Azoospermie - cap 22 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

magduta iti multumesc mult poate le incurcai eu, sa il intreb pe sot deseara daca are hipo sau hiper.
El cand a descoperit avea TSH-ul in jur de 157 si limitele normale erau inre 0-4, a fost la endocrinolog si el i-a zis sa ia Eutyrox100. Dupa aprox 1 an a scazut la 25 si dupa alte luni a ajuns in jur de 2.
Acum vad ca se mentine in limite cu TSH-ul, dar ia Eutyroxul in fiecare zi

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Iuca - nu-mi vine sa cred ca ai 2 inimioare. Felicitari si sarcina usoara in continuare. Nici nu am auzit de asa ceva pana acum - gemeni din inseminare cu donator. Doamne ajuta.

Cami 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Iuca dupa anlaize este Hipo. PArerea mea ca poate incerca si cu tiroidin sa fie natural. dAr asta de cideti voi. Acu aveti deja dou ainimioare, e iportant sa faca tratemtn pt binel elui. Al meu face pt ca asta afecteaza si spermatogeneza din apcate, si apote sa i se traga si de acolo. Pupici si pe burtica.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

magduta stiu ca necesiat timp astfel de tratamente dar cand vezi ca spermograma se inrautateste nu poti sa nu te panichezi.
Macar daca ramanea cum era dar sa fie mai rau nu ne asteptam.
si sotul meu a facut ecografie dopler.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Da Elenada ai perfecta dreptate si eu m-am intristat cind am vazut ca batem pasul ep loc cu spermogram dupa o luna de tratemtn natural dar asta e , trecem peste si continuam drumul. Si al eco dopple rtotul e ok?

Mergi la inceput

da magduta si la eco ok
ne pregatim acum de fiv 2
pun pariu ca daca reusesc sa raman insarcinata pe urma voi ramane insarcinata si natural
acum doi ani o fi fost el mai stresat si a iesit proasta spermograma si de acolo am tinut-o tot asa ca a fost si mai stresat din cauza ei.
zic si eu nu stiu daca are logica ceea ce zic.
cred ca e un pitic mic pe la cap pe undeva care isi face de cap

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Elenada nu ai pitici pe cap , cred ca e adevarat ce spui. Chiar zilele trecut discutam cu sotu ca acu ne indreptam sper un fiv, dar dupa is ferm convinsa ca neprotejindu-ne , doar stiind ca nu avem sanse voi ramine natural. DAr zic ca DD stie mai bine. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

iuca vezi ca ai un articol pe prima pagina despre cum se alapteaza gemenii!!! vor fi si frati de acelasi tata ...... ura! Fericire dubla!

Mergi la inceput

magduta sa stii ca si eu discutam cu cineva care e psiholog si zicea ca exista sterilitate psihica si ca oricate tratamente vei face nu prea au succes.
Eu una nu m-as supara sa raman si dupa ce obtin o sarcina prin fiv.
As fi de doua ori binecuvantata.
mult noroc fetelor si sa vi se indeplineasca la toate visul.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna fetelor,am sosit si eu de la Sibiu azi noapte pe la 1,30 plecati de la 8 dim dupa un drum de 800km dus antors,am avut antalnirea cu prof Sthromer un dr DEOSEBIT ,parerea lui a fost ca e deajuns 4 IA (nu recomanda mai mult de 6) si ar trebui sa facem FIV cu biopsie si daca nu gasim nimic ..cu donator,ne-au spus ca nu exista nici o anal nimic care sa dovedesca ca s-ar gasi sau nu ceva ,nici macar FSH ...ca la ei la clinica an Austria se fac f multe biopsii si ca am avea sanse de 50%sa gasim ceva si chir se enervase cand i-am zis ca dr de aici nu ne-au dat nici o sansa...un dr extraordinar,de fapt toti de acolo,vorb asa frumos,cu rabdare ati explica tot ce vrei sa stii,asistenta era enervant de draguta cu pacientii...clinica super,conditii ,curatenie am ramas uimita,ca vazusem cum arata multe clinici din Bucuresti....

a ramas sa ne hotaram ..pt IAD mi-a dat stimulare cu Gonal f 75 cate una pe zi daca nu am ramas cu chist dupa stimulare cu closty de luna aceasta.....
as fi ancercat FIV cu biopsie dar ar trebui sa mai asteptam pana an vara sa strangem banuti(180 mil) si cum nici sanse nu sant asa mari...un ICSI la Polisano e 88 mil la stadiu de blastocist si 80 mil la ET de 2-3 zile,biopsie 10 mil si daca se recurge la donator 10 mil ,daca ar interesa pe cineva.....
toate fetele mele dragute

Mergi la inceput