar cel de-al doilea e cel cu fetele de la grupul K3.Cum aici vremea s-a cam racit in ultimele zile si nu prea mai e de mineca scurta, am inceput deja discutiile despre luatul gecii peste tricou si se lasa cu greu convins! COOL, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

ce m-am amuzat cu fixatiile lor!
La noi e asa: pe Dinu nu-l intereseaza ce-i pun, doar sa nu-i pun prea multe, sa nu-l imbrac gros. In schimb, Sa e cum povesteati, l-am scos greu in iunie din ghetele de iarna iar acum are pata pe niste sandale oribile si care i-au ramas mici, sta cu degetele pe afara si urlaaaaa daca vreau sa-i dau altceva. Si in general, alege cu ce se imbraca, are preferinte clare.

Ioana, ce frumos ca ii faci ziua la gradi! dar cred ca e dupa amiaza si Dinu nu prinde.

Mergi la inceput