Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
jady spune:
gabitzam :ERIC-DANIEL sa nascutcu 3.800gr natural-forceps spital MATERNO-INFANTIL MALAGA.
gabitzam spune:
Azi am fost la posta si am luat alocatia, pentru Raducu mi-au venit 200 de lei pentru luna iulie. Si am si eu o nedumerire, pentru luna cand s-a nascut nu dau nimic? Voua cat v-a venit alocatia?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
socrate spune:
Daria_Ioana, sa stii ca eu chiar am fost sincera
ce frustrare era pe capul meu. Da, mai lucrez la poveste, probabil
maine o termin daca tati e plecat am timp sa bibilesc.
Mai fetelor eu am mai zis si ma repet. Nu sunt ortodoxa, nu inteleg regulile dar eu cred ca daca vrei sa ii spui Tatal nostru
Dumnezeu va fi bucuros si nu se va supara. Asta cred eu, ca toti tb sa ne apropiem de Dumnezeu asa cum putem si nu dupa niste reguli.
Fetelor bagati orice info de fotografi si pozari pe mail sau pe PM.
Bine te-ai intors Miss Parker.
Va pot certifica Cleo arata foarte bine cu parul tuns. Am facut o plimbare luunga azi, am alaptat sincron pe bancute intre blocuri.
Imi pare rau cand aud de bebici cu probleme. Sa va faceti bine repede.
Bine ati venit fetelor din concedii. Eu plec sambata. Sa vedem cum va reactiona bb.
emycor spune cum ai bagat piure de piersicuta in pungi de gheata.
Noi facem patru luni azi....nu stiu cand au trecut. Miercuri facem vaccin.Am batut 7 kg dar sunt curioasa cat am crescut in lungime.
Sebastian
emycor spune:
socrate am reusit sa pun piureul de piersicuta in pungi cu ajutorul unei palnii......succes!!!!
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
www.picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Azi am fost la posta si am luat alocatia, pentru Raducu mi-au venit 200 de lei pentru luna iulie. Si am si eu o nedumerire, pentru luna cand s-a nascut nu dau nimic? Voua cat v-a venit alocatia? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008) |
Nu, ptr luna in care s-a nascut bebe nu se da alocatie, am intrebat eu.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui socrate [ Noi facem patru luni azi....nu stiu cand au trecut. Miercuri facem vaccin.Am batut 7 kg dar sunt curioasa cat am crescut in lungime. mami de Edvin Sebastian Sebastian |
moaaama, ce lobotomizata sunt!!! Ne-am vazut si nici nu v-am cantat ... La MUUULTI ANIII!!! Dar v-a cantat fifitsa, de asta chitsaia ea!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
socrate spune:
Stai linistita vecino, ca mi se parea mie cunoscuta melodia Marei.
Eu care uit ziua tuturor nu am nici o pretentie sa tina minte cineva zilele noastre asa ca nu va impacientati.
O sa incerc si eu chestia cu palnia. La asta nu m-am gandit recunosc.
Sebastian
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Simonix Salutare din nou :) L-am pus pe bebe la nani si eu ma pregatesc sa atac un tiramisu :p Pe dupa amiaza trec la cataif, mini-eclere si mini-amandine si tot ce mai gasesc pe aciulea, asa de dor mi-a fost de mini-prajituri din tara Fetele, vin si io la marea intalneala (episodul 1) de la Riviera, dar nu poci ajunge la 9 Booon... si la Riviera asta unde ne vedem ? Dati un punct de reper, un copac ceva Melly - ce sa spun, cu draga inima as veni pe la voi ! Ai o fluturica asa de cu vino-ncoace (asa o zis Robert... smecheru' - ai vazut ce pregatiri seriase face el !!!)Alina - nu stiu cand ajung la Breaza, poate in weekend dar nu sunt sigura ;) Oricum, te anunt !!!! Sincera sa fiu drumul ma cam sperie, nu stiu cum e in realitate, va zic doar ce aud la stiri: mereu se pomeneste cat de groaznic e drumul catre munte in weekend - eu nu pot sa cred ca e asa de greu hmmm am impresia ca astia mint si nu vor decat sa sperie poporul cu televizorul !!! Va pup, fug la tiramisu si mai revin ! Simona cu Robertzel baietzel frumos Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti si Poze cu bebe |
mai, fetili, ma-ash baga si io la intalneala!! dar nu pt mult timp,c a voi veni cu marsupiu si nu stiu cat de mult si bine sta fiica mea in el. Totul depinde de cum se prezinta atmosfera & alinierea planetelor miine dim. Am nr de tel al lui Alysh de la marea chinezareala - si daca reusesc sa ma mobilizez, va sun inainte de a chema un taxi
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
MissParker spune:
Fetelor scumpelor,
Am constatat cu multumire ca nu ati terminat decat 3 capitole de la plecarea noastra, asa ca nu am dat inca in alte alea citind din urma, dar mai am pana sa ajung ŕ jour…
Sa incep prin a va povesti cum a fost in Austria. Am avut vreme buna, iar David s-a comportat exemplar
Am nimerit tocmai dupa puseul de crestere de 6 saptamani, asa ca a fost total schimbat, ati avut dreptate. Pe drum in masina a dormit tot timpul, dar acolo a fost foarte curios in apartamentul de vacanta, a examinat atent toata mobila, tablourile, il fascinau in mod deosebit becurile si lampile, n-a plans deloc din cauza schimbarii de mediu...
Deja incepuse sa fie mult mai vioi, parca i se marisera ochii, vedea mai mult, radea mai mult, a fost o incantare. Am avut un pat dublu la dispozitie (Bogdan a dormit tot intr-un pat dublu, in camera alaturata) si a fost lux curat: David dormea intr-un pat imens, eu ma intindeam langa el numai ca sa-l alaptez si apoi il lasam sa doarma acolo, linistit; iar cand nu adormea il luam in brate si-l plimbam prin toata casa, iar dupa 5 minute sa vedeti ce mai eructa baietelul meu, ca un profesionist! Duse au fost si durerile de stomac care inainte il faceau sa urle cam o data pe zi! Doamne-ajuta sa nu se mai intoarca niciodata!!
A avut si puseul ala de crestere intelectuala de 8 saptamani, am sesizat ca 2 zile a fost mai nelinistit ca oricand si voia doar in brate... Acum gata, se formeaza geniul ![]()
Ne-am odihnit cum trebuie, ne-am facut si un ritm de noapte in care ma lasa in prima parte sa dorm cam 4 ore pana ma solicita din nou pe post de lactobar
Am reusit si eu sa ma odihnesc, sa-mi gasesc un ritm de somn cu care sa nu mai fiu zombie ziua, aleluia! A reusit si Bogdan sa doarma noptile fara intreruperi si mai ales diminetile... S-a riscat la o excursie pana la 3450m, plecand de pe la 1900, dar a fost mult prea greu si, desi plecase la 7 dimineata, n-a reusit sa ajunga pana in varf, s-a intors rupt de oboseala si cu o insolatie majora, ars pe fata, pe urechi si cu o dunga alba pe frunte unde avusese sepcuta
Am fost cu Daviducul si in plimbare pana la un lac, prin padure, l-am dus in brate si i-am aratat totul pe acolo, apoi a stat in carut pana am mancat si noi de pranz, apoi a tras o "balega" de zile mari si l-am schimbat in restaurant si apoi ne-am intors acasica. Eu in rest stateam doar pe terasa la aer cu el, fiindca de plimbat nu era rost, in satul unde am fost (Sautens) toate drumurile sunt in sus sau in jos si ar fi fost groaznic de impins carutul pe acolo...
La intoarcere am prins un ambuteiaj oribil pe A3 (tipic) si l-am alaptat de 2 ori in masina (planificat fusese o singura data). De asemenea, surpriza emisiunii: de parca as fi avut gura aurita (ma gandisem la Cleo si Mara si cobisem inainte la Bogdan ca sper sa nu-mi faca tocmai atunci figura si sa se murdareasca) David a facut un BIG KK pana-n gat, murdarind si body-ul si pijamaluta
, iar noi mergeam in timpul asta bara la bara cu toate masinile si masina noastra era plina ochi, nu aveam unde sa-l schimb inauntru. Am ajuns dupa minute bune la o parcare improvizata, unde am ochit o masa de piatra murdara, am scos din geanta toate instrumentele de lucru, l-am asezat bine pe chestia aia waterproof din geanta si am pus si o carpa deasupra, l-am dezbracat la fundul gol si da-i si sterge-l peste tot la patru maini si da-i si razi cu gura pana la urechi, ar fi trebuit sa ne filmeze cineva in clipele alea!! Dar totul e bine cand se termina cu bine, l-am schimbat repede ca sa nu raceasca si apoi totul a fost ok, a dormit restul drumului...
Aseara i-am facut in sfarsit din nou baita (maaama, ce a intrat la apa cadita in absenta noastra
), a dormit dupa aceea 4 ore si jumatate ca un inger, manca-l-ar mama pe el!
Acum ii ia ceva timp sa se reobisnuiasca si el cu casa, caci acum doua saptamani nu era asa treaz si vioi ca acum si nu cred ca inregistrase mare lucru in jurul lui. Acum ne recunoaste, rade cu gura pana la urechi la noi, gangureste putin si incearca sa comunice cu noi, e o incantare!! Singura problema e ca acum isi suge pumnisorii la greu si se baloseste tot. Ce e de facut? Suzeta n-o mai vrea decat selectiv... Voi ii lasati sa-si suga pumnii? La un moment dat isi descoperise degetul mare de la mana stanga si m-am trezit ca era vinetiu tot, am crezut initial ca-l muscase vreun paianjen, ceva, abia dupa aceea l-am vazut cu degetelul in gura, dar se pare ca intre timp a uitat de el si-si suge doar pumnii... Ah, si e mult mai mult timp treaz, vrea entertainment, ce sa-i fac? Ca doar nu-l pot purta in brate in continuu, nu? Sa scot deja bouncerul sau e prea devreme???
Vorbiti mereu de coafuri si de blonzire, abia astept sa-mi reimprospatez si eu suvitele, ca ma simt oribil asa... Inca nu m-am cantarit de cand am venit, mi-e groaza, fiindca in Austria (stand aproape mereu in casa), am mancat de am spart, as fi mancat in continuu...
Hai ca postez ce am scris pana acum si revin cu conspectul mai tarziu, altfel nu mai apuc deloc sa scriu azi, ca abia am terminat de citit capitolul 13...
Si nu in ultimul rand,
LA MULTI ANI pentru Doloress, caci am ratat ziua ei!
Avem si poze noi, incepand de aici: POZE VACANTA AUSTRIA
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Alysh spune:
Superbe poze, Miss, sa va fie de bine vacanta si bine ati revenit.
Reusit mai e David-ul tau, o frumusete de baiat!
Alina cu iubirea noastra, Vlad

(asa o zis Robert... smecheru' - ai vazut ce pregatiri seriase face el !!!)