Azoospermie - cap 22 -
Raspunsuri - Pagina 13
nusy spune:
Moni: si eu sunt de parere sa repete spermograma si e foarte bine ca a ales s-o faca in Austria.Asa nu vor mai fi dubii.Oricum, 2.500.000 gigei/ml e un progres!Tot inainte si bafta multa!
Copilutz: cand incepi,mama?Hai ca te iau de manuta!
Andra: voi ce mai faceti,ce planuri mai aveti?
Miki:tu nu mai faci nimic???
Dragele mele va pup pe toate,fara exceptie si va doresc numai vesti bune si bafta multa.Eu maine incep FIV-ul!

Nusy
sunshine4ever spune:
Nusy sa te ajute Dumnezeu sa iasa cu ochisori de data asta.
in asteptarea unui ingeras
nusy spune:
Magduta: te
dulce,dulce!Multumesc!Tu te-ai orientat la Austria,nu?Bafta multa si tie!
Nusy
Brigit spune:
Nusy - multa bafta, tinem pumnii stransi!
Sa te intorci cu vesti minunate ! 
April
Emma are nevoie de ajutor !
nusy spune:
Multumesc,April,esti o draguta.
Perioada de abstinenta recomandata pentru spermograma este de 3-5 zile.Noi o facem,de obicei,la 4.
Nusy
sunshine4ever spune:
Buna fetelor !
Nusy DA m-am orientat spre Austria, sper sa fie si cu noroc 
Tin pumnii 

in asteptarea unui ingeras
Brigit spune:
neatza fetelor, si multumesc din suflet pentru raspunsuri!
Bubulina, Rami - ajutati-ma pls: ce inseamna ca ati facut spermograma la Moisa, respectiv Matei- sotii s-au dus la Giulesti, respectiv CFR2? Si cum se procedeaza in cazul asta, ii trebuie treimitere sau pur si simplu o face "la cerere" . Scuze de avalansa de intrebari , pana acum n-am mai facut analize intr-un spital si presupun ca au si ei procedurile lor.
April
amzulica spune:
April16 - la Giulesti suni sa-i faci programare sotului pentru spermograma (tel. 021/3161277) si te duci cu el acolo. O sa primeasca o cheie de la o sala unde se va duce sa presteze ... si asta este tot. Rezultatul se va da in cateva ore. Banuiesc ca aceeasi procedura este si la CFR2.
Mult succes.
Cami
15+ 
Brigit spune:
Sarumana de info
, Amzulika cu burtika
!
Fetelor, nici nu stiti cat de bine imi face sa vorbesc cu voi...Nu doar pentru ca imi dau seama ca nu suntem singurii care ne confruntam cu o situatie de genul asta, ci pentru ca realizez cand vad semnaturile unora dintre voi cu burtici, (mai mari mai mici )ca exista sanse de reusita.
Realizez ati facut drum lung ca sa va impliniti visul, va felicit pentru reusita si sa doresc tot binele din lume!
Azi sunt mai putin confuza, as zice chiar optimista
.
Va pup pe toate
fara exceptie, ca sa citez pe cineva de aici.
April
rami 73 spune:
April, trebuie mers la spital, da. Eu ma duceam fara programare, trebuie sunat sa intrebi intre ce ore se fac recoltarile (dimineata, oricum). Daca vrei sa nu astepti prea mult in spital, poti merge si la cabinetul dr. Moisa (are consultatii marti si sambata) care e in zona 1 Mai. Daca vrei iti dau tel. ei.
De asemenea, pe dr. Matei am sunat-o inainte si mi-a zis cand sa venim la spital.
Succes !
pozici 
rami
16+ 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean