Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
Reallaura spune:
Melly vazut pozici cu incruntatzica ta scumpa.
Gabitzule, ce vreme super ati avut,,,pozele...nemaipomenite, peisaje de vedere, apusul mortal, baieteii nemaipomeniti, o nebunie!v-ati plimbat ceva in jur...
Alysh, Simonix asta voiam sa propun si eu!! Deci -la cat ne vedem??????????
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Adriana_78 spune:
Va scriu si eu pe scurt ...
Cleo, iti sta bine tunsa! sa porti sanatoasa si rochita!
Desiree, vazut pozele cu bebelina -- mi-a placut tare mult acolo cand statea cu tati al ei pe canapea si se uitau ei asa seriosi la ceva (banuiesc ca TV) si aia cu papusica langa ea, ce frumos rade
MSBb, vazut si poze frumoase cu bebelusa Andra
Missparker, ati fost si la Viena?
Gabitzam, parca ai fi povestit o secventa din viata noastra cu Andrei al tau in vacanta. Naspa cu voma, insa. Sper ca este bine acum.
Vazut si poze, f. frumoase, eu credeam ca mergeti la mare.
pozele noastre
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/Annika3Luni
Adriana
emycor spune:
salutari fetelor!
tin sa va multumesc pentru minunata idee de a congela diverse......asa ca ma laud cu 6 pungi de cuburi de gheata pline cu piure de piersicuta sa aiba puiul meu ce papa la iarna. Ma gandesc ca pe cand vin din concediu sa mai fac cateva cu prune, si nu stiu daca ar intra spanacul....dar o sa incerc.
Va pup si inca odata mii de multumiri.
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
www.picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN
MsBB spune:
Pauza - face pitik kk, astept sa produca tot ce poate sa ma duc sa o schimb.
Azi dimineata la prima ora, chioara de somn, ii dadeam de papa si o simteam cu lucreaza la ceva cald si moale... dar nu a fost nevoie sa ghicesc ca a explodat pe picioarele mele si aluneca in jos ... ffff poetic.
Ma laudam eu aseara ca ma duc rpd la nani daca tot a adormit kk-cila, insa m-am invartit,sucit,rasucit si am adormit tarziu...cine-stie cand. Iar de la 1 a dat fii-mea trezirea din ora-n ora. Ce o fi avand, numa ea stie...ba maraia, ba chitaia, ba parca ar fi papat ... lungaaaa noapteeee.
Adriana -
( hihi ce marfa e sa
o alta Adriana )
Am vazut o gramada de poze frumu, mai mai ca ma apuca doru' de duca iara...
Ma duc sa schimb mandra - cred ca a terminat job-ul parfumat, acum s-a apucat de alta activitate draga ei: sughitatul.
Adriana mami ![]()
de
Andra
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
anuta-maria spune:
buna fetelor
eu nu stiu cum puteti voi sa scrieti, cum aveti timp si cu 2 copii, cu treburile casei si cu serviciu, chiar va invidiez.
eu nu mai apuc sa fac nimic, numai cu baiatul, saptamanile astea 2 ma terminat. asta pt ca nu a fost in apele lui, din cauza febrei si a fipsei de papa. am fost cu el cred ca in fiecare zi la dr. vineri ne-a luat sange-maine pe 26 ne da si rezultatul, cand facem si noi 2 ani de casnicie (a fost asa cumintel cand i-a bagat acul, dar pe urma cand i le-a scos a treas un plans de zile mari)am dus si urina si kk, am fost la orl si nimic pana acum. asteptam rezultatul analizelor de sange si sa vedem poate are ceva la stomacel (pe 2 sep avem programare la eco de ziua mea).
el avea un pic de rosu in gat pe care il mai are si acum, sper sa fie de la asta si sa se trateze cumva cat mai repede ca nu mai pot sunt chiauna, nu mai nopti dormite. off mi-e asa mile de el.
vad ca ati fost plecate in concediu, bravo voua, noi anul asta nu cred ca vom merge undeva, la anul:)
trimit acum si daca ma mai lasa vladutz va mai scriu
http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc/VladutzCocutzRachetutz
Alysh spune:
Laurita, Simonix si cine mai vine, as propune un 9 dimineata, ce ziceti? CA pt noi e drum lung si nu vreau sa ne apuce caldurile. Noi stam pana la max 11. Depinde bineinteles de cum puteti si voi.
Am vazut poze frumoase de tot de GAbitzam si Melly.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
inais spune:
Am vazut pozici dragutze de gabitzam, melly si msbb.
Imi pare rau Simonix ca nu sunt prin zona...la plimbarica.
De azi ma pun pe citit despre diversificare. Cartea de la Daria_Ioana este interesanta dar e un mix de diverse curente...m-a luat ameteala citind-o si nu-i gasesc noima. Interesante insa sunt retetele.
Cand va aud ca v-ati cumparat rochitze de botez
...eu sunt in urma rau cu pregatirile de botez. Dar pe bune daca-mi pasa. E asa de bine aici la munte incat as veni doar in ziua botezului si nu mi-ar pasa de restul. Bebe are tooooooot ce-i trebuie, eu gasesc ceva prin dulap de imbracat. La fel si tati...lumanarea si cruciulitzele mai trebuie sa le gasim...tortul e si el comandat.
Merg sa citesc una si alta!
Va 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
Simonix spune:
Salutare din nou :)
L-am pus pe bebe la nani si eu ma pregatesc sa atac un tiramisu :p Pe dupa amiaza trec la cataif, mini-eclere si mini-amandine si tot ce mai gasesc pe aciulea, asa de dor mi-a fost de mini-prajituri din tara
Fetele, vin si io la marea intalneala (episodul 1) de la Riviera, dar nu poci ajunge la 9
vin pe la 10 :) cat de repede pot, de fappt, daca bb e treaz etc vin si de la 9
Alysh de unde vii ? Eu vin de la Diham.
Booon... si la Riviera asta unde ne vedem ? Dati un punct de reper, un copac ceva
Oricum, o sa ma uit dupa cei mai frumosi copii :p sigur va gasesc ;) O sa pun numarul meu de tilifon pe mailul comun, si o sa fac investigatii, sa le caut pe ale voastre ;)
Melly - ce sa spun, cu draga inima as veni pe la voi ! Ai o fluturica asa de cu vino-ncoace
(asa o zis Robert... smecheru' - ai vazut ce pregatiri seriase face el !!!)
Alina - nu stiu cand ajung la Breaza, poate in weekend dar nu sunt sigura ;) Oricum, te anunt !!!! Sincera sa fiu drumul ma cam sperie, nu stiu cum e in realitate, va zic doar ce aud la stiri: mereu se pomeneste cat de groaznic e drumul catre munte in weekend - eu nu pot sa cred ca e asa de greu hmmm am impresia ca astia mint si nu vor decat sa sperie poporul cu televizorul !!!
Va pup, fug la tiramisu si mai revin !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
jady spune:
GABITZAM mai facut sa plang ...eu sunt din brasov si imi e tare dor de casa ca de obicei BV e cel mai tare or din tara nu il dau pe toata SPANIA ,frumosi rau copii iar raducu seamana cu eric... MELY si MS BB FAINE POZELE iar amelia e o papusa nu vrei sa ne incuscrim?
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Gata, am descarcat si am comentat pozele de la munte, le puteti vedea aici. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008) |
Vaaai, Gabitza ce poze frumoaseeeeee... Mai ales cele cu apusul si cele cu peisajele... Mi-e tare dor de munte...
La multi ani Daviducu de MissP!!! Si tuturor celorlalti bebelaci sarbatoritzi azi.
Noi am fost pe afara. Super cuminte fetitza mea, studiaza imprejurimile ceva de speriat
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png