Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (298)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MARAKI e sarbatoare azi....si se numeste legitima aparare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki cand esti acuzat de ceva, in penal vb si se dovedeste in instanta ca nu ai fost vinovat, instanta te achita asta e termenul, esti achitat. Legitima aparare tot din penal te disculpa cand se dovedeste ca fapta ta de agresiune a fost indreptatita ca raspuns la atacul care ti l-a adus cealalta parte.
Bianca eu am o dilema ca nu am mai facut tort cu rom pana acum, foloseam doar esenta. Ce naiba fac ca mi se pare tare ciudat, pun romul asa diluat cu un pic de apa si zahar sau cum? Nici nu mi se pare ca are gust tare de rom poate esti pe faza si raspunzi repede, inainte sa imi imbat tortul

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

da fetelor, despre legitima aparare este vorba! nu puteam deloc sa imi amintesc, stiam self defence si imi venea in minte numai autoaparare Silvie cred ca la esenta de rom se refera Bianca, spor la treaba si sa iasa ceva yammyyy

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Silvi eu pun putin la incalzit apa, cu rom si zahar, sa se faca un siropel. De cantitati nu stiu, il fac din ochi

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Cristinaaaaaaa, nuu sunt eu aia, e o prietena care se ajuca aseara cu Cezar..as vrea sa fiu atat de slaba ...eh, asa eram inainte sa ma apuc de ratamentul de sterilitate, cam cu 1 an inainte sa raman gravi cu strumfa. Dar lasa ca vine si randul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Gata am luat treningul si am cumparat si un tort daca tot e la oferta la Real si copilul meu a cerut tort, dupa masa mergem cu el la socrul meu si il mancam acolo.
Multumim de urari fetelor.
Silvi esenta nu are nici un gust daca o faci cu apa si zahar, odata am facut si eu asa si intelegeam de ce nu are gust de rom. Maica-mea il face cu alcool dublu rafinat...deci face rom in adevaratul sens al cuvantului. Iti spun cum face ea ca i-am cerut reteta ca nici eu nu stiu, intotdeuna ea imi facea sa am pt torturi.
Se face un pic de zahar ars(cateva linguri de zahar), se stinge cu 500 ml apa si se lasa sa fiarba pana se topeste zaharul ala. Cand e rece se amesteca cu 250 ml alcool de 90 grade sau oricum alcool tare si se pune o jumatate de esenta sau una..depinde de gust. Daca simti ca trebuie mai dulce mai adaugi zahar. Eu asa insiropez tortul si in combinatie cu crema de ciocolata e... .
Maraki ai fost simpatica cu intrebarea de unde am scos ca azi e sarbatoare ...din calendar am scos-o
Astery
Ralu, credeam ca e nasa lui Cezar ca se juca frumos cu el si se uita cu mare drag la el.
Cosmi se vede ca ti-a priit concediul

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ham aterizat si noi pe forum sa va salutam si sa va multumim pentru urari si sa uram "asemena" celor ce se sarbatoresc fara discriminare de "motivu" chefului.
Vacanta fu interesanat si avem povesti multe si "incurcate" in traista, da' nu am timp acu sa le "desfasor". Sper as pot "reveni" curand...

Silvi:
-esenta de rom nu o sa gasesti niciodata in Franta (n-am timp sa explic de ce), asa ca musai stoc din Ro sau Germania
-Romude baut are muulte arome si culori, in functie de compozitie, vechime, etc. Tu pune de care si acasa amestecat cu apa si zahar, dupa gust, cum au explicat fetele, da' nu torni cu picatura(ca la esenta) in cana de apa ci cu lingurita/lingura-dupa gust. Cica cel mai bun la praji (de asta am si eu) e Negrita, care-i ieftin si se gaseste peste tot...

Bianca - ce face mama ta e interesant, bun de insiropat (stiu persoane care utilizau numa alcoo, chiar si tuica), insa nu e rom adevarat, dar dansa poate sa ii spuna cum ii place ...Si nu iti spun ca sa te contrazic, da' am vizitat cateva distilerii de rom acasica la ele in Caraibe si am vazut/ni s-a povestit cum "se face" si e nitel altfel procesu de fabricatie...

Fug ca Alex da semne de trezire...si eu nu sunt gata-ii pregatesc hainele pt luni

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ana de France merci de inf, eu am luat pana la urma ceva rom acre avea culoare maronie ca ma ducea cu gandul la esenta are de 44 de grade deci clar l-am diluat cu ceva apa si zahar ca mi pe parea prea alcoolic sa il pun asa, e ceva rom traditional facut in Departamentul Francez d'Outre-Mer.Stiu de ce trebuei sa imi fac provizii deci, pe langa vegeta si inca cateva chestii care le iau mereu din Ro; Cum a fost vacata? Cand ai timp spune-ne cate ceva.
Bianca mersi de sfat, sua interesanta reteta ta.
Fetelor mersi de sfaturi, am pus rom cu un pic de apa si zahar...o sa va zic eu ce a iesit
Am cam erminat trea si fug la farmacie ca am uitat reteta diminieata sa ii iau piticului panadol si ceva chestii de raceala, mersi de ajutor si pupici la toata lumea, nu stiu daca ai reusesc sa intru azi.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou

Mergi la inceput