Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 19
alexuta2005 spune:
Alexia vrea doar rochita scurtulita.
Asta dupa ce a invatat poezia "Gogoneata" la serbare.("Sunt cea mai mica din gradinita/Si am rochita scurtulita/Si cu parul retezat/Am uitat ce am invatat/Mie imi plac bomboanele/Jocul cu baloanele/Toata lumea ma rasfata / si ma striga Gogoneata")
Numai ca cedeaza destul de usor daca ii pun si altceva.Da trebuie sa vin cu argumente logice daca de ex. vreau sa poarte o anumita pereche de sandale ,ca se asorteaza cu rochita, ca celelalte sunt mici sau ca s-au rupt si accepta orice ii propun.
Anul acesta nu a facut asa o pasiune pt. sandalute sau hainute.Anul trecut i se pusese pata pe niste sandale de plaja din plastic.Si e ra musai sa se incalte cu ele peste tot.
Si imi amintesc cand era bebelus nu suporta sosetele si caciulita.De mititica se chinuia sa si le scoata.
Alexia nu cred ca ar merge desculta pe strada pentru ca nu suporta sa se murdareasaca.Ea se supara si cand vede talpa de la sandalute murdara si ma pune sa o curat.Si daca se stropeste cu apa zice ca s-a murdarit cu apa sa o sterg repede.Nu va spun cat de atent mananca sa nu se murdareasca si cand s-a murdarit cum urla.
Da trebe sa recunosc ca m-am amuzat cand imi imaginam cum merge Milan in sosete pe strada.
Anya bine ai revenit!Unde ati fost?
nanadana spune:
buna dimineata
miercuri nu este scoala aici, dar este un fel de "centre loisir" adica se joaca si fac diferite activitati,cit despre hainte ,pantofi si al meu este "fan" de citeva lucruri,de ex i_am cumparat niste sandale in vara si cind plecam afara mereu si_le pune nu conteaza ca ploua ca este frig el vrea sandalele, nu va spun ce negocieri tragem de fiecare data ![]()
ce amuzantii sint copii nostri ![]()
jadi da ai dreptate cu oboseala pshica,,ieri mi_a zis o tipa ca tot asa erau si copii ei si are 5(2 baietii si 3 fete)
ioana sper si eu ca se calmeaza ca de nu o sa fuga toti copii de el ![]()
Ioana75 spune:
La multi ani Victor, Andrada si Adrian!
Succes piticotilor care au inceput azi un nou an scolar la Montessori
. M-am vazut dimineata cu Ramona si Antonia; Irina, pe unde umbli?
Antonia, sarbatorirea in stil Montessori se face dimineata, asa ca va fi si Dinu; tortul se taie la prinz.
Casiana, multe asemanari intre fetele noastre: nici Mirunei nu-i place sa se murdareasca
.
Dana Lucia, cool, da
. Oricum sinteti fericiti, fixatia pe tricouri mi se pare cea mai usoara, ca tricouri se pot purta in orice anotimp (chiar daca pe sub alte haine).
nanadana, faina ideea cu ziua de joaca; asa e sistemul de invatamint francez, sau doar la gradi voastra?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
b_irina_c spune:
Multumesc mult de urarile de sanatate 

!!!
La multi ani Tudor, Maria Teodora, Alexandru (mai stie cineva ceva de Mysweetest?), Andrada si Adrian 
Tonnia sa stii ca din pacate s-ar putea sa ai dreptate....
Luni a facut febra Vladut si cum treaba cu pipi trecuse a fost clar ca era de la altceva... Asa ca hop iar la urgente la Medicover si are amigdalita (ciudat e ca nu l-a durut deloc in gat la inghitit). Probabil s-ar fi manifestat mai repede, dar cum dupa decalotare l-am indopat de nurofen... Acum ia antibiotic si lipseste de la inaugurare la gradi... Partea buna e ca de cand a inceput antibioticul nu mai face febra si tuseste rar si sec, nici nasul nu-i curge, asa ca in afara de partea cu mancatul suntem ceva mai bine.
Am vorbit cu directoarea de la gradinita si avand ca antibioticul il ia in doza unica/zi il pot duce. Ioana, Tonnia, Ramona sper ca sunt si o sa fie OK puiutii vostrii
. Stau cu inima cat un purice si ma simt tare aiurea... scuze multe
!
ca nu-s in stare sa recuperez calumea si sa ma integrez in discutii...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Tonnia spune:
Irina, imi pare tare rau ca are amigdalita Vladut. De luni ii curge un pic nasul lui Dinu dar nu cred sa fie vreo legatura, ii curge asa...o data pe zi, trebuie sa-i suflu nasul.
In rest, a fost asa si asa readaptarea, nu a plans dar nici bucuros nu a fost ca-l las acolo, nu vroia sa plec, au venit multi copii noi, toti mai mici decat ai nostri. Ce ma bucura e ca s-a rezolvat cu transportul, deci nu mai stau toata ziua pe drumuri si nu mai depind de mama sa vina la Sa obligatoriu. Mai am hopul asta de trecut, sa nu faca urat Dinu cu noua formula de transport...
jadi spune:
Neata si La Multi Ani Victor, Andrada si Adrian!
Felicitari si celor mici care au inceput azi gradi, sa aveti un an frumos fara peripetii!
Irina, sanatate lui Vladut, te sfatuiesc sa faci un control si la ORL de copii, Vlad al meu a avut amigdalita de mai multe ori si s-a dovedit ca e de la polipi! Sper ca la voi sa nu fie nimic de genul asta!
Vlad are o pereche de papuci pe care i-a preferat vara asta si picioarele goale au fost la mare moda, cel putin in concedii refuza sa poarte incaltari, se credea la mare
. Ma ofticasem acum 1 luna ca ii luasem niste sandale din piele de la C&A la reduceri, vreo 10 eur si nu vroia sa le incalte, pana la uram vad ca s-au transformat in pantofi de toamnea, au varful acoperit si pana vor incepe ploile sunt buni!
Azi as vrea sa merg in alt parc decat la Circ, sa vad unde ma deplasez cu ei in masina, cred ca voi incerca la Floreasca!
Anya, ma bucur de Calin ca s-a acomodat la gradi, nici nu ma asteptam sa fie altfel, multa bafta in continuare! Abia astept sa ii am si eu pe amandoi la gradi, o sa simt ca am copii mari!
Azi l-am dus eu pe Vlad la gradi, nu sunt decat 6 copii la 2 grupe, cred ca majoritatea vor veni dupa 15, pana la urma e bine ca l-am dus acum ca sa se obisnuieasca desi nu am de ce sa ma plang, in afara de urletele de luni a fost foarte cuminte. Azi noapte a visat nu stiu ce si s-a trezit plangand, l-a trezit si pe Dodo si a trebui sa ne impartim la somn, eu cu Vlad, Dodo cu taica-su! Sper sa nu se mai repete trezirile astea! Bifam la desene animate un nou entry Roary, masinuta nu stiu cum, a urlat ieri toata ziua dupa ea dar ghinion, trecuse ora de vizionare la Minimax.
Deni &
Vlad & Tudor
b_irina_c spune:
Tonnia sper din suflet sa nu avanseze mucii lui Dinu.
Jadi la noi e prima amigdalita si sper sa nu se repete curand... Astept sa termin tratamentul sa-l caut apoi bine peste tot.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Irina, multa sanatate lui Vladut! Nu cred ca se transmite amigdalita, si apoi a fost asa de bun tortul lui Vladut de simbata, incit merita riscul
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei