Azoospermie - cap 22 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cami: ma bucur tare mult ca sunteti bine!!!Sarcina usoara in continuare!Te cu drag!Doamne ajuta!

Bubulinule: si tie sarcina usoara in continuare,sa ajungeti cu bine sa va tineti bebelul in brate!Doamne ajuta!

Magduta: special!

Mikishor: ma bucur s-aud ca aveti planuri,bafta multa,fie ca ele sa se indeplineasca!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Magduta 10, Nusy multumesc mult pentru urari si va doresc si voua sa traiti aceasta mare bucurie! Mult noroc!

18+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

mikisor iti multumesc mult
nusy multa,multa bafta si noroc
Cami ma bucur mult pentru voi si iti doresc o sarcina usoara in continuare

ptr toate fetele

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Iuca si eu ma bucur mult pentru tine, nu mai tin minte daca te-am felicitat ... sarcina fara probleme in continuare si bb sanatos!

19+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna fetele mele dragi!eu maine am programare la Sibiu la prof dr Heinz Strohmer din Austria,sper ca la CM urmator sa fac IAD cu nr 5.

gravidutzele noastre sarcina usoara si fara probleme annes,amzulica,bubulina,iuca,zisa cami,pisik sper ca lista se va mari an curand....o asteptam cu vesti bune pe Nusy,pisix,moniland doamne ajuta
toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Dragele mele, am intrat sa va spun ca va urmaresc in continuare si va tin pumnii.
Miki , bytzi , iubitelor, va multumesc mult pt. urari!

Despre mine si burtica.... BB este maaare, are intre 2,350 kg - 2,470 kg. Creste ca Fat Frumos . Are circulara simpla de cordon dar dr. spune ca asta nu este patologie (daca avea dubla era mai problematic). Aste in prezentatie craniana si imi da suturi in coaste . Toate cele trei ecografii morfologice sunt normale. Probabil voi naste la sfarsitul sau jumatatea lunii octombrie, cu cezariana.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Nusy
Anes Doamne ajuta in continuare, si un bebik sanatos

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

magduta Doamne ajuta si tie si sa ti se indeplineasca visul cat mai curand!

bytzi Bafta!!!!!!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Bytzi succes cu austriacul!!!!! Sa iasa cu bebik

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna
Va urmaresc de mult timp cu mult interes
Sotul meu a fost diagnosticat acum 2 ani cu astenoteratospermie.
Am vazut la voi ce tratamente au urmat sotii si vostri si le-am urmat si noi bineinteles ssi cu sub indrumarea unui medic.
Din pacate nu se intampla nimic in bine ci din contra spermograma este tot mai proasta dupa fiecare tratament.
Daca in luna februarie avea 98 mil / ml nr de gigei acum are 3 mil/ml iar mobilitatea este zero asa cum a fost de la bun inceput.
Din februarie pana acum a urmat un tratament homeopat naturist cu profertil, coenzima Q10, maca, testiculus, pascovenol si multe alte medicamente plus regim alimentar si nimic mai rau este decat bine.
Intrebarea era daca au mai patit si sotii vostri asa ceva sa nu raspunda deloc la tratament.
Pt mine e tare curios.
Scuze ca m-am lungit ca o zi de post.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput