Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 18
alexuta2005 spune:
Am si eu copil fricos.Are frica de masini pe strada, se sperie pe trotuar daca aude ca vine o masina pe strada, abia o conving sa traverseze.Ii este frica de luna, de fulgi de diverse chesti.
Alexia e fricoasa dar nu de orice, are anumite fobii.Daca i-am spus sa nu se urce pe scaun langa geam cand e deschis ca e periculos nu se urca.Si apoi imi repeta " e peliculos sa stii".
Am fost la gradina zoologica duminica.Nici n-a vrut sa se apropie prea tare de bara aceea de protectie, statea departe pe alee.
Asa ca am o fetita timida, fricosa si cam scunduta da-i desteapta si frumoasa, na ca acum o mai si laud ca parca am fost cam nemultumita in ultima vreme ![]()
alexuta2005 spune:
Sa va povestesc ceva pana se racesc vinetele.
Am inceput sa am cu fi-mea conversati "ca intre fete", noi doua in pat, fara tati prin preajma.
Si o intreeb:Mami cine este prietenul tau?
Alexia raspunde: Acum Lales(Rares)
Eu: Pai nu e Luca?
Alexia: Nu, Luca m-a lovit.
Eu: Si Rares te-a lovit?
Alexia :Nisiodata (niciodata)
Flavia_Hurducas spune:
Din perle de pe la copii adunate:
Adormise Stefan si dintr-o data a inceput sa planga. S-a dus taica-su la el si printre lacrimi a zis: "taticule, sa nu pleci la servici!" Sotul l-a intrebat de ce. Si micul Einstein i-a raspuns: "daca pleci si te pierzi, eu cum te mai gasesc?"
BiuMil spune:
Azi Milan a reusit performanta de a merge in sosete pe strada....mergeam noi normal, cand si-a adus aminte ca vroia cu sandalele, nu cu basketii asa ca s-a suparat si a inceput sa urlee...un pic satula de figurile astea ale lui i-am spus ca daca nu vrea incaltamintea, nu are decat sa si-o dea jos
...zic eu, super sigura pe mine.....ha! cica : "mai bine in sosete!...bineee, ti-i scot, sa stii!, ok, ok"....si uite asa am mers la magazin in sosete, pe strada...pe langa bloc. La un moment dat, intra intr-o balta...eu cu morala, "vezi, nu conteaza cu ce esti incaltat cata vreme ai talpi sa te protejeze...acu' vrei pantofii? nu!nu? foarte bine"...

...si uite asa mai invatam unul despre altul cate ceva![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
haha, Bianca, noi am fumat deja faza asta.
Copilul meu era acum 2 zile in sosete si cu caciula pe cap. Pe strada, da. Nu ma intrebati cum se uita lumea la noi, mai ales ca sora-sa era fara nimic pe cap ![]()
locca spune:
Alina, nici Matei nu merge la gradinita inca. Eu vreau sa-l dau la primavara, sa mai creasca si Clara, mi-a fost frica acum, plus ca 2 pediatre mi-au zis sa ma abtin.
Ioana75 spune:
Ce copii
avem
. Miruna a renuntat cu greu la flanea asta vara, iar pentru toamna asta prevad o renuntare cu greu la rochitele de vara
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
anya spune:
gata, am revenit printre voi, dupa 10 zile de exil la munte![]()
L-am dat si pe Calin la gradi, asa ca sunt o mama denaturata cu ambii copii la gradinita. De acum gatesc doar pt sambata si duminica 
N-a plans, l-a solicitat pe fratele lui mai mare sa-i arate cum se tine felia de paine, a mancat, a dormit, a intrebat de vre-o 3 ori de mama si la sfarsit a declarat ca mai vine si maine.
La multi ani pt toti piticii sarbatoriti!
Ma pun pe citit din urma si revin.
pup,
dana_lucia spune:
Asta si problema lui Alberto, renuntarea la 2 tricouri favorite: unul e, culmea, chiar cel pe care scrie mare "COOL"
iar cel de-al doilea e cel cu fetele de la grupul K3.Cum aici vremea s-a cam racit in ultimele zile si nu prea mai e de mineca scurta, am inceput deja discutiile despre luatul gecii peste tricou si se lasa cu greu convins!
COOL, nu?
Tonnia spune:

ce m-am amuzat cu fixatiile lor!
La noi e asa: pe Dinu nu-l intereseaza ce-i pun, doar sa nu-i pun prea multe, sa nu-l imbrac gros. In schimb, Sa e cum povesteati, l-am scos greu in iunie din ghetele de iarna iar acum are pata pe niste sandale oribile si care i-au ramas mici, sta cu degetele pe afara si urlaaaaa daca vreau sa-i dau altceva. Si in general, alege cu ce se imbraca, are preferinte clare.
Ioana, ce frumos ca ii faci ziua la gradi! dar cred ca e dupa amiaza si Dinu nu prinde.