Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 17
Tonnia spune:
Flavia, Stefan arata grozav, nu mi se pare nici slab, e bine facut! Da, poate-l vedem star in baschet!
Flavia_Hurducas spune:
La multi ani pentru Tudor si Maria Teodora!

Mai sunt copilasi la gadinita de 8 ore? Sau toti sunt la 4 ore? Eu l-am dat pe Stefan la gradinita de 8 ore, ca la 4 ne incurca foarte mult. Si mama mea nu mai rezita cu 2. Asa ca Stefan pleaca si vine odata cu noi. Sa se invete de mic cu programul asta de robotel! Robotel nemtesc, ca e la gradi germana.![]()
alinam spune:
Intrebare , mai e vrei copil din piticodrom care nu va merge la gradinita din toamna asta? Vlad e singurul care va mai sta un an cu bunicu? la gradinita unde l-am inscris inca din februarie ac ne-au zis clar ca nu il primesc cu pampers si cum el nu are nici o intentie de olita sau wc .....
, acum ma gandesc sa ma duc la o gradinita aproape de casa nu la aia de fitze unde l-a inscris tasu si sa intreb daca il primeste macar la program scurt ca tare ii mai place la copii.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
alexuta2005 spune:
Salutare!
De ieri sunt in concediu si cum Octav nu mai are cum sa-si ia concediu anul asta,decat cateva zile de Craciun(s-a mutat la alta firma) sunt singura acasa.
Da ce credeti ca stau degeaba?
A venit tata cu cateva galeti de rosii de la tara asa ca trebuie sa le rezolv (fac concurenta Mihaelei
)am mai cumparat si niste vinete, acum sunt la copt si profit si eu si mai scriu pe DC.
Fetelor multumesc pentru incurajarile legate de timiditatea Alexiei.Vad ca si Miruna e in trend.Ioana sper sa treaca fetele noastre mai repede de faza asta.daca gasesti tu solutia salvatoare te rog, fie-ti mila si de mine
!
Alinam imi pare rau ca Vladut te-a suparat in concediu.Si Alexia a facut asa in primele 2 zile apoi am decis sa o las sa-si faca de cap da sa am si eu putina liniste.Daca ati sti voi cate porcarii a mancat Alexia in concediu...cred ca in 2 ani n-a mancat atatea.
Codruta bine ati venit din concediu!Succes la gradi!
Nanadana Succes la gradi!
Mary eu i-am dat calciu cand am fost la mare.
Dana Lucia felicitari lui Alberto pentru prima zi de scoala.La voi se incepe de la 4 ani?Si eu tare ma sperii cand ma gandesc ca s-ar putea sa o dau pe Alexia la 6 ani daca merge in acelasi ritm la gradinita.
Am inteles ca in grupa mare o sa fie mai greu caci atunci incep sa scrie.In grupa mijlocie Alexia o sa faca bastonase si o sa invete alfabetul.
Simona bine ati venit acasa!Gata concediul tau s-a terminat!
Te inteleg cand iti doresti sa ramana parul negru, desi Alexia avea la fel parul, un pic mai inchis si acum bate spre blond.Eu am tot sperat sa ramana bruneta si sa aibe ochii albastri.
Am vazut pozele mi-au placut printesele tale.
Miflore sanatate multa sotului!
Am avut si noi enterocolita chiar de Pasti.Toti:Alexia, eu, Octav, soacra mea, tatal meu.A fost nasol rau, eu bolnava trebuia sa am grija si de Alexia.Cum aveam un marte stres sa nu ajung cu ea la spital m-am mobilizat si am invins-o.
Felicitari Anei ca face la olita.
Si Alexia a facut pipi dar numai dfupa ce i-am promis ca i-o cumpar pe Fifi.Acum face foarte rar.In schimb vrea sa stea in chilotei acasa.
Deni felicitari si lui Vladut pt noul an de gradi!
Concediu placut!
Si Ioana a inceput gradinita!Bravoo!Nicole eu zic sa stai linistita ai sa vezi ce repede o sa se acomodeze ioana la gradi.
Irina cum se simte Vladut?Un
de la Alexia sa-i treaca!
Antonia hai sa te linistesc eu
, Alexia are 89 cm.
asa piticoata chiar ca nu mai e in tot piticodromul.
Flavia, Alexia merge la gradi de 8 ore de anul trecut, fara pauza in vacanta.Practic di 15 aucust 2007 nu a lipsit decat vreo 3 zile, apoi cand am fost in concediu si au avut vacanta de Craciun.
Alina eu zic sa insisti sa-l primeasca la gradi.Poate daca esti "atenta" il primesc.Macar la program scurt.
mica0307 spune:
Buna,
Am deschis un bazar la umanitare pentru Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.
Cine doreste sa posteze ceva sau sa liciteze rog sa intre la:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125844&whichpage=1
Multumesc.
nanadana spune:
deci venim si noi de la gradinita unde sa petrecut foarte repede si explicit,dupa care ne pus la poarta si ne zis sa revenim la 12 fix sai recuperam , sint 24 de copii si 2 educatoare, nu l_am lasat azi 8 ore am zis sa vad cum merge,stiti?!!! cum a venit acasa ........ mort de somn si de oboseala dupa numai 4 ore de gradinita
,l_am pus in pat si in secunada urmatoare a adormit,asta este un lucru bun, dar totusi se pare ca cam loveste copii 
mary uite situl de unde am comandat eu www.a-qui-s.fr dupa care dai clik pe boutique
Ioana75 spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi
!
Mihaela

. Multa sanatate sotului, sa se faca repede bine, si apoi o sa se aseze toate la locul lor
.
nanadana, ma bucur ca a fost ok la gradi; o sa invete sa relationeze cu ceilalti copii si n-o sa-i mai loveasca.
Mary, succes la gradi si multumesc de urari
. Trebuie s afii mai optimista, gindeste-te ca Andrei e deja imun la o serie de boli de anul trecut
.
Dana Lucia, sa va fie de bine concediul si succes in anul pregatitor. Si Miruna cred ca are 105 cm, dar nu sta la masurat
.
Bianca, am inteles, preiau legatura cu mobilizarea pentru intilnire
.
kid, chiar ca e foarte frumoasa Maria! Zic si eu ca seamana cu tine
.
Irina, ma bucur ca e mai bine Vladut
.
Oana, sanatate baietilor. Mi-a placut faza de la strand
.
Ruxandra, hai ca a inceput bine speechul lui Matei pentru Clara
.
Nicole, ma bucur ca a fost fain la petrecerea Ioanei, si succes la gradi! Vad ca a inceput foarte bine
.
Antonia, aseara am decretat ca nu ma mai trezesc, am schimbat locul in pat cu sotul, ca sa navaleasca copiii pe el si nu pe mine, si a mers
. Poate ne vedem miine dimineata la gradi; noi o sa ducem tort si suc sa o sarbatoreasca pe Miru la gradi.
Flavia, si Miruna tot haine pentru 5 ani poarta; iar la gradi sta aproape 10 ore.
Casiana, si eu am fost exagerat de timida, ma recunosc in comportamentul Mirunei; sigur ca n-o incurajez sa fie asa, dar... nu e vina ei, ADN-ul e de vina
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
alexuta2005 spune:
Alina poate il inscrii pe Vladut la o gradinita particulara cu program scurt.La noi fara masa si la program scurt e in jur de 350 lei.In general cei de la particulare nu sunt asa drastici in privinta pampersului.Pe Alexia au primit-o de la 1 an si 10 luni si inca mai are pampers.
Si la gradinita Alexiei s-a marit cam mult taxa.Dar nu prea am ce face, e cea mai buna solutie pentru Alexia, ne mai ajuta bunicii ca daca ar fi sa ma descurc eu din salariul meu nu stiu cum as fi reusit.Poate dupa atatea scandaluri s-o schimba ceva ca situatia e mult mai urata decat se vede la tv.
jadi spune:
Si noi mergem la 8 ore la gradi!
Nana, felicitari pentru prima zi! Noi am primit la sfarsitul anului trecut pe langa mapa de activitati (niste coli mazgalite dupa parerea mea
) si un CD cu poze facute la diverse ocazii dar si poze cu toti copiii cand dormeau. Nu exagerez cand spun ca erau lati in patuturi si ma gandeam cum de adoarme al meu printz acolo la ora 12. Mi-a explicat educatoarea ca abia il mai tinea treaz dupa masa si uneori tragea de el ca sa il trezeasca pentru gustarea de dupa-amiaza. Banuiesc ca nu efortul e totul ci mai ales si stressul psihic ca nu sunt acasa.
Am uitat sa va povestesc ca ieri am fost in parc cu copii si mi-a urlat Vlad juma de ora sa se dea in saltele. Am stat la coada cu urlete din 10 in 10 minute ca el vrea acum, nu mai tarziu, am platit si aia 3 lei pentru 5 minute si surpriza: s-a urcat pe saltea, a zis ca ii este frica si a coborat
Deci distractie la maxim! Am observat la el ca este foarte fricos dar daca zi de zi incercam cate un pic capata curaj asa ca azi mergem din nou la saltele
.
Asa am patit si cu apa in piscina si la sfarsitul sejurului intrase deja pana la gat iar in Turcia cu bunicii mergea singur pana cand ii ajungea apa la umeri.
Sambata am fost la ziua unor gemeni de varsta lui si aveau un jeep de la peg perego si Dodo a mers cu jeepul pe putin 1 ora condus de un baiat de 3 ani iar Vlad urla ca ii era frica. Pana la urma s-a urcat in masinuta cand statea aceasta pe loc
Mai are cineva copil atat de fricos? Nu va mai spun ca gemenii (el si ea) se plimbau in masina si Vlad alerga de bezmetic cu un scaun in mana (nu am idee de ce cara scaunul ala) si urla pe langa ei ca il calca masina dar nici nu se departa de masina... se uitau copiii aia doi la el asa cu o privire de oameni maturi care nu inteleg un comportament infantil
.
Deni &
Vlad & Tudor

Ana Maria