Condica Salajencelor (52)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

, si la tata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dmineatza !

Am ajuns acasa luni dupa-masa , dar cum era asa de frumos afara am luat fetele si am tulit-o la socri la Criseni si am facut cartofi natur in oala minune si pulpe , iar pe gratar am mai pus o portie de pulpe si slanina de la Oti . La Felix am fost ok , serviciile cam lasa de dorit la hotelul de 3 stele nu aveau in camera frigider si oglinda , prosoapele nu le-au schimbat deloc cu toate ca la receptie ne-au dat sa completam un formular la plecare in care ne intreba daca au fost schimbate zilnic prosoapele si bineinteles ca am spus NU , micul dejun inclus in pret era compus din crenvusti , sunca , salam , cascaval si lapte cu unt si dulceata . Mno .... comparativ cu Secret Garden din Maramures cam lasa de dorit ....
Ieri am fugit cu fetele la Broscarie unde am gasit o mizerie de nedescris , apa murdara rau de tot , dusul doar pisoia .... mno .... asta e , nemultumire totala , eu kalr nu voi mai calca pe acolo . Nu stiu Boghisul cum e dupa renovare , dar in apropiere chiar nu ai unde sa mergi cu copiii la inot .

Mihaela , am facut ieri mazare cu carnati in oala minune si mi-a iesit excelent . Daca vrei reteta zi si o scriu . Colegul e super-incantat de cand ii gatesc in oala , iti dai seama k totul e gatit la aburi si se pastreaza toate mirodeniile inauntru , nu se pierde nimik .

Va tzuc pe toate , ma apuc de lucru da mai trek eu pe aici !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Adriana, imi pare rau de dezamagirea voastra...Ma faci envedioasa cu oala ta minune cu tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, bine ai revenit! Am facut si eu mazare cu carne, ca noua asa ne place...cred ca am scris undeva mai inainte. ieri am facut tocanitza de cartofi, dar n-am mancat ca e mancarea pe azi. Sunt la scoala acum si ajung azi dupa ora 17, asa ca lihnita de foame cum voi fi am preferat sa "gatesc" aseara, adica sa pun totul in oala. Da, si mie imi place mancarea la oala, are alt gust intr-adevar. Ovi nu mananca peste saptamana acasa, ci la spital asa ca parerea lui nu o stiu...:).
Imi pare rau de Felix, au n-am mai fost de vreo 5 ani acolo, vad ca ccc conditiile nu s-au schimbat :((...

Oti cum mai e burtica? Tot cald e la voi?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Of e o caldura infernala!Am tras si o sperietura azi, ca la demisol unde usc haine si unde spal am gasit uscatorul de rufe rasturnat, plasa de la geam (cred ca am uitat geamul de ieri deschis, nu mai stiu) deschisa, ma rog, azi noapte am auzit pe la 4 cainele latrand tare si agitat, da nu l-am bagat in seama. Amu ma gandeam ca precis o intart careva, nu se vede nika sa fie disparut, acolo oricum am lucruri de care nu ma mai folosesc, e un fel de depozit. Mnoa, si cum ma agitam eu, si ii zic la Vlad la telefon, ne gandeam ce si cum... Apoi zice copilu, ca a inchis pisica ieri acolo, si nu i-a mai dat drumul.... Deci, matza o fi fost inebunita de foame sau sete si o fi iesit pe geam... VA dati seama cum o fi umblat peste hainele noastre puse la uscat...Despre burtica ce sa zic? Abia astept pana martea viitoare cand vine medicul din concediu. Asa se intareste aproape in fiecare zi de zici ca am un pietroi inauntru... Stiu ca si cu Andrei am patit-o, atunci mi-a dat sa iau diazepam... Amu io nu vreau sa iau nika fara prescriptie... Oi vedea ce zice marti. Va azi mergem la mami mai tarziu sa coacem vinete...Ca or fost ai mei la piata si mi-o luat si mie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salut fetelor!
Am aterizat si eu pe aici in sfarsit! sper doar sa nu mi se inchida calculatorul din senin cum am mai patit in timp ce scriu. N-am apucat inca sa il duc la doftor, daca al meu vine tot seara acasa, nu prea am cand il duce. Gasesc eu o solutie pana la urma!
De bucatarit, mai nimica...adica nu ceva in mod special...cate o ciorbita, cate un pui la sticla, pulpe la gratar...supa de taitei, iahnie de fasole...chestii de astea...no, cu puiu p[e sticla mai ales cand avem musafiri, ca le place. Ieri am zis ca nu fac de mancare, mai aveam ciorba de legume si iahnie de fasole de alaltaieri, da no, a fost ziua colegului ieri, si am zis cum sa ii dau fasole de ziua lui?! Asa ca am facut niste pulpe la gratar!
Pe sambata o sa am musafiri, de fapt si sambata, si duminica, caci si nasii si viitorii fini merg sambata la nunta, si nmu pot veni, asa ca vin duminica. No, tre sa fac tort, ma gandesc sa fac si niste vinete cu maioneza, si ceva platouri...poate si ceva salata..si no...cam atat,.
Hai ca mai vorbim, acum ma tot streseaza Stefan, ma-ma, ma-ma....la nesfarsit, ma duc sa il schimb ca a facut kk.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Diana, pentru sotzior!!! Sa fiti fericiti si impliniti! Asa si noi, nu prea ma strezez sa fac de mancare pe caldura asta. azi am facut dulceata de mure. Insa am scos samburii!!! Mai asta da munca de negru!!! Dar e asa de buna... Mancare... am copt niste vinete, si cam atat. Inca nu le-am facut maioneza. Minten ma ocup de ea. Ca m-o stors murele alea.

Mergi la inceput

, pentru sotul Laurei ! Multi ani sanatosi si fericiti sa petreceti alaturi de Stefanut !

Oti , ce bine k ai terminat deja cu vinetele . Eu ma gandesc cu groaza k tre sa ma apuc de copt . Mai ales k cica se scumpesc si noi sambata suntem nasi de botez si nu mai am cand sa ma apuc de ele . Poate ma sucesc eu cumva si mi le-a rezolva careva si mie .

Mihaela , succe la scoala tie si Dianei ! Pupici lui Silvia si felicitari pentru reusita cu bicicleta . Noi inca suntem tot la tricicleta ... asa k mai avem un pik ... poate la anul vom merge pe 2 roti .

Va doresc noapte buna !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, am uitat sa te intreb in legatura cu oala...si la a ta ies aburi pe supapa aceea neagra cand ai mancare la fiert? E ok sa iasa? Ca la primele 2 ture de mancare nu au iesit aburi iar acum ies de fiecare data...sper sa nu fie ceva problema...

Laura pentru sotul tau!!!! Multi ani impreuna!

Otilia, abia astept noutati de la ecograf, pupici

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Buna diminetaza !

Cafelutza e servita !

Mihaela , supapa are 4 pozitii : 2 pozitii de inchis , atunci supapa trebuie sa fie jos si 2 pozitii de deschis , at. suppa trebuie sa fie deschisa , adica in sus . Oala trebuie sa fie tot timpul cu supapa inchisa , doar cand vrei sa faci depresurizare mai rpd ridici supapa in sus . Sper ca ai inteles cum am explicat , daca nu zi si ma chinui sa vad cum sa-ti explic mai clar . Poate cand ai spalat capacul a rams supapa deschisa si de aceea iti ies aburi , k normal nu trebuie sa simti nici un miros de mancare , nimik , nimik .

Pupici ... fug la treaba !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput