Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (298)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hai ca am intrat si eu sa vad ce a facut Maraki cu Agelo la EEG.
Maraki, ma bucur tare ca ati scapat cu bine si ca a fost cuminte Angelo. Cu cel mai mare drag, am mai salvat ceva materiale, cat de repede reusesc sa le traduc ti le trimit.Rezultatele o sa fie sigur bune daca ti-au zis asa, in cat timp iti trimit rezultatul?
Giova chiar asa spune-ne cum stai cu kg macar tu sa slabesti.Eu acum cica dupa we asta ma apuc de cura dr nu stiu zau ca am fost azi la shopping si iar am umplut frigiderul .
Va salut pe toate si va urez noapte buna, am fugit la baietii mei.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hai ca am intrat si eu sa vad ce a facut Maraki cu Agelo la EEG.
Maraki, ma bucur tare ca ati scapat cu bine si ca a fost cuminte Angelo. Cu cel mai mare drag, am mai salvat ceva materiale, cat de repede reusesc sa le traduc ti le trimit.Rezultatele o sa fie sigur bune daca ti-au zis asa, in cat timp iti trimit rezultatul?
Giova chiar asa spune-ne cum stai cu kg macar tu sa slabesti.Eu acum cica dupa we asta ma apuc de cura dr nu stiu zau ca am fost azi la shopping si iar am umplut frigiderul .
Va salut pe toate si va urez noapte buna, am fugit la baietii mei.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Hello, hello, remember us?

Sa stiti ca am lispit motivat. Pe langa faptul ca am fost ocupata cu nascutul, am ruesit sa ne mutam si in casa noua unde ne simtim extraordinar.
Fetelor, vreau sa va anunt ca suntem o familie implinita si fericita. Pe cuvantul meu ca nu ne lipseste nimic pe lumea asta. Copiii ne lumineaza viata si in casa noastra sunt numai rasete si chicoteli. cezar este un cuminte cum nu am mai vazut, sta si povesteste cu jucariile si rade numai cand ne aude pasii.
Strumfa il iubeste la nebunie, dar cele doua schimbari din viata ei(bebe si mutatul) i-au schimbat comportamentul, in sensul ca plange din orice si vea foarte mult in brate. In rest e o minune de copil, face spectacole, danseaza nonstop...se opreste pe strada in fata barurilor si danseaza.
Bee, sa stii ca si noi suntem 2 in carucior si toata lumea se uita dupa noi pe strada. Nu va spun ce maratoane fac pe sub Tampa unde imping la carucior de imi sar ochii.
O sa incerc sa mai intru de acum mai des, dar acum trebuie sa fug ca striga cineva dupa tzitzi.
PS:am pus si niscai poze cu strumfii la noutati.

Ralu, mami fericita de strumfi: Anastasia(01.01.2006) si Cezar (23.06.2008
Poze si filmulete minuni
www.dropshots.com/anastasia6 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia multa sanatate si fericire iti doresc!!! sa ai parte numai de clipe frumoase alaturi de baietii tai!!!

si de la noi!!!
Maraki ma bucur ca a fost ok la dr. si ca a luat pastiluta, pana la urma Angelos. bine ca nu e nimic grav, macar ai scapat de-o grija.
Bianca, Silvia pai am dat jos vreo 3 kg- asa imi arata cantarul de la fitness. asta de-acasa merge tare prost....
de la 65 am ajuns la 62, se vede putin la burta, aripiare, dar cel mai tare la picioare. eu vroiam la aburta-talie, dar mai bag niste abdomene si doamne ajuta.
sunt convinsa ca atunci cand nu mai iau pastilele, voi pune la loc kg, caci nu ma voi putea abtine de la mancare.
Ralu ma bucur ca ai scris si pe forum. se vede din poze ca sunt fericiti piticii, iar camera lor e mortala. mai ales patul Anastasiei cu atatea floricele.....
sper ca ati rezolvat usor cu renovatul, fara atatea........

Noi suntem bine, dus copil la gradi, am venit acasa, dar pe 12 trebuie sa fiu la intalnirea cu directoarea de gradi. La ora 14 am programare la unghii si uite asa mi-am mancat ziua. oricum e sarbatoare, asa ca nu fac nimic in casa.
Ploua si e urat si frig, eu am iar o stare naspa, fara chef de nimic...in fine.
Luni plec cu marco la Alba, ne duce Clau in Arad, mergem cu Intercity, macar facem numai 3 ore.
Sora-mea pleaca din Italia duminica cu motocicleta...alte ganduri...pana va ajunge in Alba vom fi tare stresati...nici nu vreau sa ma gandesc.
cam atat despre noi, merg sa ma mai uit la Cezar cel mic, care e la fel de ochios ca si sora-sa.
pe mai tarziu, o zi buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Helaau!¨
Bee multa sanatate si multi ani fericiti impreuna......si sa stii ca si noi am fost multa vreme 2 in 1, cu toate ca aveam si carucior de gemeni dar era mare si greu de manevrat. acu am scapat de carucior dar am dar de triciclete, masinute si alte cele
Maraki ma bucur ca ati scapat de EEg si ca e bine......ati fost la RTL??? ca eu abia acu citii dar n-am gasit daca ai spus ca s-a dar aseara pe TV sau nu??
Bianca daca Bombo naste ca si colega mea saptamana trecuta cand pana la 4 a fost la servici , la 8.30 a ajuns la spital , si asta numai de gura lui barbatu-su iar la 10 a nascut, nu cred ca mai apuca sa ne dea de stire
giova tu ce faci?? incepi serviciul sau nu......parca zicea tu ceva, dar eu nu mai tin minte

...noi suntem bine, au fost toi 3 raciti saptamana asta, a inceput Selin si apoi ceilalti doi, dar in 2-3 zile le-a trecut.
Ieri am fost a doua oara cu fetele la cresa, au stat mai mult lipite de mine, dar pana la urma s-au si jucat. A fost numai jumatae de ora, luni va fi o ora, si tot cu unul din nou, apoi cate 15.30 min singure sau si mai mult daca merge, si tot asa pana vor ramane toata ziua.
Pentru maine planuim o iesire pe insula Mainau in Germania, dar numai eu cu maica-ea si piticii, barbatu e la munci, iar duminica e ziua de slowup, se inchide circulatia pe o distanta de vreo 40km si se circula numai cu bicicletele.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata ...la mine e dimineata caci acum m-am trezit si beau cafeaua. Vai ce bine a fost sa dorm pana acum....Dani s-a rezit la 8.30 si l-a luat in primire Nelu si am dormitat inapoi. Azi noapte mi-a facut figuri, a stat vreo ora trez de la 12.30 la 1.30, ba i-a trebuit pisu, ba apa, ba sa il acopar.. De la servici mi-am luat liber azi...sa mai suflu si eu, oricum nu prea am treaba pana sapt viitoare cand vin actele firmelor

Silvi la multi ani fericiti, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai dragi

Giova ma bucur ca ai dat jos kg care trebuiau dar eu sunt curioasa sa imi spui daca chiar e bun medicamentul, adica daca chiar nu iti e foame cand iei medicamentul.
Eu cand am luat reductil am observat ceva : nu imi era foame la stomac...imi era foame asa "in gura", ma gandeam eu ca as manca aia si aia... si mergem la frigider sau camara si bagam ceva in gura . La mine nici un medicament nu are efect atata timp cat nu termin cu poftele astea. As vrea eu sa am kg tale, cred ca as fii cea mai fericita femeie din lume cu familia ce o am si cu kg mai putine. Asta e...omul isi doreste tot ceea ce nu are sau nu poat avea.
Ralu sper ca timpul te-a facut sa uiti conflictul dintre noi si nu mai esti suparata pe mine. Eu nu am nimic cu tine. Felicitari ca te-ai implinit ca femeie (felicitari pt nasterea lui Cezar), familiar, pt mutarea in casa noua...etc . Camera piticilor e mortala, mai als patul Anastasiei
Maraki prespun ca dureaza vreo 2 sapt pana iti vine scrisoarea aia...ce prostie e la voi.
Mira wekend frumos sa aveti,vad ca esti tot in excursii si tu
Piticii mei sunt bine, se joaca pe aici impreuna. Nu stiu ce a patit Dani dar nu mai stie sau nu vrea sa numere...il spun sa numaram si nu vrea, iar cand o face imi spune 1 , 4 . Nu stiu ce e cu el ca stia toate numrele, sarea doar peste cifra 6..
P.S. Azi noapte am visat ca m-am intalnit cu Gigi Becali, am dat mana cu el, am mancat impreuna...eram fara Nelu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Azi e SF IOAN ...iar ( 29 V (†) Taierea capului Sf. Ioan Botezatorul) .
Giova..stii urarile mele ca de fiecare data
Ioana de BN
Alte Ioane mai sunt?
La multi ani pt toti Ioan-i, Ioanele...

Nelu mi-a spus acum ca eu habar nu aveam. M-a intrebat ce cadou ii cumpar de ziua lui...eu am intrebat ca ce cadou ca doar i-am luat..si asa mi-a zis ca e Sf Ioan. Cadou toata ziua, de 4 ori pe an . Glumea binenteles .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca, daca nu imi trecea nu intram azi .
Mai, singurele pastile care la mine au dat rezultat au fost Heritage Elite si mai am doua prietene care au slabit fara nici un alt efort cu ele Eu vara trecuta am slabit 9 kg intr-o luna, dar am luat in paralel si vitamine, Omega3, Picolinat de Crom si fibre de la Amway, e un pachet de slabire de la ei. M-a ajuns o caruta de bani, dar a avut rezultat. Dupa ce nu o sa mai alaptez o sa iau din nou Heritage ca asta a avut cel mai bun rezultat. De la amway am luat si in sarcina vitamine si Omega3 si am luat numai 9 kg in total pe cae le-am dat jos in prima saptamana dupa ce am nascut...ca am plecat eu in sarcina cu mult prea multe kg e alta poveste

Mergi la inceput

Hahaha, m-am scos. Si asa tot il bateam pe Ovi la cap ca vreau verigheta noua de ziua lui, asa ca acum am un motiv serios ca e si ziua mea.
Gio, spor la pregatiri.

Mergi la inceput

La multi ani si tie Ralu
Eu ma pregatesc sa ii dau la Dani sa manance, il culc si merg cu Nelu prin magazine sa isi cumpere trening. Dani ramane cu Sandra evident.

Mergi la inceput