Azoospermie - cap 22 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Salutare fetelor,

Scuze ca tot vin/plec dar in ultima vreme am avut o viata tare aventuroasa cu o gramada de peripetii, unele mai bune, unele mai putin bune ..,
nusy - vad ca te apuci iar de fiv ?... cand ??!!!
eu luna viitoare ma urc iar pe

Pup toate fetele mele dragi

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

april si al meu a avut mari pb. cu colesterolul si trigliceridele si cu fumatul si cu spermo. S-a lasat de fumat, mananca peste si are colesterolul in limite normale, chiar f. bun. In plus, i-am dat coenzima q 10+carnitina (imbunatatesc mobilitatea si nr. , mai multe iti spune miki). Ai putea sa-i dai omega 3+ carnitina+acid folic (am vazut eu in farmacii, de la o firma nemteasca, nu mai stiu cum se cheama).
Daca s-a lasat de fumat, ai sa vezi o imbunatatire spectaculoasa peste trei luni. Vezi ca trigliceridele+fumat+colesterol= risc foarte crescut de infarct. Partea buna e ca merg mana in mana, rezolvi colesterolul, imbunatatesti gigeii (spun din experienta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pisix: am inceput deja...de ieri!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Nusy doamne ajuta sa fie totul bine de data aceasta ,mult succes....tot cu Dracea faci la Gynera?

Copilutzutu pe cand te-ai hotarat sa ancepi FIV-ul?
Pisix mult noroc
Andrabirni tu ce mai faci,pt ce clinica te-ai hotarat,haceti biopsie?
Vrembebe voi cum mai stati cu FSH-ul?
toate fetele

Mergi la inceput

Bytzi: multumesc mult!Da,tot cu Dracea fac si tot la Gynera,ca si data trecuta.

Subscriu la intrebarile puse de Bytzi...ce faceti,fetelor?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Pup scumpele mele prietene si colege de suferinta!!
Nusy, toate sunt vechi, nu am facut nimic.Vreau sa ii mai dau sotului niste "buline".Ce ma sfatuiesti sa ii dau?Multa , multa sansa, noroc, reusita, bucurie iti doresc in urmatoarele luni.
Bytzi, inca stam.Din diverse motive, am hotarat ca la anul sa facem o excursie in Germania...sper sa ma intorc.
Copilutzu/b], vine toamna cu multi boboci...lasa k la toamna "furam" si noi unul.....
[b]Pisix,Miki,Amzulica, Bubulina,Nucutza,April, Vrembebe,Iuca si toate azoogirls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello fetele mele dragi!

Sper ca nu ne-ati uitat. Am trecut sa va spun ca maslinuta e bine, am fost ieri la dr si este in parametrii normali, e f activ, se misca de zor pe acolo.

Vreau sa va doresc tuturor succes toamna asta si ma rog la Dumnezeu sa va asculte dorinta si sa va binecuvanteze cu un copilas

Nusy, ma gandesc la tine, sa dea Dumnezeu sa fie cu reusita.
Pisix, sus pe val si sa nu te dai jos decat 2 in 1

Va pup pe toate si va tin pumnii stransi (acum am 4 asa ca o sa am mai mult spor)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor la mine ieri z 10 ,un folicul de 19/20mm ,endometrul 6mm,astept raspuns de la DR Dracea pt IAD ....totusi mi-e frica ca pana luni sa nu se sparga..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Bytzi - nu se sparge pana luni - stai linistita - endometrul este cam mititel dar mai creste el pana luni. Mult succes.

Cami 15+

Mergi la inceput

Pisik: ,multumesc...si tie sarcina usoara in continuare!

Andra: te dulce! Parerea mea e sa ia asa: Multimaca de la FLP,
L-carnitin complex de la Hofigal, Coenzima Q10 in ulei de catina tot de la Hofigal, Zinc, Vitamina C de maxima concentratie(1 gr.pe zi).Sotul meu din-astea a tot luat in ultimele 3 luni si inca mai ia(pana la punctia mea).Vitamina C,desi eu ii luasem din-aia care se inghite ,cu eliberare controlata, prefera sa ia din-aceea simpla,care se suge,chit ca ia cate 6/zi...spune ca ii simte mult mai bine efectul.A!!! si acid folic(uitasem).

Nusy

Mergi la inceput