Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Lala chiar ma miram cum de lipsesti din front!

Eu tocmai am comandat patura de joaca cu care v-am batut la cap pe adreasa nasicii. Daca avem un pic de noroc ajunge pana vineri. Daca nu, asta e, vine mai tarziu.

Chiar..Elenutza..te-a rapus Eva astazi sau esti la tara?

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

pai cum sa lipsesc eu de pe front?dar se pare ca m-a rapus oboseala,so eu va zic noapte buna!ca nu se stie cat ma lasa printesa sa dorm tinand cont ca de cand am vebit de la mare isi face trezirea definitiva la 4...deci

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Somnic usor! Si eu trag pe dreapta.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Cati Magureanu, Irlandeza, Gatta, Honey, Stancutz, Ellenutz, Mirik, Doc_drag, Matcris, Ramonab, LalaD, Lala20, Darene, Anca.b, Shose, Jelimoni, Danybv, Monicaa, si toate celelalte zuze iubite, va imbratisez cu mare drag si va multumesc din suflet pentru compasiunea pe care mi-o aratati si pentru suportul vostru. Fiecare cuvintel sau imbratisare virtuala au facut o mare diferenta pentru mine. Stiu ca sunt venite de la mamici, ca si mine, de la femei care inteleg prin ce trec eu acum. VA MULTUMESC!!!

Doamne Doamne a facut ca, cu mult timp inainte de a ramane insarcinata, sa ma inscriu la un curs de autodezvoltare personala. Cursul era programat sa inceapa si a inceput ieri. Ma ajuta extrem de mult, mi-a oferit raspunsuri si intrezaresc o luminita care sper ca ma va ajuta sa ofer mai departe dragostea si bucuria mea de viata celor de langa mine.
Desigur ca voi merge si la spovedanie insa am inteles ca trebuie sa las sa treaca 40 de zile, la fel ca si dupa nastere si apoi sa mi se faca o molifta si abia apoi pot intra in biserica sa ma spovedesc. Voi mai intreba un preot ca sa ma asigur ca asa este... Sau poate ma ajuti Danybv cu un sfat din partea sotului tau cu ce trebuie sa fac?

Am oftat prelung.... Am promis unei prietene ca in seara asta nu mai plang. Imi voi tine cuvantul dat.

Vreau sa urez multa sanatate bebeilor bolnaviori de Angi si de Mitsu!!! Sper sa veniti cu vesti bune. Nu mai stiu daca mai sunt si alti clopotei bolnaviori...dar daca da...sa va faceti bine repede!!

Va spun si eu acum putin despre iubitii mei copilasi (pe care nu i-am mai vazut de miercuri seara si am sa-i vad abia luni....si mi se rupe sufletul de dorul lor....). Ana este o zambareata si o mancacioasa. Ar vrea sa manance tot ce mancam si noi (evident ca nu i se ofera asa ceva) dar papa cu pofta si mancarica ei. Ce ma ingrijoreaza putin este faptul ca ia f putin in inaltime. Desi are 8 kg in greutate, are numai 65 cm lungime in conditiile in care la nastere a avut 50 cm. Nu stiu daca am motive de ingrijorare dar...ma preocupa putin treaba asta. In rest don'soara vrea sa mearga tot timpul si sa socializeze cu cat mai multe persoane.
Luca....iubaretul meu scump..."te iubesc cat tot Universul, mami!!". Ma iubeste si imi umple viata cu dragostea si inteligenta lui.

Acum va las...maine sunt iar la curs de la 10 la 24 asa ca trebuie sa dorm putin.

Va pupacesc cu drag si dor! Abia astept sa ma adun de pe drumuri si sa pot intra din nou mai des in mijlocul vostru.

PS. Nu vreau sa uit sa urez bun venit noilor zuzici si clopoteilor lor! Sper sa va simtiti bine printre noi.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Nu am mai intrat pe forum de vreo saptamana si imi cer scuze.Sper ca toti clopoteii sunt bine.Noi am ajuns vineri la Paris si ne reacomodam acasa.Pupici tuturor.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 6+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

haideti la o

dana chiar ma intrebam ce e cu tine. deci v-ati intors la paris.

alina te imbratisez cu drag si iti doresc sa ai putere sa mergi mai departe!

monicaa da, este cu home&office delivery, pizza, pasta & grill.

lala uite cui ii e dor de mine .. nu am fost la tara, am fost la niste prieteni in vizita si ne-am intors pe la 1 noaptea ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcris1 spune:

Buna dimineata! Ma gandeam sa va salutam inainte de plimbarea de dimineata! Sa aveti o duminica frumoasa si relaxanta!

Angi, l-am vazut si pe al tau, cum sa nu! Sunt facuti din acelasi aluat... iar de mine, sunt slaba, da... am luat 17 kg si am dat jos 18. Am plecat de la 51 si voiam sa ma opresc la vreo 54, dar nu mi-a iesit. Inca mai alaptez, poate dupa sa mai pun ceva, ca sunt cam ascutita.

Lala20 - era tricicleta prietenului lui bb. L-am pus de test si am vazut ca sta. Dar l-am tinut doar cat i-am facut pozele. In schimb sta pe olita. Din aceea cu manere si chiar face si kk. E prima activitate de dimineatza si vreau sa zic ca deja s-a obisnuit si cum il asez incepe sa se screama. Ne-am imprietenit greu cu olita, dar am insistat si nu m-am dat batuta la primele semne de nervozitate. L-am pus in fiecare zi cate putin (atunci numai de acomodare), apoi ne jucam pe langa ea si pana la urma s-a invatat... Merita incercat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

noi fugim in parc ca iar va fi cald azi .. revin

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dimineata fetele

Lala_20 multumesc pentru urare chiar a fost foarte bine ca am iesit afara , in casa simteam ca nu mai am aer sa respir asa de cald este , in dormitor 33 de grade asta cu geam si usa deschisa etc
Angi saru`mana , asa este intru mai rar dar sa stii ca din suflet iti spun ca ce am simtit aici pe acest forum nu se poate descrie in cuvinte , va port in suflet pe toate si ma gandesc la voi si la bebei cand nu sunt pe forum poate resusesc odata sa te cunosc , eu vin lunar in CT dar niciodata nu am indraznit sa te anunt ca sunt la CT
Monicaa multumim din suflet si plimbare placuta
matcris1 bine-ai venit la noi pe forum iti zic si eu cu intarziere si ai un bebe frumos si energic
Alina ii voi spune sotului meu situatia ta si el iti va scrie un PM incearca si fi puternica
Ellenuta saru`mana pentru cafeluta

Noi suntem mai bine , mai avem azi si terminam tratamentul dat de dr , maine mergem la control sa vedem ce ne zice .
Va doresc o zi frumoasa alaturi de familie si copii si ne reauzim mai tarziu , plec la biserica sa-i impartasesc pe copii

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Mai intai, Dana(danonique), ce faci, cum te simti? te "caut" si pe la odisee, dar nu esti; ce fac puiutzii tai?

Apoi, Alina023, un ca sa treci mai usor peste momentul asta dificil; noi suntem aici ca sa te sustinem si nu trebuie sa ne dai nici-un fel de justificari; eu sunt sigura c-ai ales calea cea mai buna pentru familia ta.
Cat despre Ana, eu zic sa nu te ingrijorezi cu inaltimea; eu ce-ar trebui sa fac, ca buburuza nici dinti n-are nici in picioare nu sta (chiar dak e 'lungana' de 70 cm )?!
fetele (si pe Luk).

Danibv nu pot sa vad poza - mi-apare un fel de pagina-reclama la webshots; de ce oare?!

Lavi(mishu), din ce-am citit, infectiile cu e-coli netratate duc la sesibilizari ale sist urinar (si, in timp la complicatii la rinichi); dak tot nu scade febra , asa cum a zis si LalaD, mergi la dr - macar te linisteti tu.

Ven, l-am avzut pe Mathias - un bobocel ; cu ii mai e?

Acum, despre noi, de ieri dimimeata am inceput tratamentul; nu se stramba (foarte tare) cand i-l dau (desi am gustat si nu cazi pe spate la gustul lui); biotics ii dau cate 1 pliculet pe zi (ce ziceti, e bine?).
Mai mi-a zis LauraD de ceva si pt protejarea ficatului da' nu mai stiu ce
In schimb, kk nu mai e plastilina - bine, nu e moale, e ca o pasta groasa si legata. O sa-i dau azi banana si suc de morcov.

O chestie noua: a facut niste bubitze-pete roshii, la ceafa, adik intre umeri, mai bine zis,
Ieri a transpirat si a avut o bluza cu capse la spate; sa fie de la aia? sau are reactii la augmentin? Ramo, (si fetele care stiti) Razvi a avut vre-o reactie?

Am lasat la urma un mesaj pentru Vali(honey), a propos de ce "critici" ti s-au adus, din partea lui 'neica-nimeni': nu merita nici macar sa-i raspunsi persoanei respective!
Eu am avut o "altercatie virtuala" cu ea, pe vremea cand eram garvida (cand stia ea sigur c-o sa raman o balena dupa nastere, ca "dupa o varsta nu-ti mai revii" - eu nu uit niciodata ce mi se spune, mai ales pe un ton care face dovada LIPSEI celor 7 ani de-acasa) si a descoperit atunci ca este genul care trebuie sa aibe INTOTDEAUNA ultima parerea (proasta, evident) despre un lucru anume.
Asa ca, sa te-astepti sa intre si sa-ti mai scrie un mesaj, (nu, nu cu scuze ca nu cred ca stie ce sunt alea) in care sa-ti aduca si alte "acuzatii".
Te rog eu, IGNOR-O !!! nu merita sa-ti faci nervi aiurea; tu esti o fata mult prea citita, ca sa te cobori asa de jos ,

Sper ca AJ e mai bine, da?!

Scuze, c-am readus in discutie postarea cu pricina, da' a avut un fel de "flash back" cand am citit.

Cate-o pentru fiecare fata care ne-a transmis un gand bun.

Nu cred ca mai pot intra azi; dar maine sunt la "raport".

CRED CA MI-A INNEBUNIT BROWSER-UL !!!!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput