Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MissParker Ia sa vad, umplu o pagina intreaga cu postarea asta? Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
nu ai umplut, dar am facut scurta la mana cat am scroolat.
Ma duc sa dorm. Nu mai stiu ce vreau sa zic.
A, miss, puseul de 3 luni trece. Si dupa aia a facut greva foamei- de cald.
Si nu mai stiu cine zicea ca pielea la bb e cu bubitse dar nu roshii, ci doar la pipait. E posibil sa se usuce de la apa, caldura, transpiratie etc; incearca sa dai cu ulei de masline vreo 2 ori. Nu strica sa incerci! Altfel, intreaba doftorul.... asta e asha, un leac 'inspirat'.
fetelor, vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am gemeni. Azi, m-a lasat Noemi 1 minut (1 MINUT!!!) cu 2 pui in caruts. In care fiica mea ii tineam bibe in gura, in sperantsa ca mananca mai mult de 10ml lapte formula si ii trece sughitsul, si cu cealalta mana incercam sa ii bag suzi lui Edvin Sebastian, undeva pe langa degetele lui, si pe langa ca tragea de lantsul cu care era ancorata suzeta de tricou. DOAMMMMNE, nu mi-a ieshit nicio manevra. Pt ca.... e groaznic cu gemeni.
si miine daca ma simt in stare, sun si ... ajung si io la Riviera!
ca tare nostalgica mai sunt.
Noapte buna copii!!!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Simonix spune:
Cucubau ![]()
Am baut o bere hihi se vede ??
Imi prieste in tara :p
Deeeci, care cum veniti maine la Riviera ? nu de alta, dar sa stiu cu cate cutii de trufe vin
Io ma duc la baitza si la nani, maine ma scol cand m-oi scula, ma uit pe forum si vaz io ce fac. Am lasat nr de tel pe contul comun, daca e ceva, dati-mi un tzar :)
Oricum, eu vreau sa vaz si alte fete, deci putem organiza o intalnire mai mare, mai in centru, sa poata ajunge tot poprul de Bucuresti doritor. Eventual vin si in Dr Taberii, i-am promis Simonei ca vin :) Astept doar un semn de la voi. Programul meu e flexibil si sunteti pe lista mea ;)
Va pup, noapte buna !
MISS - welcome back, vorba aia !!! 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Diana79 spune:
Salutare si de la noi. Nu avem timp de forum din pacate, cu 2 bebeline asa de mici tot timpul sunt f ocupata. Mai nou facem bagaje pt ca pe 8 sept plecam in Romania.
Alysia e bine are 7.200 gr si 62 de cm la 3 luni si 3 sapt. Papa numai san si mami e tare mandra ca a reusit. Incepem diversificarea si noi de la 6 luni, pana atunci papam numai laptic de la mami.
O sa incepem cu brown rice cereale adica orez maron si apoi cu legume galbene si fructe.
Am cumparat borcanase deocamdata si le vom lua in Romania. SUnt organice si f gustoase.
In Romania vom sta probabil 1 an sa vedem daca nu 6 luni sigur. Poate punetzi la cale o intalnire si putem veni si noi.
Va citim des dar cu scrisul e mai greu.
Alysia papa f haotic dar asta e. dimineata e cel mai greu, pt ca se trezeste de la 5 din ora in ora.
Numai bine tuturor
andreap spune:
Mai e cineva asa somnambul ca mine?
am revenit in Bucuresti..deci singura cu amandoua capritele.Sara e bine,mai avem ceva mucisori dar nu asa rau si oricum m-am mai linistit.... relativ
.o sa incerc sa ajung la Stanciu sa vedem de ce naiba tot fornaie.in rest e cumintica,mananca,doarme,rade cu cine-i convine,gangureste....are 5kg dar astept sa vad ce zice si cantarul de la doctor.
Maine facemn si noi vaccinul de 2 luni.sa-mi tineti pumnii fara febra sa fie!
Daca va intalniti pe undeva,vin si eu!!!!!!!!!!!!Macar asa sa va mai vad...ca sa-mi iau calculator curand,nu vad cum
.
Simona,daca ajung in aprc,te sun
Duminica avem botezul si sper sa fie totul bine
va pupic pe toate si va doresc numai bine
BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
socrate spune:
Hihi, da matinala ca mine mai e careva?
Am alaptat, si am pus sotul pe drumuri asa ca as putea sa ma culc. Momentan mi-a sarit somnul, am un bug in program sper sa se rezolve si sa pot dormi.
Miss, tare mult ma bucur ca te-ai intors. Stai linistita puseurile sunt interesant de urmarit dar sincer...al meu are perioade de puseu continuu. Mananca din ora in ora noaptea si ziua someaza si tot asa.
DEci noi am avut puseu de 3 luni, 3 luni si o saptamana, 3 luni si doua saptamani, 3 luni si trei saptamani si tot asa. Acuma parca e un puseu continuu 
In fine NU MA PLANG, nu conteaza nimic sanatos sa fie. Poate sa imi faca orice dar sa fie bine.
Hai ca m-a luat somnul...sper. Ma duc sa vad ce face copilul meu. Vreau sa fac incercarea sa il las sa doarma singur intr-o noapte, poate doarme mai bine...om vedea. Nu il mai pot lasa singur in patul mare ca l-am gasit ieri pe margine si m-a speriat. Asa ca s-a lins pe bot.
Sebastian
YLARI spune:
| citat din mesajul lui socrate Hihi, da matinala ca mine mai e careva? mami de Edvin Sebastian Sebastian |
Eu, eu!!!
Neatza fetelor... M-am trezit cu o grija ca nu stiu unde sunt niste farfurii pe care tocmai le-am cumparat... Cred ca si le-a insusit soacramea ca seamana cu un servici de-al ei, ma duc sa le caut.
Miss, chiar varza cu carne nu am fost, totusi... cate medalii am luat la gimnastica? 2????? Si cu cate veneau pana acum? Bine, mie mi s-a parut si mare mare furt pe fata! Le-au furat pe bietele copile la greu... Baietzii... aia da, au fost varza cu carne, nada de nada! Oricum, destui care aveau pretentii si chiar posibilitati sa castige o medalie au dat-o in bara... asta e... banuiesc ca ei regreta cel mai mult. Fetele de la gimnastica, in conditiile unei generatii complet noi s-au descurcat intr-adevar binisor. Iar chinezii... frate, ma mir ca nu au luat aur si la fotbal... Dar ma rog... asteptam Londra 2012 acum...
Fetelor, sper ca va mai intalniti ca pe mine de sambata dupa-amiaza ma aduce in Delfinului si daca imi ajuta DD sa schimb carutzul pana atunci vin eeeeuuu!!! Daca nu, iau marsupiul, cred ca o sa ma cocosheze grasa graselor...
Tre' sa sun sa programez controlul + vaccinul de la 4 luni (parca nu-mi vine sa cred, parca acum o aduceam acasa cat o pisica si nu stiam ce sa-i fac) Manca-o-ar mama ce mare se face ea pe zi ce trece. Sunt curioasa ce ne zice si noua de diversificare.
Pupici pupici multi.
Azi stau in casa ca au venit rushii peste mine si sunt leguma leguma... nu ma vad in stare sa manipulez caruciorul ala rebel.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
simonacip spune:
Miss, da mai, ce gene frumoase a facut si daviducul. Ptiu, sa nu-l deochi!
Socrate, Ylari, si eu matinala...ca d eobicei, azi merg sa ma epilez, miine pedichiura, simbata vopsit, abia astept.
Simonix, pai e mai buna berea noastra decit aia de la mama ei(adica de la tine de acasa) Cum ti se par zilele aici? caldura? Ti-era dor?
Diana, bine ai revenit!!
Anuta, nasol ce ai pove de la nastere..Auzi tu sa te trimita la alt spital, nebuni zau asa..
Andreeap, succes la vaccin, astept tel tau in caz ca...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
| citat din mesajul lui simonacip Miss, da mai, ce gene frumoase a facut si daviducul. Ptiu, sa nu-l deochi! Socrate, Ylari, si eu matinala...ca d eobicei, azi merg sa ma epilez, miine pedichiura, simbata vopsit, abia astept. Simonix, pai e mai buna berea noastra decit aia de la mama ei(adica de la tine de acasa) Cum ti se par zilele aici? caldura? Ti-era dor? Diana, bine ai revenit!! Anuta, nasol ce ai pove de la nastere..Auzi tu sa te trimita la alt spital, nebuni zau asa.. Andreeap, succes la vaccin, astept tel tau in caz ca... ![]() Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
Wow, simona, ce rasfatz te asteapta!!!! Dar imi iau si eu revansha, de duminica incolo!!!! Anticelulita, vopsit, epilat, pedichiura, lasa, lasa, ca Iuby merge in Germania si pe noi ne lasa aici? Trebuie sa compensam si noi oarecum. Fetei o sa ii schimb caruciorul, cheltuim, cheltuim daca ne lasa aici!!! Data viitoare sa ne ia cu el, nene...
YLARI
YLARI spune:
Fetelor am uitat sa va spun de atomica de fiica-mea, ce face acum, mai nou. Deci dupa ce intorsul pe burta a devenit o rutina, ieri am vazut-o cu nasul in saltea si incercand sa ridice fundul!!!!!! Ma sperie nene, de-acum tre' sa fiu cu okii pe ea ca pe butelie...
YLARI
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Wow, simona, ce rasfatz te asteapta!!!! Dar imi iau si eu revansha, de duminica incolo!!!! Anticelulita, vopsit, epilat, pedichiura, lasa, lasa, ca Iuby merge in Germania si pe noi ne lasa aici? Trebuie sa compensam si noi oarecum. Fetei o sa ii schimb caruciorul, cheltuim, cheltuim daca ne lasa aici!!! Data viitoare sa ne ia cu el, nene... YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Nu stiu dar mi se pare corect..>Sa stiic a si eu as merge la o electrostimulare, la un program de modelare mai ales pt burta...dar nu stiu dc pot cit timp alaptez
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."