Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 24
Ven spune:
Grati, no offence si toata admiratia (si invidia, in sensul bun al cuvantului, daca pot spune asa) pt. alaptatul exclusiv, dar eu cred ca Dudu la 7 luni e pregatit, ba chiar are nevoie sa guste si branzica de casa sau de magazin, din lapte de vaca. Fie si doar de dragul DIVERSIFICARII. Asta daca nu cumva te temi ca ar fi alergic la proteina din laptele de vaca??? Daca da, atunci imi retrag cuvintele!
Ah, legat de biscuiti, cica aia 'populari' la kg sunt cei mai recomandati, ca n-au zahar. Dar daca vrei fara gluten, nu stiu sa-ti zic, eu una n-am gasit neam. Mathias papa de 3 zile din aia populari, de cate ori ne asezam noi la masa sa mancam baga 1-2, altfel n-avem liniste cu el. Zici ca-s nu stiu ce delicatesa, atata ii plac!
Mitsule, si eu ma tem cumplit de incompetenta si dezinteresul doctorilor din Bistrita, dar cred ca ar trebui sa mergi cu Conrad la spital, daca e nevoie sa il tina sub supraveghere 1-2 zile. Pt. ca nu mi se pare normala atata febra, care tot scade si creste. Mai ramane sa-mi zici ca dupa 3 zile de febra s-a umplut de bubite si-ti voi spune eatunci ca are rubeola. Tu stii cum e mai bine, poate e asa cum zice LalaD, ca lupta corpul cu virusul, dar daca bine am retinut, nici nu stii macar ce fel de virus are, pe unde e localizat....
Moni, fain cu sora. Si a mea e super ca dadaca! Abia astept sa mai vina pe la noi.
anca.b spune:
Acum ne-am strins si noi de pe drumuri. si pt ca a plouat, ne-am dus la mall. bineinteles ca s-a lasat cu cumparaturi...eu mi-am cautat pantaloni lungi, sport, subtiri...din pacate tot ce am incercat nu mi s-a potrivit din cauza ca imi era prea mare. yeeeeee!!!!! desi sint trista ca n-am gasit ce cautam, ma bucur ca am dat jos din kile...![]()
mi-am luat in schimb doua jachete (una scurta si una mai lungutza) si doua jucarii pt bebe(telefonul vorbitor de la fisher price si cuburile moi de la primii pasi)
Ven, m-am uitat in "farmacia" proprie si mai am ceva crema stelaker de la mustela pt cojitele de lapte. daca are cineva drum de la cluj spre tine ti-o trimit, s-o incerci inainte sa cumperi.
Ceska, bine ai revenit!!! sper ca vii dimineata la cafea!
Dana, e nurofen siropel la farmacie. ca si panadol.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mitsu-bishu Mda... Am revenit... Am fost la Spitalul de Pediatrie si la Mediurg... 2 medici diferiti, doua pareri complet diferite... So... Prima doamna doctor cica e racit, mi-a dat doua siropuri, nu mai stiu cum le zice, nu am auzit niciodata de ele; a doua a conchis ca tusea e asa, cum mai fac bebeii cand se ineaca cu saliva, e curat la plamani si in gat si cel mai probabil are o infectie urinara... Infectie de care si eu eram sigura cu catva timp in urma, si am lasat-o asa, in deriva, cu toate ca copilu' a mai avut episoade disparate de febra, mica, ce-i drept, puneam pe seama dintilor, etc., etc. ... Acuma nu mai tine! Ce voiam sa va intreb... Are cineva idee cat de periculoasa este E. Coli netratata atata timp?! Lui Conrad ii frige capsorul ceva de speriat, cu toate antitermicele; am citit pe net ca poate ajunge in lichidul cefalorahidian si bb poate face meningita... Nu e exagerat? Cum imi dau seama de o stare critica si ce mai e de facut? Momentan trebuie sa astept pana luni la proba de urocultura... Pana atunci nema antibiotic... Nu stiu ce sa fac, ce sa zic, mi se pare periculos, stiu ca am stat atata, am si uitat de potentiala infectie... Dar acum pare ceva foarte serios. Astept sa va spuneti opinia, cele care ati mai trecut prin asa ceva cu puiutii... Va multumesc pentru incurajari si sfaturi si va pup! Lavi, de baby ConradFilmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami Povestea nasterii Ne facem mari! www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli NOU! |
Lavinia , DA...E-coli poate ajunge in lichidul cefalo-rahidian sau si mai rau , in sange si de-aici gata septicemia. Sarei i-au facut prima oara cand a fost infectata si punctie lombara si hemocultura si au tratat infectia exact ca pe o septicemie. Nu vreau sa te sperii , dar nu-i de gluma...du-te si fa-i o urocultura si in caz ca iese pozitiva , trebuie neaparat tratata. La adulti , treaca-mearga , se mai poate vindeca si de la sine , dar la bebelacii astia mici , trebuie neaparat tratament.
Pupici lui Conrad sa se faca repede bine

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
miha74 spune:
seara buna!
banuiesc ca sunteti toate bagate in baite...pregatit masa...una, alta.
Eu raportez: spalat bb (adica sotul e de servici in we) hranit corespunzator si la somnic. si acum hop si eu pe forum.
mitsu-offfff asa imi pare rau pentru bb Conrad, dar ramaii pozitiva ca sa nu ii transmiti si lui starile tale 
ellenuta - unde iesi tu in parc, ca am inteles ca stam in acelasi cartier (13 septembrie)? La prieteni ati avut-o si pe Eva?![]()
danonique- acum am bagat de seama ca astepti un al treilea bb. SUPER! felicitari din toata inima! Imi mai doresc si eu inca unul...dar stam rau cu spatiul![]()
astazi ne-am simtit tare bine, intrucat am fost la mama si am coborat din pod scaunul Laurei...ca sa il folosim pentru Matei. Nu pot sa va spun cum ne-am simtit dupa ce l-am spalat aranjat si apoi l-am pus pe Matei in el!!!! Dupa ce a mai fost la 2 bb, de fiecare data s-a intors la noi in conditii impecabile.
Ii place foarte mult sa stea acolo lui Matei, cel putin la prima strigare.
a, apropos noi am fost diagnosticati acum vreo 2 luni cu "limba geografica", ca intial se credea a fi o afta care nu ceda deloc. Mai este cineva cu asa ceva? Are nsite semne pe limbutza care s edeplaseaza, adica in fiecare zi ies in alta parte, se pare ca nu il deranjeaza, nu se trateaza....si ca va trece de la sine. Mai vroiam o parere.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
creata2008 spune:
Hello de noapte buna!
Am de citit 2 capitole jumate', ca iar ati avut tastarnita.
Vestea buna e ca afara bate un vanticel, vestea proasta e ca tot afara sunt 30 grade si ora e 9.50.

Citesc si revin cu impresii, evident!
Ca sa aveti ce citi maine in za morning!
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
gattasalvaje spune:
| citat din mesajul lui monicaa Gatta cred ca nu am apucat sa iti spun ce ma bucur ca Sara e bine si ca ati scapat fara operatie. Curiozitatea nr 2 in seara asta: Campulung-ul de care vorbesti e cel de Muscel? Ca poate o sa venim si noi in septembrie pe langa, in Poienari. De acolo vine mami mea.Daca esti prin zona poate punem de-o intalneala. Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Monica , da...Campulung-Muscel.Stam aici pana pe 15 sept. si daca vii pana atunci , tare m-as bucura sa ne vedem cu piticele. Ai tel. meu pe contul comun...in caz ca vii , astept sa ma suni.
Pupici

POZE BOTEZ
Povestea nasterii
creata2008 spune:
Eliza, ramasesem datoare cu o vizionare. Iac-asa! Emma-balerina, Emma-zambareata, Emma-blonda cu ochi albastri, Emma-scufita rosie, Emma este o superba!! Nu-l cunosc pe sotul tau, dar cred ca seamana cu el... Asa e?
Intalnirea din Moghioros...
Fuse fain rau si mai vreau! Si oricum nu mi-am revenit nici acum. Fetelor, la ora 9 si un sfert cand am plecat cu Laurici si Ellenuta, parcul era full. Can you imagine that??? Am ramas socata. Poze cred ca au pus fetele deja, dar nu am ajuns la postarea aia. 
Micsunea, stii cum e cu cel care striga "lupul" si la sfarsit, cand lupu' chiar vine, nimeni nu-l mai crede?? ![]()
Pai cam asa si cu matale. Pai cum sa te credem ca tu esti satena si a ta fiica e blonda cand nu pui poze??? A??? Sar'na de aprecieri pentru ale noastre, dar vreau sa-mi dau cu parerea si despre ale voastre. Hai, hai!!!
Ramona, Razvanici mic m-a dat pe spate aici http://good-times.webshots.com/photo/2411766730102497651BQqYrM si aici http://good-times.webshots.com/photo/2493133780102497651tlulaR E super scump si haios! Bandana aia albastra e cam mare pentru el deocamdata, dar ii pune ochii in evidenta. Auzi, da' la Satu Mare e frig sau pozele sunt mai vechi? Ca am vazut ca era in pantalonasi cu botosi...
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
gattasalvaje spune:
| citat din mesajul lui ginnette Acum, despre noi, de ieri dimimeata am inceput tratamentul; nu se stramba (foarte tare) cand i-l dau (desi am gustat si nu cazi pe spate la gustul lui); biotics ii dau cate 1 pliculet pe zi (ce ziceti, e bine?). Mai mi-a zis LauraD de ceva si pt protejarea ficatului da' nu mai stiu ce ![]() Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Roxana , eu iti ziceam ca pt.protectia hepatica e bine sa-i dai Liv 52 , 2,5 ml / zi. Eu ii dadeam Sarei 2 pliculete de Biotics , am citit in prospect ca se pot da 2-3 pliculete/zi.
Bine ca Buburuza nu face nazuri la antibiotic. Cu Sara era show , dura 3 sferturi de ora sa-i dau 4 ml. , se lasa cu urlete din partea ei si lacrimi de disperare din partea mea.
Pupici

POZE BOTEZ
Povestea nasterii
matcris1 spune:
Miri multumim de primire si nu te scuza pentru intarziere. Vazut pozele voastre cele mai recente. Pupam baietii frumosi!
Ceska iti multumim si tie si ma bucur pentru coincidenta cu ziua de nastere. Vazut si pozele voastre cu Benji frumos si vesel!
Elia - nu-i nici un secret cu olita... cum se trezeste, hop pe ea! Eu imi dau seama cand face, pentru ca o data cu diversificarea au venit si problemele cu kk. Am tras-o rau cu constipatia! Nici acum nu e bine de tot, dar faza cu olita cred ca il ajuta mult, pentru ca se pare ca pozitia pe olita e mai buna decat oricare alta pentru treaba cu pricina. ;)
Mitsu - sa aveti o noapte linistita si fara febra. Pupam bb C cel bolnavior. Sa se faca repede bine!
Am si eu o intrebare. A vazut cineva pe undeva covorase din neopren? Vreau sa pun pe jos in dormitorul lui bb ca sa nu se plimbe direct pe parchet. Noi nu avem covor din motive de praf.
Pupam zuzicile si clopoteii! Noapte buna!

de baby Conrad