Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)
Raspunsuri - Pagina 12
Anya20 spune:
vio, eu am tot scris de thuja...n-am mai repetat doza pt ca eram sigura ca va plictisesc (asa ma prind si eu cine citeste si cine nu
)...la copii se dau cate 3 granule pe doza, din orice remediu. referitor la thuja ...se da o doza inainte si o doza dupa vaccin. cu precautiile legate de mancat/baut si eventual menta (daca spalati bebelusii pe dinti cu pasta mentolata sau le dati pe dintisori cu calgel/dentinox, care contin menta).
mamii...frumoase pozele voastre. alex a crescut...si vad ca e mare sportiv.
fianna, ma bucur ca sunteti bine.
te inteleg ca te-ai suparat la spital, ca te-au dat afara de langa matei...si eu am patit la fel cand m-am internat cu arina in decembrie, acolo (cred ca asta este politica lor). am stat pe culoar cat i-au pus branula. mi se rupea sufletul, caci urla ca din gura de sarpe si a durat jumatate de ora, timp in care i s-au spart toate venele...dar le inteleg si pe asistente (nu vreau sa le iau apararea, caci peste tot sunt oameni mai competenti sau mai putin competenti))...este foarte dificil sa iti iasa o manevra cand mama copilului sta in coasta ta...nici nu te poti concentra. nu mai spun ca sunt parinti care incep sa tipe si devin f nervosi cand vad ca intepi copilul sa-i recoltezi analize (unii copilasi au vene de proasta calitate, care se sparg imediat) sau sa-i faci o injectie...de parca ai vrea sa-i faci vreun rau sau iti face o mare placere sa-l torturezi. sunt si mame de bun simt care nu comenteaza si inteleg ca e spre binele copilului, dar sunt si mamici isterice care le fac cu ou si cu otet, le intrerup pe asistente si nu reusesc sa-l ajute pe copil ...de asta sunt si ele mai precaute...pentru noi ca mame este f dificil...si am vazut asta pe pielea mea. imi venea sa intru peste ele sa-mi iau copilul acasa cand auzeam cum plange si cum ma striga.
eliutza spune:
Buna seara de la mare.Desi nu am mai scris de foooarrte mult timp,am reusit sa mai citesc cate putin,inca nu am recuperat tot,dar sigur o voi face.sSi asa am ajuns la ziua de 28 iulie cand am fost placut surprinsa de atatea urari de "la multi ani",chiar nu ma asteptam.Iulia va multumeste tare mult si tine neaparat sa intoarca urarile celor care deja au sarbatorit primul an din viata lor,dar si celor care o vor face.Sper ca de acum sa fiu mai vrednica la scris.Va pupam
monicabo spune:
Andreea si Claucia, foarte frumoase pozele din concediu!
Cum a ramas pana la urma cu intalnirea?
27 august, orele xx?, la fantanile arteziene din parcul Herastrau, acolo unde era expo Flora?
Anya, de curiozitate, la ce spital faci garzi?
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
28+
Ana Maria
fianna spune:
Deci puiul mic n-are nici o treaba cu cainii, e incantat de fiecare data cand vede unul pe strada. Iar in casa arunca mancare pe jos si se uita sa vada ce se intampla. Inainte lasam cainele sa stea langa noi si curata rapid totul de pe jos, acum nu, asa ca Matei e foate nedumerit. Cainele insa s-a prins ca s-a intamplat ceva si il ignora total pe Matei, se uita la noi apoi pleaca sau se culca la loc.
Noi astia mari inca nu ne revenim...
Anya am inteles politica spitalului si pe de o parte e normal sa nu permita oricum accesul in sala de tratamente. Dar nu mi se pare normal sa-i faca ceva copilului meu cu usile inchise. Daca ar exista geamuri ca sa vad si eu ce se intampla acolo ar fi altceva. Sau personalul medical sa evalueze situatia si sa decida daca e mai bine sa desparta mama de copil sau nu. In cazul meu cred ca era mai bine daca ramaneam. Matei era si obosit, ii dadeam o tzatza si imediat se linistea si puteau sa-i curete rana. Zic eu acum
Bine ca am scapat cu bine insa si nici noi nici voi sa nu mai trecem pe acolo prea curand. Chiar ma gandeam ca nu mai fusesem in spitalul ala de 20 de ani.
Vin si eu la intalnirea din Herastrau. Dar tot imi e neclar cand o sa fie. pe 28 la 17.30? La fantanile de langa expo flora?
Timi multam de melodie, nu o stiam. Si am muuuulte CD-uri cu muzica irlandeza
fianna
cu printisorul Matei
http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731
ddanagh spune:
Am intrat in mare fuga sa vad ce s- a stabilit. Eu maine ajung in Bucuresti si as vrea sa spunem exact.
Intalnire - joi 28 august in parc Herastrau ora 17.00 la intrarea principala de la piata presei ( ma gandesc ca acolo se poate parca si in plus eu nu stiu nici o fantana si cred ca nici Cristina) . Abia astept sa va vad. Nu imi vine sa cred ca au trecut vreo 20 luni de cand tot vreau si eu sa va cunosc.
E ok? ora, locul?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an
ddanagh spune:
Fianna nu te supara pe mine dar eu cred ca nu as mai fi tinut nici un minut in casa catelul dupa ce a facut. Poate deveni gelos acum pe Matei ca vede ca din cauza lui v- ati schimbat. Fara sa-l vad il urasc pe catelul asta.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an
xerxe2005 spune:
Am facut si noi vaccinul de un an. Am intrebat de ROR, i-am zis asistentei ca stiam ca nu e obligatoriu si m-a apostrofat ca e satula de atatea mame destepte care tot citesc diverse chestii pe internet si apoi vin si le contesta tratamentele sau deciziile. Si ca de fapt e obligatoriu ROR-ul.
Am iertat-o pentru ca nu aveam de gand sa refuz ROR-ul, doar sa intreb, sa vad daca as fi putut opta sa il facem sau nu. Si in plus, cred ca a avut o zi proasta. E de obicei o tipa draguta.
Razvan a facut un pic de febra a noaptea si dimineata, dar i-a trecut usor si pana dupa amiaza nu mai avea nimic.
Mai nou, cand papa san, trage de tricou si maraie pana gaseste si cealalta tzatza si sa vedeti atunci spectacol, cum suge cate un minut de la o tzatza, apoi imi zambeste dragastos, trece imediat la cealalta tzatza si tot asa cel putin 20-25 minute, pana il opresc eu, ca imi mesteca sfarcurile si imi pierd tot cheful de alaptat.
Nu stiu zau cum o sa il intarc, pentru ca nu reusesc deloc sa il adorm altfel decat la san. Cred ca trebuie sa imi iau un medical, sa imi pot permite sa renunt si la bruma de somn de care beneficiez acum.
Razvan Gabriel
oaana spune:
Aaron a avut un pic de febra,dar fata de data trecuta a fost super,si cred ca a contat mult tratamentul homeopat.
Mai rau e Iosua,care a varsat ieri tot ce manca,inclusiv apa bauta,a varsat si asta noapte un pic.Acum i-am dat un Hidrasec si picaturi de Metoclopramid...sper sa nu mai verse si sa pape.Nu mi-am imaginat ca de la un pic de must poate sa-i fie atat de rau.Dar e prima si ultima data cand se intampla,sa-i mai las pe bunici sa ii dea.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mamii spune:
neata.....
eu sunt tare buimaca cu toate ca am dormit binishor..
anya creste f bine alex...dar ma astept sa stagneze la un moment dat 
karligutza eu una sper ca pana la anu sa nu mai stau in it ![]()
eu nu am facut ink vaccinul de meningita si banuiesc ca ar trebui sa mai fac unu prin septembrie..ca nu cred ca s-au terminat...![]()
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi