Azoospermie - cap 22 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

elena, sotul meu nu a reactionat la branca ursului, in schimb multi maca se pare ca e cu folos. Acum ia si Omega3 forte+acid folic+B. Evit sa-i dau prea multe ca poate nu nimeresc combinatia optima.
Tratamentul luat de sotul tau e dat de dr.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

moniland : tartamentul e dat de doctor
ultima oara a fost la doctorul soare
a facut toate analizele posibile si nu ii gaseste cauza
analize hormonale perfecte, secretii uretrale perfecte, ecografie testiculara fara probleme, analize genetice perfecte.
de ce oare nu raspunde nu pot sa imi explic
nu e nici macar fumator nu consuma alcool nu mananca gras nu are o viata dezordonata.
are program de 8 ore la servici la ora 4 pleaca acasa fara stres fara probleme
si totusi spermograma aia e varza
nimeni nu gaseste o explicatie.
a luat el branca ursului anul trecut si la fel degeaba atunci avea mobilitate A+B = 2%. Dupa tratamentul cu branca ursului si a facut atunci si pregnil a ajuns la mobilitate A+B=0% dar macar mai avea ceva numar.
Acum nici la capitolul numar nu sta bine.
Ce ma enerveaza e ca nu are nimeni nici o explicatie
De asta va intreb pe voi ca poate ati mai patit si voi asa ceva.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Elenada,
Ecografia ape care a facut-o sotul tau era o ecografie normala sau dopler? Nou ne-a fost indicata o ecografie dopler la dr. Iosup. Pentru evidentierea unui eventual varicocel se pare ca cea dopler e foarte indicata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Liana iti pot raspunde si eu. Sotul meu a facut si eco normala si eco Doppler. La cea normala s-au uitat mai multi ochi avizati dar niciunul nu ne-a zis ca am avea ceva. Am facut si Doppler cu Iosup si varicocelul era acolo. Deci eu zic sa faci Doppler direct. Am dus eco Doppler la mai 3 urologi care au confirmat prezenta varicocelui. Luni facem operatia. Avem ceva emotii dar si credinta ca va fi mai bine.
iuca am vazut ca ai 2 pui, felicitari! Iti tin pumnii sa fie bine!

Mergi la inceput

Ella28,
Exact asta spun si eu. Ca cel mai sigur se vede la Dopler. La noi nu este varicocel. Este un FSH f mic 1.3 - 1.8. Dar dupa o luna de tratament zilnic cu Gonal F de 75 UI a crescut la 4.2. Si continuam cu Puregon 50 UI zilnic. Speram sa iasa ceva bun.

Mergi la inceput

Ella28,
Curaj cu operatia. O tanara de aici de pe forum a ramas insarcinata la 3 luni de la operatie cand nici nu mai spera. Ce medic va face operatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Liana operatia o vom face la CMU cu dr Cauni. La Dalailana a avut o mana tare buuuuna! Si sotul meu l-a preferat altor 2 la care a mai fost la control (Damian & Batar).
Sa ne tineti pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Elenada din pacate s-a constata ca brinca ursului face mai mult rau al barbati deci tbien . E pt femei nu pt barbati. Nestiind in trecut din pacate i-am dat si eu lui sotu la inceput si l-am nenorocit si mai tare. cA norocu ca nu a luat mutl pina ne-am desteptat. Si eu ii dau lui sotu acuma multi maca , pro6 astea de al FLP si l-carnitina plic de la REdis pt mobilitate. Mare lucru dupa o luna de tratament nu s-a intimplat, dar cica tratamentul cu naturiste cere timp. Duap inca doau luni mai facem analzie si vedem. cert e ca cu tiroida si-a recvenit in mod miraculos in 2-3 luni , (si sintetic facea tratament de trei ani )

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

ellla iti multumesc mult
magduta de cand ia naturistele sotul tau a oprit tratmentul ptr tiroida? Si al meu are hipertiroidie si ia in fiecare zi cate o pastila si un sfert /zi de Eutyrox100.

Fetelor ieri cand am fost la eco, bateau 2 inimioare la mine in burtica, eram foarte foarte emotionata, nu imi venea sa cred. Si azi noapte m-am trezit la 3.30 si de atunci nu am mai putut adormi cu gandul la ei.
Va doresc la toate sa treceti prin astfel de clipe minunate

Va pe toate cu drag

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Iuca stai mama sa nu confundam. sotul are/avut HIPOtiroidism si lua euthyrox 1 tb /zi dar ep degeaba ca daca opre tratemtnul duap trei luni analizele ii erau triplu mai mari. Dar cam din ianuarie a mai facut cite o cura mica de naturale de la FLP si de atunci nu a mai luat euthyrox si incepea sa intre in parametri bunicele. Dar din luna iulie a inceput sa ia numai multi maca , pro6 de la FLP, l-carnitin aplicuri de la redis si TIROIDIN 1 tb/zi si uite ca duap o luna de zile era in parametri buuuuuuuneeeeeee.
Acu pt hipertiroidism nu stiu ce sa iti zic , dar parerea mea ca eutrhyroxul este gresit. I-a dat endocrinulogul? Iar ep partea naturala poate te ajuta Miki Miki.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput