Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 16
locca spune:
Salutare
Irina, imi pare rau ca te-a albit Vladut. Matei este ragusit de vreo 3 saptamani, ii mai trece, iar il ia ... nu stiu ce sa mai fac, la dr. nu am ajuns, dar cred ca o sa mergem, deja ma dispera. Bine, el si tipa o gramada ![]()
Simona, este foarte frumoasa Maria
. Cum se impaca Alex cu ea? Va tin pumnii sa nu vina colicii, acuma ce sa zic, si la noi la inceput tot asa cuminte era Clara, dar de cateva zile isi cam face simtita prezenta in casa
. Zic si eu sa nu mai cantaresti fata asa, sper ca sfatul ala nu e de la stim noi cine ca acum o sun si-i fac scandal ![]()
Mai, ieri a fost prima zi in care Matei a vorbit cu sorsa, i-a zis "da mai taci odata din gura" ![]()
nicole74 spune:
Multumim pentru urari!
Felicitari Kid! Foarte frumoasa Maria. Am vazut pozele, ai niste fetite superbe!
Noi am petrecut sambata, am sa pun poze, petrecere cu copii si parinti! A fost super!
Si de ieri am inceput gradinita. Am stat si eu si tati la deschidere unde a fost f. frumos, cu tort, suc, artificii, personaje din desene, muzica si dansuri. Apoi a plecat cuminte cu educatoarea sa-i arate jucariile si noi am fugit. La pranz a adus-o masina acasa si era f. speriata ca nu mai era nici un copil. Astazi s-a trezit la 7 ca pleaca la gradi, desi ar fi trebuit sa o scol pe la 8. Cred ca-i place, desi am inteles ca a plans f.f. putin. Oricum eu sunt f. stresata.
Va pup
Nicole&Ioana Alexandra
country girl spune:
Kid bine ai venit acasa cu Maria! e o scumpete brunetzica ta!
Mifloricico curaj ca treceti voi si peste neplacerile astea! Multa sanatate consortului!
Jadi, succes gradinarului Vladut! imi lipsesc vremurile cand iti vedeam si eu mai des
pe DC!![]()
Pupacim toti piticotzii si pe mamicile lor si sper sa revin curand si cu vesti despre noi.
country girl spune:
Nicole, succes Ioanei la gradinitza!
Din experientza iti spun ca suntem noi parintzii mai stresatzi decat piticotzii la gandul ca ne zboara din cuib. Dar trebuie sa le dam aripi fiindca deja sunt mari, aniverseaza 3 ani!
jadi spune:
Ina, special pentru tine
!
Si mie imi este dor de postarile tale, cand ne delectai cu Ilinca Budinca! Mai povesteste si despre voi!
Deni &
Vlad & Tudor
Flavia_Hurducas spune:
Miflore, nu dispera cu enterocolita. Noi am trecut cu totii prin asta: a inceoput Matei, Stefan, eu, sotul, mama, bunica mea, sora, adica toti care au venit in contact cu copilasii. Si la Stefan a fost cel mai rau. Adica noi toti am scapat dupa vreo 24 de ore de voma si diaree, dar pe Stefan l-a tinut 4 zile si a trebuit sa ii dam antibiotic plus hidratare. Nu am vrut sa il duc la spital. Dupa vreo 2 sapt., au anuntat la TV ca Spitalul de Boli Infectioase din Brasov, plus spitalul de copii este plin, se interneaza familii intregi cu enterolocita. dar acum au trecut toate. Sanatate multa sotului!!!
Kid ai 2 printese frumoase foc. Sa fiti fericiti!![]()
Tonnia spune:
locca,
, ti-am zis eu ca o s-o bage in seama!
Succes la gradinita tuturor!
Maine incepem si noi.
Dana, ce concediu frumos ati avut!
dar ce inalti sunt toti copiii, cred ca Dinu e cel mai mic, are doar 95 de cm si chiar ca nu vad des mai mici decat el. Si 13 Kg in sfarsit!
Ioana, ce faci? Ai avut nopti mai linistite?
Flavia_Hurducas spune:
Tonnia, cum spui tu ca nu vezi prea des copii mai mici decat Dinu, asa spun eu cu Stefan, dar suntem la polul opus: rar vad copii asa de inalti. Toata lumea care il vede ii da in jur de 5 ani, iar el inca nu are nici 3. Hainele le iau tot pt. 5 ani. Sunt curiosa unde va ajunge, dar cred ca il va depasi pe taica-su, care are 1,85. Poate aju ge copilul meu in NBA!

Maria Teodora!