Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Draga Miss, ma bucur ca ti-ai gasit ritmul, vad ca esti incantata de Daviducu, felicitari lui ptr progrese. Ai sa vezi de acum pe zi ce trece te va uimi!!!
Pozeele sunt absolut minunate!!! Unde anume ati fost? Iuby al meu e fascinat de Austria.

Ma duc sa i dau sa pape la bebeluna si revin,

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Miss bine ai revenit, si noua ne era dor de tine! Multumesc de urari, am vazut pozicile, sunt superbe. Ai vazut ca a trecut greul, si mie mi se pare vremea cand plangea si facea colici tare departe, parca din alta viata. Acuma parca sunt alti copii.

Am vazut poze super faine de la munte, cu Gabita si MsBB mi s-a facut un dor nebun de munte, nu am mai fost de ani buni! Frumoase poze, iar bebeii sunt niste scumpi toti, cresc pe zi ce trece!

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Miss superbe pozici, daviducu e un frumos si voi sunteti tare fericiti! Imaginile cu peisaje sunt de o frumusete incredibila..
Cleo, hai ca si noi s-ar putea sa venim cu marsupiul agatat de carut, ca bb al nu mai sta in carut, vrea numai in brate si mi-e greu sa imiping si carutul cu el in brate
Mai ramane sa stabilim ora.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

Doamne dar ce vorbarete sunteti#61514;.

La multi ani pt bebe Edvin Sebastian si pt alti bebei care azi au mai crescut cu o luna

Am vazut ca ati inceput sa puneti la congelator diverse pt bebei, bravo voua. Noi anum asta nu am pus dacat pt noi ceva pt cirbe, dar pt vladutz nu am apucat inca si nici nu stiu daca am sa pun, vom vedea cum ne mai simtim.

Cleo iti sade tare bine asa tunsa si eu m-am tuns mai mult i-am dat o forma. Imi cade parul destul de mult si cel mai tare ma deranjeaza cand il vad in mana baiatului.

Gabitzam si eu stiu ca alocatia pt bebe nu se da in luna in care s-a nascut.eu inca ttrebuie sa iau trusoul, nu m-au sunat nici pana acum, pe voi cam dupa cat timp v-au sunat pt trusou ?

Fetelor cum ati facut sa scapati de durerile de spate ? pe mine ma termina, ajutati-ma

Nu cred ca am apucat sa va spun cum a fost la mine la nastere, asa ca incerc acum ca se pare ca azi e mai cumintel vladutz al meu si ma lasa si pe mine mai libera #61514;

In data de 10 iunie dimineata imi cazuze dopul, asta la 40 de saptamani si 5 zile.
Fiind singura acasa nu stiam ce sa fac, ma cam panicazem ca am crezut ca nasc atunci. Le-am sunat pe dr radulescu botica medicul meu la care am fost toata perioada sarcinii si mi-a spus ca daca nu am contracti nu are rost sa ma interneze. Zis si facut. Am vorbit si cu sotul la telefon si i-am spus ca mi-a cazut dopul, iar el a plecat mai devreme de la servici si si-a luat si concediu.

Pe la 21 au inceput durerile dar nu foarte tari si am zis ca nu are rost sa ma impacientez ca am mai avut dureri si pana la urma era alarma falsa si am stat asa pana pe la vreo 23 cand deja numai puteam de durere si am chemat salvarea care a venit destul de tarziu

Aaa eu initial am crezut ca m-am stricat la stomac, ca am mancat ceva care nu mi-a priit.

Am ajuns la spital la camera de garda si i-am dat dosarul doamnei de acolo. Inca ceva nu le-am sunat pe dr ca a spus ca il vor suna cei de la spital daca e sa nasc, sa nu fie alarma falsa si asa am si facut. Numai ca am facut tare prost, pt ca in moment in care am ajuns acolo m-a controlat o rezidenta si i-a spus salvarei ca sa ma duca la maternitatea giulesti ca nu am dilatat ie mare (dilatatie 6 parca) si nu au locuri. va dati seama cum m-am simtit cand am auzit asa ceva, le-am sunat imediat pe medic asta pe la 24 si cand i-am spus ca sunt la spital m-a rugat sa o dau pe dr care m-a controlat sa vb cu ea sa vada care este situatia. Dupa ce au vb nu stiu ce pt ca iesise pe hol a spus ca si dr meu a zis acelasi lucru, e atunci m-am enervat si am facut foarte urat. Cat timp ne certam cu rezidenta respectiva apare si dr de garda si ma mai controleaza inca o data, e cum ma controleaza ea imi curge apa, imi pune repede un prosop intre picioare si fugi la sala de operatie – expulzie- si la 1. 20 am nascut in aceasi zi cu sotul. Nasterea efectiva a fost repede, dar a durat mult operatia pt ca s-a rupt mult perineul. Prin urmare am fost foarte dezamagita de dr meu, care nici pe zi nu a venit sa ma vada sau sa aud ca s-a interesat de soarta mea. Dupa 3 zile am plecat acasa bucurosi si voiosi pregatiti pt o noua etapa din viata noastra.

http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc/VladutzCocutzRachetutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

desiree2002dulce foc bebelusa mica placut pozica cu papusa si oglinda si cu tati la tveu in mod special

placut ropita lu' cleo si the new freza. te prinde bine, doamna

am vazut si admirat si rochita lu' simonacip . f bine arati mamico - nu te crede nimeni ca ai 2 flacai mari

missp bine ati venit si sa va fie de bine concediul. vazut pozici -> placut pozici

frumosi sunteti missbb

bine ati venit si voi gabita . se pune el acu' flacau pe picioare ca a ajuns acasa. flacaii

inais si noi am vrut cercei in maternitate da' am zis sa nu chinui cupilu...si acu tare as vrea sa ii fi pus atunci. legat de reactia cu vaccinu' - in iasi nu te lasa sa asisti la vaccin [:P]

la multi ani baby sebastian ! sa cresti mare, sanatos si voios!

multumim pt urari pt tati .

noi azi plecam la mare da' nu ma intrebati unde...tati nostru este nehotarat...atata timp cat suntem impreuna va fi bine

all si ne recitim sambata/ duminica. o saptamana frumoasa!

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi fete. Hai ca era bine cind eram fete si acum niste doamne...

Noi ne-am reintors de la munte a fost super, dar am pierdut pozele.

despre scoici sau CAR SEAT: bune is cele cu material nesintetic, dar in toate transpira bebe ceva de speriat. ii pun un scutec la spate. aici e pbligatoriu cu scooica la bebe si la copii mici cu scaunel de masina. e bun Graco, Pegperego si Chicco. am incredere in firmele astea. acuma, depinde si de buget.

DIVERSIFICARE: acusi incepem si noi. nu-s deacord cu portocala asa devreme. la primul imi facea la fundulet iritatie mereu de la ea. deci nu e buna! ia mincati voi portocala cu lapte!

am zis ca pun si eu la congelator, am facut research la magazin, dar e 50 de centi un borcanel asadar pas la operatiunea: cumparat, spalat, oparit, cojit, mixat, pus in pungute, congelat, apoi decongelat....consum de energie de mama, curent,apa, spatiu in congelator care nu-mi ajunge niciodata!

ma uitai la diversificare pe rafturi, ceva interesant: lapte gata preparat cu cereale lichid la cutie doar il torni in biberon! dar parca tot cereale praf e mai fain!
deci noi incepepm cu cereale de la 4 luni pina la 6 luni si de acolo cu ffructe si legume.

de ce ezitati sa mergeti cu bebe la intilniri ? nu-i asa de greu si va mai ajutati una pe alta...nu?
gata valas pa pup si toate bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gabitzam, Melly, Miss, nemaipomenite pozici, bebeluni, peisaje..
Super fetele cu intilnirea, Sis, povestesti tot cap coada nu ma intereseaza.
Altfel...hm

A, intreba cineva de alocatie, si eu am luat-o azi, pe 3 luni, adica pina in iulie, deci o luna minus, bine eu l-am nascut pe 24 deci s emai intelege...Smecheri rau astia la BCR, au comision d eintretinere a contului, 3,99 ROn pe luna!! Mai sa fie, m-am trezit cu 100.000 in minus pentru ca e facut contul deja d e2 luni si pt ca am interogat cind si cind bancomatul...

In ce priveste vaccinul, se pare ca din octombrie vor sa introduca Infarixul in schema de stat...sper, ca deja imi faceam probleme daca il voi gasi sau nu in oct, cind trebuie sa facem vaccinul de 6 luni..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Anutza, pe mine nu m-au sunat pentru trusou, m-au programat din start in anumite zile, in cazul meu 11-13 agust, si m-am dus atunci si am luat si trusoul si indemnizatia de nastere, sau cum se cheama chestia aia de se da la nastere de la primarie. Asta fiind la sectorul 1.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Noi tocmai am avut o masa cu cantec!...de pe vremea colicilor n-am mai avut asa scandal! Cred ca asta pentru ca s-a enervat bebe ca nu gasea laptic la san (eu intai ii dau san si apoi bibe). Si nu mai vroia de nervi sa ia biberonul. Efectiv urla de nervi! In final am calmat-o si l-a luat.

Prin urmare de nervi am baut 1 litru de apa...si merg sa-mi iau pilulele homeopate! As fi capabila sa-mi torn toate pastilutzele pe gat...glumesc!!!

MissP am vazut niste peisaje superbe din vacanta voastra! Si un bebe David schimbat si dulcic.
Mi-am amintit de Revelionul nostru din Austria...cand eram cu bebe mic in burtik! Ce-i drept are si iarna farmecul ei...dar parca si vara e minunat. Ne-a placut Hallstad este super si planuim sa revenim vara...cand o mai creste bebe sa suporte o calatoria asa lunga cu masina! Noi am stat in St. Wolfgang.
A propos, oare la ce varsta putem sa ne hazardam la un drum de 12 ore cu masina cu un copil?

Aaaa...si ma distrez si eu in ceea ce priveste suptul pumnilor...ceva de speriat ce-i mai suge dom'le!!

Fetele care va vedeti maine...va invidiez!

Aici e frig, frig seara si am inteles ca s-a mai "rezolvat" situatia si in Bucuresti!

Ma pregatesc sa ii fac baita lui bebe desi nu stiu cand sa fac asta...ca urmatoarea masa o sa fie pe la 12 noaptea!...ia sa studiez eu site-ul dat de Maitreyi pana atunci. A propos, Maitreyi sa aveti un concediu placut. Super ca sunteti asa relaxati si nu va faceti probleme unde mergeti!

Va pup!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ia sa vad, umplu o pagina intreaga cu postarea asta?

Bag acum primul conspect, caci am citit cam pe diagonala, altfel nu mai terminam in 2 zile… daca tot citesc printre picaturi, ce sa fac…

Ylari, ai vazut ca totusi nu am fost varza cu carne la olimpiada cu gimnastica? Mama, ce m-am bucurat cand a luat Sandra Izbasa aur la sol, ce exercitiu bestial a avut si ce clasa le-a dat la arogantele de americance si la dopatele de chinezoaice ;-)

cleo, in primul rand si saru’mana de telefon, mi-a facut o mare placere sa te aud si sa mai aflu de voi!! Am vazut rochita Marei, inoata in ea, saracuta! Da’ de frumoasa e frumoasa, ce sa zic… Iar a doua e sexy, mulata pe corp Mai, ce talentata esti! Eu as putea sa crosetez un fular de vreo 5 kilometri, vrea careva??

simonix, Doloress, cleo, eu zau ca am ajuns sa cred ca majoritatea parintilor au avut casnicii execrabile si s-au fixat in ultimul hal pe copii, n-au mai stiut altceva, copiii au devenit continutul vietii lor si de aceea cand “copiii” si-au luat zborul pe la casele lor, ei s-au prabusit. Si la ai mei a fost la fel, mai ales la taica-meu, caci eu dupa divortul alor mei ramasesem la el: cand m-am intors dupa 2 ani si jumatate de Germania l-am gasit fara dinti, ca un mos de pe strada, rapciugos si jegarit, parca imbatranise cu 15 ani ramanand singur… Pe atunci m-am simtit vinovata, acum mi-a trecut. Asa e viata, iar viata lui a fost raspunderea lui…

Daria Ioana, am murit de ras la faza cu “puseul de descrestere” Si eu am tot trecut prin astea, ba chiar l-am convins pe Bogdan sa ma creada ca exista “dementa alaptatului” (Stilldemenz ii zic nemtii) si cu asta ma justific la toate…

fecian, bine ai facut ca nu l-ai fortat pe pufarina sa pape mai mult decat vrea el. Mai, eu asa am citit, ca bebeii sunt barometrul, ei decid, eu niciodata nu mi-am facut probleme cat mananca, mai mult ma speriam cand voia prea mult si ma gandeam ca poate raman fara, dar eu zic ca ei stiu cel mai bine cand se satura, asa ca trebuie sa-i lasam sa pape cat vor ei. Cand vor mai mult, ne anunta ei in modul lor inconfundabil, nu? Cat despre problemele cu mamele, eu bag mana in foc ca majoritatea oamenilor au asemenea probleme, cunosc prea putine exceptii… Numai ca la maturitate unii din noi decid sa puna punct unei relatii gaunoase si nocive si sa arunce la gunoi sentimentele de vinovatie (moi-même asa am procedat ), iar altii se lasa in continuare manipulati… Ghinionul lor! Sper ca in final i-au trecut durerile lui pufarina mica!

Alysh, ma bucur ca v-ati simtit bine la mare (si ce poze frumoase, ce scump e “iepurasul care doarme”!!), si noi ne-am simtit bine la munte, desi eu te invidiez pentru ca ai vazut marea, eu nu am mai vazut-o de anul trecut si tare mi-e dor… La fel ca la tine, si la mine s-au schimbat prioritatile, am stat in tinuta de casa, abia imi faceam timp sa ma pensez, in rest David era pe primul loc… Si Daviducul meu si-a schimbat ganguritul si chiar si plansul, e mult mai diferentiat, mai “matur” chiar adica reuseste sa se faca mai bine inteles…

simonix, te invidiez cu pauzele astea intre hraniri, eu as da orice sa am si eu odata 5 ore fara alaptat…

Simona, bine ca ai zugravit, urmeaza acum sa ramana pe pereti mainile si picioarele lui Mateiut, nu? Mortal Daviduchele cu “hai sa pishulam niste paianjeni”, cred ca mori de ras la faze din astea. Abia astept si eu cu Daviducul meu la fel… Imi amintesc de o faza asemanatoare cu varul meu, care e mai mic ca mine cu 3 ani si cand eram mici ne jucam de-a razboiul si el zicea “eu sunteam tanchist”… Eu mi-am propus sa le notez pe ale lui David. Sau mai bine vi le relatez voua, ca oricum voi ati devenit jurnalul meu online, ca de ala “manual” nu mai am timp deloc de cand am nascut…

cleo, tu vorbesti serios ca Mara manca la cate 2 ore la puseul de 3 luni? Pai eu o sa-mi iau campii, maiculita!

Laurita, splendide pozele de la munte, v-ati rasfatat din cate am vazut la micul dejun. Noi am fost in autogospodarire tot timpul… Iar mi-ai facut pofta cu pepenele, o sa ma risc si eu zilele astea, caci de saptamani de zile nu am mai mancat nici o fructa… Voi ce altceva mancati? Mie nu-mi plac decat capsunile, ciresele, perele, adica tot ce se pare ca n-ar fi prea indicat la alaptare exclusiva… Mai, mie mi s-au ingalbenit dintii teribil de cand am ramas gravida, ca o fi fost din cauza fierului, ca o fi fost din cauza pierderii de calciu, cert este ca ma simt acum ingrozitor… si nici de albit profesional nu-i pot albi fiindca am doua punti in lateral si s-ar vedea diferenta prea mare, nu vreau sa para dupa aia ca am niste tic-tac-uri montate in gura Dar nici nu stiu ce altceva sa fac…

MsBB, am citit cutremurata despre ce ati patit, ce noroc ca ai observat atunci imediat ca avea febra!! Vezi, instinctul matern… Sper din suflet ca acum sunteti bine si va doresc sa nu mai aveti parte de necazuri si stat in spital!! Mai, dar ce e cumatria asta, explicati-mi si mie sa nu mor proasta, ca nu am mai auzit pana acum… As vrea sa ma incumatresc si eu cu cineva, numai asa, de dragul unei petreceri, chiar daca eu insa sunt muma padurii si voi continua sa fiu pana vine Daniel sa ma faca la par… Of, si am uitat sa-l sun…

mihaser, si multumesc pt. cuvintele frumoase! Si voi mi-ati lipsit mie, toate-toate!

DanaH, felicitari pentru intoarcerea burta-spate, si la noi a operat-o David in Austria, l-am si filmat odata, am sa postez filmuletul de indata ce face Bogdan rost de software ca sa convertim inregistrarile… Cat despre pauzele de papica, ehei, eu as fi recunoscatoare daca mi-ar da si mie David uneori mai mult timp, dar acum, de ce sa-l manii pe D-zeu, e mult mai bine decat acum o luna, deja s-au prelungit putintel pauzele noaptea, apuc sa dorm si eu cate 3 ore legate, zic saru’mana!

inais, nu-ti mai face griji, caci Iasminutza e o delicata, asta e tot, dar eu sunt convinsa ca se dezvolta bine. Mai bine mai slabuta decat balena mai tarziu, zic eu… si eu am fost ca fetita slaba-slaba, nu ma scoteau din Feliuta-Aschiuta, si totusi m-am dezvoltat excelent! Lui David deja ii sunt fixe salopetele si pijamalutele in 62, am constatat cu stupoare… Pai cu un tatic de 1,93m ce sa te astepti? Cred ca il trimitem direct la NBA

gabitzam, am vizionat cu drag si pozele tale, cat a crescut Raducu, incredibil!! Si cat de expresiv este. Drept e, fetelor, ca avem cei mai frumosi copii la odiseea noastra!

leeloo, l-am vazut pe Tudor cum dormea, tare dulce! Si David se misca deja, balanseaza pe o parte, se impinge in calcaie de numa-numa… Ah, si ce par mult are Tudor.

David are mai mult pufulet blond-saten, iar mai nou are la coji pe cap de zici ca-i rapciugos. Inca nu l-am dat cu nimic, voi ce ati facut?

aelita, si la noi la fel cu hainutele, ce bine imi pare ca nu i-am luat prea multe de marimi mici (multe le-am primit sau le-am cumparat din talcioc), fiindca deja in curand trecem la 68, iar in iarna va purta probabil 74-80… si am fost inspirata sa-i iau niste scurtute cu gluguta si pantalonasi mai grosuti in marimi mai mari, ca sa aiba numai bine in iarna… Am vazut si pozutele tale, SUPERBE!!! Acum ca te-am vazut si in poze inteleg de unde sunt copiii tai asa ochiosi!!!! Ptiu, sa nu-i deochi, ca tare sunt frumosi amandoi si mamica lor la fel Cat despre tricotat, am creat si eu prin 1992-1993 vreo 3 pulovere, dar de atunci am si uitat sa tricotez…

alina_anto, suntem la concurenta cu genele, si lui David i-au crescut ceva de speriat si s-au mai si inchis la culoare, zau ca sunt mai lungi decat ale mele… si ale mele sunt lungi, numai eu stiu cate femei m-au tot intrebat la viata mea ce rimel folosesc si eu le raspundeam zambind ca nu sunt data cu rimel Uite, aici se vad oarecum mai bine genele lui David… O sa dea prapad in domnisoare mai tarziu

maitreyi, mortala poza cu domnisorica ta, ce asortata si eleganta e

cadina, of, of, ies dintisorii!! Iti doresc cat mai putine nopti nedormite si sa suporte cu bine noua podoaba din gurita… Eu stiam ca Vigantolul se da impotriva riscului de rahitism, nu stiam sa aiba legatura cu dintisorii, dar nu se stie niciodata, nu?

chinabulina, sa-ti traiasca gogosica botezata, ca tare e dulce si frumoasa! Poza cu voi doua de la diverse mi-a placut la nebunie, tu radiezi caldura si iubire… Asa mamica mai zic si eu… Si mie imi zice Bogdan ca radiez altceva de cand a venit David pe lume, dar eu inca nu realizez ce… ca nu prea ma uit in oglinda decat o data la 3 zile, si poate e mai bine asa Mie nu mi-e dor de munca, sunt satula de firma asta de avocati pana-n gat, aproape numai mutanti sunt acolo si lucreaza numai pentru firme mari care sunt la randul lor pline de profitori etc. Eu una am si uitat tot ce faceam la munca, ei, nu ca faceam ceva deosebit de important, dar orisicat… la ora asta nu cred ca ma mai duce neuronul sa fac vreo traducere juridica din germana in engleza… Sper sa-mi revin in vara lui 2010 cand ma duc iar la munca…

Nicole, si mie tot costumatia alba mi-a placut, camasuta galbena mi se pare totusi prea sport… Si Daviducul meu cam tot 5.600-5.800 are la 2 luni, o sa fie niste voinici Daviducii nostri, dar las’ ca e bine asa, mai bine decat sa fie niste pitici din aia complexati si frustrati (n-ati observat ca multi din tiranii omenirii – Cezar, Napoleon, Hitler, Ceausescu – erau cam mici de statura si prea mari la ego??).

Vianne, ce frumoasa a fost povestea ta de dragoste cu Edson, chiar daca ai povestit-o pe scurt… Destinul a vrut sa va gasiti, asa cum si la mine si la Bogdan a fost la fel… Auzi, stii ce ma intereseaza pe mine in mod deosebit? Fiindca stiu ce important era pentru mine: cum ii pronunta americanii numele Stefanei? Nu ti-a fost teama ca i-l vor stalci? Fiindca ma indoiesc ca sunt capabili sa i-l pronunte corect…

ralu_t, asa o panza impotriva insectelor avem si noi, dar in concediu am uitat-o acasa si ce m-am ofticat, fiindca erau destule muste si viespi pe acolo si nu puteam sa citesc linistita pe terasa, trebuia sa stau permanent cu ochii pe carucior la David sa nu-l atace cumva vreo insecta… Am vazut pozele de la botez… si trebuie sa te contrazic, mie mi-au placut. Bine, poate tu ai ales crème de la crème si ai fi vrut mai multe de calitate, atunci te inteleg… Poza unde e el cu sepcuta aia alba si cu ursuletul pe ea este delicioasa!!! Ai mare dreptate si in privinta subiectului cu cererea si oferta de lapte, asta am constatat si eu, cand bebe imi cerea imperios si al doilea san ma apuca disperarea, ce ma fac daca nu mai am destul lapte etc. Cand colo, sugea vreo 5 minute, dar apoi adormea tun si mai cerea dupa 4 ore, iar in timpul asta sanul al doilea producea numai bine suficient pentru el. S-a intamplat de vreo 5-6 ori chestia asta si acum m-am obisnuit, nu mai intru in panica (ma uit doar la ceas, sa vad cat suge la al doilea san)…

Adriana 78, tare e frumusica Annika ta. Auzi, ca sa fiu in ton cu Cleo ref. la gemene: n-o cunosti pe Doris din Viena? In rest, si eu sunt in principiu mai mult antivaccinari, sunt nemultumita de pediatra fiindca mi-a dat doar doua brosuri nenorocite si a facut cruce in carnetul lui David unde scria “consiliere ref. la vaccine”. Pai ce consiliere a fost aia? Eu voiam sa stau macar 10-15 minute de vorba cu ea, sa-i expun rezervele si temerile mele (mai ales ca ea e membra la “Medicii pentru deciziile individuale de a vaccina” – Ärzte für die individuelle Impfentscheidung), cand colo m-a tratat ca pe banda rulanta si … sunt dezamagita…

Andree27, distractie la botez si bafta sa-ti iasa totul asa cum iti doresti tu!!

alex@sara, bine-ati venit! Iata inca o Sara Maria, mai, dar ce cautat e numele asta! Se vede ca e frumos, nu?

iulia83, si noi la fel cu suptul degetelelor, uda cearsaful de la cat baleste Of… Stii ca si eu uneori ii zic lui David Mufitza? Mai ales cand ii dau sa pape… Mi se pare asa dulce… Tare frumusele pozele voastre!! Nu-ti mai face atatea griji, mufitza ta e perfect dezvoltata. Poate ar trebui sa n-o mai stimulezi cu termometrul, ci sa astepti sa faca ea singurica, ai sa vezi ca – poate va face cu intarziere – dar va face asa cum ii vine ei… Nu toate merg identic la toti copiii sau cum scrie la carte. Eu daca gasesc la David o balega pe zi sunt super multumita, as astepta si 2 zile la o adica… Iar ce povestesti tu despre reactia mufitzei la vaccin imi mai confirma niste indoieli ale mele, carcotase… Burta si mie mi-a ramas, incerc sa mi-o sug si zic eu ca se mai estompeaza, dar in rest la fel, cum mananc o masa normala si nu-mi sug burta gata, zici ca sunt iar gravida in luna a 5-a Joi merg iar la gimnastica, iti voi da idei de cateva exercitii. Uite unul bun: te intinzi pe spate si apoi, cu picioarele intinse, le ridici unul langa altul ca si cum ai urca pe un perete neted, dar fara sa le indoi; sa vezi ce se incordeaza muschii la burta, mama-mama!! Dar nu-l face daca te doare cicatricea, auzi?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput