Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (298)
Raspunsuri - Pagina 20
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR IOANELOR SI IONILOR !!!!!
Giova La multi ani si tie si multumesc de urari !
Ioana de Bistrita La multi ani si numai bucurii!
Bianca La multi ani sotului tau !
Nu mai stiu cine are sot Ion sau se numeste Ioana, scuze daca am omis pe careva. Si al meu e Ion
dar nu il serbez decat maine daactot e ziua lui ii ajunge.
Am intrat de dimineta sa dau un
si o
ca tortul inca nu l-am facut, aseara nu am gasit rom si uite asa trebuie sa il fac azi. nu ma grabeam cu nimic ca am zis clar ca nu fac nimic special azi pana maine dar ne-au sunat prietenii lui Jean si cica vin azi
nu maine cum era vorba asa ca trebuie as fac tortul ca ei stiau de ziua lui Jean, de a mea nu mentionez nimic ca ar fi aiurea sa se trezeasca aia ca au picat la atatea aniversari.
Imi merge tare rau netul de aceea am vazut acum ca aseara mi-au intrat toate mesajele ca mie imi arata ca nu le-a trimis si tot trimiteam in draci.
Multumesc de urari, o salut cu drag de Ralu si pe Mira sper sa le vad scriind mai des ca era tare frumos pe vremea cand intrau mai multe fete;
Pupici la toata lumea, am strers-o la treaba ca azi cu toata sarbatoare trebuie sa gatesc si sa mai adun de pe aici nu ma ce sa fac 
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Biancas spune:
Vai ce am am patit acum 
Ii spun lui Dani:
-Mai piticule...azi e Sf Ioan, e ziua ta si a lui Sandra..
La care el raspunde:
-Da tortu` unde-i? 
Sandra se joaca de-a restaurantul, mi-a dat un meniu pe care a scris feluri de mancare....erau multe trecute e lista, am ales sa mananc gasca la cuptor cu cartofi prajiti, guias si o cola. Mi-a dus pe 2 farfuriute, o gasca de jucarie
cu niste pietricele dinalea dce se pun la flori (asta e meniul gasca la cuptor cu cartofi prajiti) si pe a doua farfurie mi-a adus mazare si niste frunze...de la vreo floare
. Si un pahar de cola
. Si pt ca am fost prima persoana care am comandat mi-a adus si un meniu de scoici (pe o farfurie a pus scoici si pietricele de la flori)
Toata mancarea asta a costat 11 lei, Gasca 3,5 lei, guiasul 6 lei si cola 1,5 lei...am si nota de plata. I-am zis ca lucreaza in pierdere dar ma rog
.
Trebuie sa le fac poze la farfuriile astea ca sunt tare faine.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
http://www.dropshots.com/biancas1#date/2008-08-29/12:33:59
Aici e gasca la cuptor cu cartofi prajiti 
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Silvi spor la facut tortul, si eu tot cu rom il insiropez intotdeuna ca e mai bun. Deci va chefuiti azi ...la multi ani si pt Jean pt maine 

Aici s-a innorat, vine ploaia 
Bianca
Biancas spune:
Cosmi super pozele din concediu
Tu areti f bine draga, esti slabaciune .... si inca una frumoasa
.
Eu ma feresc de aparat ca dracu de tamaie 
Gata, l-am culcat pe Dani, pana am stat aici pe forum Sandra s-a dus in bucatarie,a inchis usa, a taiat o ceapa, salam le-a pus la prajit,a pus bulion, a pus taieteii sa fiarba...a pus cascaval si a facut taietei cu sos cica de ziua lor
. Copila mea nu va muri veci de foame a se descurca
. Oare cu cine seamana?
. Asa ca am mancat supa si taitei cu sos si au iesit chiar buni
. Si eu vroiam sa fac ciuperci la tava cu carne. Asta e..ramane.
Merg cu Nelu sa ii caut trening si apoi ar trebui sa mai invatz ceva pt azi
.
O zi frumoasa sa aveti 
Bianca
asteryaro spune:
La multi ani, Silvi!
La multi ani Gio!
La multi ani Ioana de Bistrita!
La multi ani, Oana de Dana Ene!
La multi ani Ioan-Daniel de Bianca si Sandra de Bianca!
La multi ani Sot de Bianca!
La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor si Oanelor!
Tuturor, multa sanatate si fericire!
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
maraki spune:
Buna ziua,.
Bianca nu stiu de unde ai scos ca astaze este Sf. Ioan, stiu ca maine este Sf. Alexandru.Eu deja am spalat rufe.
Mira inca nu da nimic la RTL, deocamdata stiu ca apare filmarea pe net la lokale-tipps ( inca nu stiu daca am scris bine ) aflu adresa corecta, prin sept. va aparea ´pe termen de 1 an. De cadn au filmat aia nu mai am nici un chef de munca
daca nu ma stimuleza cu finante ![]()
am intrat sa va intreb ceva ca nu pot sa imi amintesc de ieri dimineata: cum se numeste cand esti atacat si ripostezi, in instanta esti absolvit de vina....
Un urs batran il invata pe unul tanar:
- Omul trebuie atacat in asa fel incat sa aiba timp sa te vada si sa
reactioneze.
- De ce?
- Sunt mai gustosi dupa aceea, nu mai au rahat in ei.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5