Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (179)
Raspunsuri - Pagina 13
luy spune:
Pe dragul nostru prieten Stefan l-am felicitat la telefon, dar cred ca nu se va supara daca sa-i mai uram inca o data, si aici, un calduros
La multi ani fericiti ! 
Cele mai bune urari pentru o viata frumoasa, plina de impliniri !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
De asemenea am urat-o la telefon ieri si pe frumoasa Puppi, speram din tot sufletul ca in zilele urmatoare sa depunem pe obrajorii ei pupicii pe care i-am pastrat in mod special pentru ea. Dar nu scapam prilejul sa o felicitam si aici:
La multi ani, printzesa Yannisa ! 
Sa fii sanatoasa, sa ai mult noroc si sa fii mereu la fel de iubita ca acum, iar cei dragi sa-ti fie mereu alaturi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Cu intarziere, dar cu mare drag, uram
La multi ani ! 
frumoaselor dulcetzele si mandrului papanash care au fost aniversati zilele trecute:
scumpei Miruna de Lia_B
( mami, vrem sa vedem poze de la eveniment ! )
veselei Olivia de alinkav
( cam scumpa la vedere si ea, mami, nu ne-o mai arati ? )
voinicului Cristian de afibebe
( ce inseamna trabucul, va fi vreun mare bancher ?
)
Sa va fie viata senina, plina de bucurie si iubire !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxali spune:
Yaia ptr tuse aici se dau supozitoare,deoarece daca are cataro(cred a asa se numeste in romaneste?) reuseste sa-l elimine mai usor,iar siropurile le dau stari de voma in general...perna sub saltea cand doarme,daca poti ceva aerosoli cu soluti lejere sau umidificatorul in camera,mai ales daca zici ca are mucisori.
Aici mierea se da numai e la 3 ani in sus...fff alergenica.
Luy distractie placuta la Moeciu si pupa pe Puppi si din partea noastra.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
luy spune:
Si daca Stefan a dat sampania, Maria a tinut in mod deosebit sa va ofere www.flickr.com/photos/septoct2007/2798020854/" target="_blank">cate o felie de ... delicioasa, pentru ca i-am povestit eu ca multe din mamici visau anul trecut pe vremea asta la asa ceva ![]()
Pofta buna ! Si va rog nu va chinuiti cu numaratul caloriilor !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxali spune:
Luy noroc ca sant superrapida la pregatit pizza, nu de alta ,dar cam as manca nonstop ...sa nu-mi spui ca a mancat si dulcetica
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
adimercedes spune:
LA MULTI ANI pt Cristian, Puppi, Maria si Stefan!!!! Sa cresteti mari si frumosi, isteti si norocosi. Sa aduceti multe bucurii parintilor si sa fiti fericiti!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Buna dimineata! LA MULTI ANI MARIA TEODORA! LA MULTI ANI STEFAN! sa fiti fericiti, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri! Adimercedes, pt raspuns si detalii.Eu de mult timp folosesc mierea in loc de zahar pt ceai/lapte si in general cumpar direct de la producatori, nu din magazine, in speranta ca e cat mai naturala. Pupam plimbareata Lisa!M-am decis cu tortul pentru ziua fetei, o sa comand de la Agapitos.Noi o sa o serbam acasa doar cu familia, si peste alte cateva zile cu niste prieteni. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 Poze |
Mandarinuta,
. Succes cu tortul. Cred ca si eu am sa comand ceva de la patiseria favorita, ca eu chiar nu le am cu torturile si prajiturile."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Bravo, Lisa, pentru bipezism (ce cuvant am inventat Eu am tinut tare sa intru ieri sa-i urez Yannisei la multi ani, dar nu mi-a iesit. Sambata spre duminica noaptea, Tudor s-a trezit din 2 in 2 ore. Nu stim sigur care a fost cauza. La prima trezire, hubby a crezut ca a visat urat, mai ales ca am remarcat in ultimul rand ca se cam frustreaza cand nu ii iese ceva cu cate o jucarie. Am crezut ca are de suferit la gradinita; fiind cel mai mic, credem ca i se cam "fura" jucariile si ramane fara. Apoi s-a tot trezit. Pe lista sunt: - mucii care curg in nestire - posibil sa-i fi fost nasul infundat si sa nu fi putut respira bine - tusea - mai are accese de tuse din cand in cand, tot cadou de la gradinita - dintii - gingia de jos e umflata rau, se simte o masea pe sub gingie, desi inca nu a spart, plus partea cu incisivul restant si caninul alaturat e umflata destul de tare. Eram ametita rau diminica si el a fost tare marait si obosit, ca nu am dormit niciunul. A fost una dintre cele mai grele zile de mamica. Din fericire, in noaptea care a trecut s-a trezit doar o data, pe la 1, de sete. Azi am fugit si pana la gradinita, sa spionez. Dar erau la ora de masa, deci nu am putut vedea daca i se fura jucariile. Macar am vazut ca manca si nu plangea. Una dintre educatoarea mi-a spus ca a inceput sa se joace cu ceilalti copii si de asta m-a gandit ca probabil a inceput lupta pt. afirmare in grup. O ultima chestiune, am nevoie de ceva sfaturi. Cu tusea asta ma dispera. Am incercat sa-i dau sirop de tuse, Eurespal. Mare greseala! Numai ce i-am atins buzele cu lingurita ca a si vomat tot ce mancase. Nu pot sa-i dau niciun medicament oral ca vomita. As vrea sa merg cu el la medic, ca ii curg mucii ca la robinet, tuseste din cand in cand si azi noapte mi s-a parut putin cald la cap, desi mainile ii pareau ok. Azi-dimineata i-am luat temperatura si era 38, deci e ok. Dar sincer mi-e teama de mers la doctor doar pentru simplul fapt ca o sa-mi dea medicamente si nu pot sa i le dau. Nu stiu daca aici pot cumpara un aparat de aerosoli...Orice idee e binevenita! M-am intins, scuze! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, multumesc. Merge foarte haios, ca o mica mumie, cu mainile intinse inainte pt echilibru. Ieri la locul de joaca a luat-o la pas singurica. Bineinteles ca a inceput sa ia si trante. E f curajoasa, se lanseaza in niste ture de imi sta inima in loc.
pe Tudor si va doresc sa treaca repede orice il supara. De tuse nu stiu ce sa iti spun. Stiu ca siropurile sunt gretoase. Oare nu poti sa pisezi ceva medicamente si sa i le pui intr-o lingurita cu mancare ca sa le inghita. Macar asa nu isi face greata si pana sa se prinda de gust, s-a dus pe gat in jos. Stiu ca mama asa ii dadea lui frate-meu medicamentele. Cred ca ajuta local si comprese calde cu apa cu sare, dar probabil doar noaptea, cand doarme, ca altfel le scoate.Fug ca a gasit cojile de banana in gunoi
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa
gabitz78 spune:
neatza.
luy - multumim pentru pizza.delicioasa!dar mai dulce e ochioasa.
noi bine,joi mergem la neurolog, desi nu cred ca e cazul...dar daca tot am facut programare...
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/