Azoospermie - cap 22 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pisik sarcina usoara in continaure si burtica
Nusy

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

am primit raspuns ieri de la Gynera ca dr Dracea nu este luni la Giulesti si sa ma prezint pt IAD luni ca voi face cu DR Moisa sa o sun sa vorb cu ea..am sunat-o si mi-a zis ca e prea mare foliculul si nu rezista pana luni ,trebuia sa fac IA sambata z11... sa fac cum cred ca nu sant banii ei,dar sa fac totusi un test de ovulatie si sa o sun,azi z 12 am facut testul si e negativ ,deci s-a spart foliculul,daca faceam un drum degeaba cum mi-au spus de la Gynera....m-am hotarat voi merge la Sibiu pt IA cu nr 5...va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor eu am fost plecata putzin , am vazut ca ati intrebat de mine va multumesc ca va mai aduceti aminte de mine.
Nusy mult-mult succes!
Pisix si tie succes in octombrie, sa vii cu pisicei din Austria.
Bytzi poate o sa fie cu noroc acum, succes!
Amzulica, pisik, annes, Bubulina cate un pupic pe burtik
Andra ia taurul de coarne ca dc nu ajungi la varsta mea. Succes la nemti!
Copilutzu vad ca nu mai diminutivesti , te-ai plicti de DC? Ce mai coci? Vezi ca se intoarsara din concediu dr. Hai ca papi banii de FIV-letz dc mai stai.
Magdutza succes in Austria
Si acum pt restul fetelor

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Miki, dar tu? Ce planuri ai in toamna aceasta?

Mergi la inceput

Moni in curand sotul face 6 luni de tratam pt ASLO si apoi o sa repete hormonalele. Dc ac sunt mai bune ne indreptam spre FIV in Germania . Scria o fata pe aici ca ASLO afecteaza tesutul conjunctiv si cum testicolele sunt din tesut conjunctiv se pare ca la noi cauza azoo este pacatosul de ASLO. Tu ce faci?
Iuca felicitari pt sarcina. Nu mai tin minte dc te-am felicitat si pe mail , ma bucur tare mult pt tine.

Fetelor de Zisa Cami mai stiti ceva? Sper ca e bine si ea si bb.
Dar de Avalon ?

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Miki-miki suntem ok, am scris pe la sfarsitul lui august ca asteptam un baietel. Ti-am urat si "La multi ani" de ziua ta, dar nu ai vazut mesajul. Am avut-o pe soacra in vizita pana la inceputul lui septembrie si am tot fost plecati prin vacante in Grecia, Mamaia si Delta. Iar acum am o gramada de treburi de recuperat si nu prea am timp sa intru. Ma bucur ca si tu esti ok si sper sa-ti implinesti visul cat mai repede!

18+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Wau Cami , imi dadura lacrimile cand iti vazui semnatura. Are putzica si i-ati ales deja numele. Tati cred ca e in al 9-lea cer. Ma bucur tare mult pt voi si sper sa-ti calc si eu pe urme la anul.
Imi cer scuze, imi aduc aminte ca m-ai felicitat de ziua mea si aveam impresia ca ti-am multumit at dar se pare ca am uitat. Multumesc cu intarziere pt urari . Cand e DPN? Ce zodie?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Miki iti doresc din tot sufletul sa-mi calci pe urme, cat mai curand! Tati e intr-adevar foarte fericit! Raducu va fi varsator, cu DPN: 09 febr. 2009

18+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Miki te-am prins si mi-am dat seama. Sa aveti succes in tratament si sa dea DD sa puteti incepe cit de curind un fiv norocos. Eu la capitolul austria mai astept pina imi string ceva banuti. Multumesc oricum.
Nusy cum stai?

Mergi la inceput

ZisaCami mi-a povestit Sandica , de voi, waw ce a trecut vremea, azi miine il nasti pe putulica. Cred si eu ca ii topit tatas-o dupa el Sarcian usoar ain continaure si bebic sanatos.

Mergi la inceput