Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
Multumim de urari 
jady, bine ai venit! Te-am trecut si pe lista.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Simonix spune:
Fetelor !!!
Sunt in Bucuresti
Gataaaa... am avut 2 zile f obositoare si caniculare
Bebe a fost un erou !!! Mie imi venea sa plang de nervi si oboseala si caldura ... si sute de oameni care ne tot vizitau... si el era un zambet tot. Of... micul meu erou scump :)
Buuun, va raman datoare cu povestea calatoriei, merci de sfaturi, le-am citit dupa ce am ajuns aici
sunteti niste dragute si nu imi vine sa cred ca ne vom zari...
Acum o sa iesi in parc la 23 August - mai e carevashilea ? :p Daca nu acum, deseara sau in restul zilelor :)
Va 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
mi_bebelina spune:
Fetelor, am rasfoiot nitel cartea cu diversificarea ......multumim mult Daria Ioana.....acuma, parca zicea ceva Cleo.....ce puneti la congelator pentru iarna pentru bebe?
Ca saptamana asta cam cu asta as vrea sa ma ocup.....
MsBB spune:
neatza:)
vad ca toata lumea s-a intors din concedii/vacante/drumuri
... sa va fie de bine, sper ca v-ati incarcat bateriile pt o noua runda de mamiceala... ,alone pt mine :( sotul a inceput munca...
.
parca ne-am dat toate intalnire 
deci: bun venit tuturor si o saptamana superba va doresc,daca tot e luni.
se zice ca nici iarba nu creste luni dar eu sunt pusa pe fapte mari azi, deja am bagat la spalat, un pic de ordine, papa si apoi scot mandra la plimbare.
printre picaturi va mai citesc, sa vad cat de bine v-ati distrat voi 
laura , simona, jady - multumesc pt aprecieri la adresa mandrei mele, sper ca v-a facut pofta de o mik vacanta si un kurtos...daca da...trageti o fuga, tare frumos mai este si nu mai zic de kurtos
. am papat o gramada si mi-am adus si acasa
.
scriu mai stangace ca-s cu flamanzila in brate , cum termina de papat mai fac si eu una alta
dar sper sa revin
Adriana mami ![]()
de
Andra
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
melly23 spune:
neata' si de la noi!!!sa nu ne sfaditi dar nu prea am avut ce sa va povestim si mai suntem si cu pregatirile de botez si apoi mai sunt si iesirile cu ancaurn si dflavia
fetele si nu prea am scris!!!iar acum am zis sa mai dam si noi un semn de viata!!!
miss bine ati revenit!!!si
lui daviducul tau si scuzele de rigoare pentru intarziere!!!
cleo superba rochita, freza, mara, rochitele crosetate, intr-un cuvant tot ce faci tu e superb!!!
desiree m-am uitat la pozele tale!!!!mama ce fifitza frumoasa si cum papa ea tot!!!si ce tatic grijuliu!!!se vede ca o iubeste mult!!!
pentru voi!!!
simonix felicitari si bine ai venit in romania!!!poate da-ti si o fuga la baia mare!!!!iar in oglinda robertzel se pregateste p[entru varsta de 20 de ani!!!cu pupicei!!!

de la noi!!!
ylari am uitat sa-ti spun ca si mie imi place blondul tau la nebunie!!!si la botez areti superb!!!rochita e deosebita!!!place mult la mine!!!
simonacip eu port 48
pe langa 44 !!!si sa stii ca-ti vine bine culoarea!!!
no bun!!!si acu sa va spunem si despre noi!!!iesim afara cu fetele cum v-am si zis aproape zilnic si stam de dimi de la 9 pana la 2 3 uneori si 4!!!Amelia e cuminte foc!!!doarme bine, papa bine!!!vaccinul inca nu l-am facut ca deh.. inca nu a venit de la stat si sa cumparam infarixul nu prea vrem ca si noi am crescut cu vaccinuri de stat!!!am avut vreo 2 zile in care ne-a curs iar ochisorul dar putin!!!e de la curent!!!zic io!!!am trecut si noi pe huggies ca am facut o iritatie la fundic de toata coma!~!!am tratat pe ea vreo 4 zile!!!noroc cu ancaurn care mi-a dat crema super buna!!!

pentru ea si dragos!!!mai tre sa lichidez din pampers si deocamdata nu ii pun decat seara huggies!!!ziua spalam si noi funduletul si doar cand mergem afara stergem!!!am inceput sa gangurim mai bine, in special dimineata dupa ce ne-am usurat de kk!!!
ne pregatim incet de botez!!!il facem pe 7!!!sambata am evadat si noi si am fost la o nuntiare pitica a ramas cu ai mei pana la 3 dimineata!!!si a fost super cuminte!!!a mancat si a dormit!!!o sa va pun si poze de la nunta!!!
eu pentru botez mi-am luat o bluza si o fusta ca la dimensiunile mele nu am gasit rochite!!!ca in loc sa slabes eu ma ingras!!!gata am fugit ca plange de foame saraca!!!

tuturor!!!
Noi si fluturica Amelia
Alex@Sara spune:
Ziua buna si de la noi.Am avut un we cam plimbaret,asa ca nu am reusit sa stau prea mult pe net,sper sa pot recupera azi ,ca imi face mare placere sa va citesc chiar daca nu intervin.
Gabitza,pupa Andreiutu bolnavior si din partea noastra.Imi pare rau ca ati avut concediul cu pb.Noi anul asta nu stiu daca vom mai pleca undeva ca abia pe 21 sau 28 sept o vom boteza pe shoricica si daca nu s-o strica vremea poate tragem o fuga pana la Sinaia ca am gasit anul trecut o pensiune tare dragutica.Nici tero nu a vrut sa manance anul trecut desi noi ziceam ca vai,la munte,aer ozonat,pofta de mancare,somnic.....pe naiba,parca ii dadea energie in loc s ail moleseasca.Iar cu mancatul cam in a 3-a zi am descoperit ca ii place........ciorba de burta.noi ii luam ciorbita de pui,de vacuta...gratare,pana cand a zis tati sa incerc sa ii dau din ciorba de burta....am facut ochii cat cepele cand l-am vazut cum baloteaza.A mancat jumate de castron si daca ii mai dadeam ar mai fi mancat,dar mi-a fost frica.Si de atunci nu am mai avut pb macar la amiaza manca bine.
mai fetelor,am o intrebare la voi:ce cadouri ati luat nasilor de botez?Mie una numai sa nu imi dai sarcina sa fac cadouri ca ma pui in cea mai mare incurcatura.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg
Alysh spune:
Buna fetelor....eu gatesc supa de legume si ciorbita. Supa pt barbata-miu si ciorba pt mine.. Of, nu-i usor si cu bebe dupa mine.
Simonix, pai hai maine dimineata in 23 la Riviera si sa vina si Laurita si cine o mai putea. Ce ziceti??????
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Alex@Sara spune:
Ziua buna si de la noi.Am avut un we cam plimbaret,asa ca nu am reusit sa stau prea mult pe net,sper sa pot recupera azi ,ca imi face mare placere sa va citesc chiar daca nu intervin.
Gabitza,pupa Andreiutu bolnavior si din partea noastra.Imi pare rau ca ati avut concediul cu pb.Noi anul asta nu stiu daca vom mai pleca undeva ca abia pe 21 sau 28 sept o vom boteza pe shoricica si daca nu s-o strica vremea poate tragem o fuga pana la Sinaia ca am gasit anul trecut o pensiune tare dragutica.Nici tero nu a vrut sa manance anul trecut desi noi ziceam ca vai,la munte,aer ozonat,pofta de mancare,somnic.....pe naiba,parca ii dadea energie in loc s ail moleseasca.Iar cu mancatul cam in a 3-a zi am descoperit ca ii place........ciorba de burta.noi ii luam ciorbita de pui,de vacuta...gratare,pana cand a zis tati sa incerc sa ii dau din ciorba de burta....am facut ochii cat cepele cand l-am vazut cum baloteaza.A mancat jumate de castron si daca ii mai dadeam ar mai fi mancat,dar mi-a fost frica.Si de atunci nu am mai avut pb macar la amiaza manca bine.
mai fetelor,am o intrebare la voi:ce cadouri ati luat nasilor de botez?Mie una numai sa nu imi dai sarcina sa fac cadouri ca ma pui in cea mai mare incurcatura.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg
gabitzam spune:
Gata, am descarcat si am comentat pozele de la munte, le puteti vedea aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla