Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (298)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si noi suntem bine, nimic nou la orizont, doar eu fara pic de chef ... zici ca am intrat in butoiul cu depresie si cine stie cand mai ies de acolo.
Maine ma intalnesc si cu dir. sa-i dau raspunsul, tot maine am programare la manichiura, dar parca nu mai am chef nici de aia. Zau de ma inteleg?

Bee la cati mai multi ani fericiti impreuna. V-ati mutat la casa? ai gasit vreun job bun?
Cum doamne reusesti sa-i bagi pe amandoi in carucior? bine ca te descurci si stau...restul nu conteaza.
In 6 sept. nasim, mai avem putin.
Daca veniti pt. nunta, poate ne si vedem, vezi tu cum reusesti sa-ti convingi sotul.
Bianca sa porti sanatoasa bluzele. si tu esti fara chef? la tine cred, ca e examenul de vina. sa vezi ce cu chef vei fii dupa ce termini cu el.
Maraki tinem pumnii. sa intri sa ne spui cum a decurs totul. hai ca va fii bine, nu te mai stresa asa de tare.
Miha.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

N-am chef de nimic...mie imi e tot somn nu inteleg de ce . Azi la lucru a trebuit sa imi caut ocupatie sa nu adorm pe scaun. Nu prea am de lucru ca am fost harnicuta luna asta si am terminat totul mai repede decat am planificat. Am intrat azi pe forum sa scriu si eram curioasa (m-a facut Marakina curioasa) care e subiectul "decretei" si l-am gasit...interesant subiect, am reusit sa citesc pana la pagina 6, apoi iar am avut ceva treaba si am uitat sa scriu la subiectul asta . Uneori as vrea sa am mai mult timp liber sa citesc si alte subiecte ca multe sunt interesante dar ....
Giova chiar inainte sa intru pe forum m-am uitat la unghiile mele si nu m-am programat la manichiura pt sambata si acum e tarziu. La 12 am programare la coafor dar unghiile mi le fac eu ce sa fac. Noi sambata la nunta de zi pana nu stiu cand...si apoi la chef la restaurant la fina-mea pana.....nu stiu cand . Bafta maine cu directoarea.
Maraki hai zi raspunsul medicilor ca sunt foarte curioasa.
Azi Dani a stat cu maica-mea, atat mi-a zis ca e f incapatanat, daca el vrea asa, asa trebuie sa faca . Asta stiam, nu imi zice nimic nou.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Azi la servici am visat cu ochii deschisi la insula asta:
http://www.ultramarine.ro/romana/Bora-Bora-sejur.htm

http://www.ultramarine.ro/romana/Luna%20de%20miere%20Bora%20Bora.htm

. Asta e doar un site, dar pe google cand cauti Bora Bora iti arata o gramada de poze..
Dar ce pret are ...dar e superb acolo, a doua luna de miere

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ne pregatim sa iesim in parc. cam sufla vantul si e innorat. sper sa nu ne prinda ploaia.

Am vorbit cu mireasa, si-a facut proba la par si mi-a trimis mms sa vad. Mi-a facut programare la pedichiura si pensat. asa ca sunt in regula cu astea, sa vedem cum imi modific putin rochita si gata.
a mai ramas marco...maine merg iar prin oras sa vad ce-i gasesc.

Bianca pai viseaza si tu la Bora Bora ca ai ce visa. de mult am vazut insula aia, si inca cateva, care sunt destinatii de lux, cica. Clau a zis, ca atunci cand va creste mare, acolo ma va duce...sa vedem cand va fii asta. sper sa nu fim prea batrani, sa ne putem bucura de frumusetile alea. pana atunci....sweet dream.

Credeam ca intra maraki sa ne zica cum a fost cu Angelos....asa citesc doar maine, nu mai intru diseara.
si maine...caci de dim. voi fi tot pe drumuri si la intalniri.
.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova cum esti cu cura aia? Ai mai dat jos ceva? Merita banii ce zici?
Eu am gasit alt produs pe net...nu stiu ce sa fac..ma gandesc
http://www.slimball.ro/index.php
Ce ziceti? Cica ar fi naturale...hmm
Copii mei sunt in parc eu "invatz" cica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello,

Am fost si am facut EEg,dr. nu a vrut sa ne dea amanunte...a spus ca trebuie sa asteptam scrisoare prin posta de la medicul lui Angelo.Important este ca ne.a spus ca este BINE!!! testul de auz l-a facut pe sfert pt ca nu a vrut sa se apropie dr de el si nici sa tina la ureche ce trebuia...oricum stiam ca aude super Melatonina am reusit eu sa-i dau pastila cand am bagat-o in Danonino....pana atunci il chinuise dr cu o pastila sfarmata si amestecata cu apa intr-o seringa...bineinteles ca a varstat totul si a fost chinuit. in seara asta trebuie sa-i fac baie ca e plin de gel pe par.Am uitat sa va spun cat a dormit Angelo imediat dupa pastila....30 min ca a intrat cineva pe usa si l.a deranjat.revin...mai pe seara ca sa pot scrie ca inca doarme acum de la ora 17.00

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie multumesc muuuult

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maraki

hello,

Am fost si am facut EEg,dr. nu a vrut sa ne dea amanunte...a spus ca trebuie sa asteptam scrisoare prin posta de la medicul lui Angelo.Important este ca ne.a spus ca este BINE!!!

Super !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hai ca am intrat si eu sa vad ce a facut Maraki cu Agelo la EEG.
Maraki, ma bucur tare ca ati scapat cu bine si ca a fost cuminte Angelo. Cu cel mai mare drag, am mai salvat ceva materiale, cat de repede reusesc sa le traduc ti le trimit.Rezultatele o sa fie sigur bune daca ti-au zis asa, in cat timp iti trimit rezultatul?
Giova chiar asa spune-ne cum stai cu kg macar tu sa slabesti.Eu acum cica dupa we asta ma apuc de cura dr nu stiu zau ca am fost azi la shopping si iar am umplut frigiderul .
Va salut pe toate si va urez noapte buna, am fugit la baietii mei.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hai ca am intrat si eu sa vad ce a facut Maraki cu Agelo la EEG.
Maraki, ma bucur tare ca ati scapat cu bine si ca a fost cuminte Angelo. Cu cel mai mare drag, am mai salvat ceva materiale, cat de repede reusesc sa le traduc ti le trimit.Rezultatele o sa fie sigur bune daca ti-au zis asa, in cat timp iti trimit rezultatul?
Giova chiar asa spune-ne cum stai cu kg macar tu sa slabesti.Eu acum cica dupa we asta ma apuc de cura dr nu stiu zau ca am fost azi la shopping si iar am umplut frigiderul .
Va salut pe toate si va urez noapte buna, am fugit la baietii mei.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput