Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (298)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Problema de clasa a 4-a :

Un ciclist parcurge un traseu in 4 etape. In prima etapa parcurge jumatate de traseu plus 5 km, in a doua etapa jumatate din restul traseului plus 5 km, in a treia etapa jumatate din restul traseului plus 5 km, iar in a patra etapa 5 km.
Cati km avea traseul?

Poate aveti chef sa va puneti neuronii la treaba si sa imi dati si mie rezolvarea .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Eram in baie si ma machiam...vine Dani si imi cere sa il dau si pe el cu ruj...ii raspund ca numai mamicile se dau cu ruj, baietii nu au voie. Ma vede ca ma dau cu creionul dermatograf si ma intreaba f serios:
-Mami de ce te desenezi la ochi? Am pufnit in ras si pe moment am ramas fara replica.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Problema de clasa a 4-a :

Un ciclist parcurge un traseu in 4 etape. In prima etapa parcurge jumatate de traseu plus 5 km, in a doua etapa jumatate din restul traseului plus 5 km, in a treia etapa jumatate din restul traseului plus 5 km, iar in a patra etapa 5 km.
Cati km avea traseul?

Poate aveti chef sa va puneti neuronii la treaba si sa imi dati si mie rezolvarea .

Ce faci bianca???Ma injuri de mama????

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Eram in baie si ma machiam...vine Dani si imi cere sa il dau si pe el cu ruj...ii raspund ca numai mamicile se dau cu ruj, baietii nu au voie. Ma vede ca ma dau cu creionul dermatograf si ma intreaba f serios:
-Mami de ce te desenezi la ochi? Am pufnit in ras si pe moment am ramas fara replica.

Angelo cand eram la dentist,se juca cu creioane colorate...la un moment dat ia creionul negru si il intinde spre sprancenele mele Era obisnuit ca ma vedea cand ma machiam in baie....am sprancene dar nu se vad seman cu mamaia mea ca parintii meu au sprancene frumoase...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

In Romania este canicula si aici dai in batzaiala de frig, Angelo e cu geaca groasa si cu sepcuta cu urechi...e friiig......

Mira m-am gandit si nu voi lasa sa-i dea medicamentul ala pt somn lui Angelo! Daca va fi obosit si va adormi singur ok, daca nu,voi refuza si plecam....multumesc mult ca mi-ai spus despre ce este vorba Nu pot fara tine pe forum, mereu m-ai ajutat

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Neatza buna...dormiti gagici?
Mie acum mi-au plecat musafirii, am strans pe aici si am venit sa descarc pozele. Au iesit faine.
Tortul a avut mare succes, toturor le-a placut si nu mi-a mai ramas mult...si ar trebui sa dau si la maica-mea si socrilor .
Sandra e la sora-mea (a plecat pe la vreo 1) iar Dani e la maica-mea cu nepotul meu. Sunt curioasa cum au adormit ca nu m-a sunat sa imi zica cu toate ca i-am zis a ma sune ca eram curioasa.
Maraki fara suparare dar o data nu se intampla nimic daca ii administreaza medicamentul. Nu cred ca creeaza dependenta sau il deregleaza cu ceva. Dar e parerea mea si daca vrei ti cont de ea, daca nu...nu ma supar.
Angelo a vrut sa dea un pic cu creionul
Gata...merg si eu la nani ..cu toate ca nu imi e prea somn. Dar imi vine...sigur

Mergi la inceput

Neata buna din nou.
Noi ne-am trezit la 12..., au venit si copii acasa, Sandra m-a ajutat la strans iar Dani doarme.
Am vrut sa mergem azi la gratar dar az dimineata tras o ploaie . Acum e iar cald dar ce folos....
Duminica frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ce fac fetele?eu am veniot din superbul concediu facut la bran cu iesire la transfagarasan....ffffff fruymos,nu ne am plictisit deloc akolo unde ne am cazat (fetele stiu)la club bran e ireprosabil,am fost la brasov la paradisul acvatic la poiana ...ce sa mai relaxare totala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Bianca LA MULTI ANI, sotului tau!!! Sa fie sanatos si fericit alaturi de voi!!!Tare frumos tort i-ai facut.
Cristina am vazut poze cu voi de la mare. Razvan e un frumos iar tu esti fffff. slaba. Arati extraordinar, felicitari.
Giova deci ai rezolvat pb. cu rochia, bravo. M-am uiat putin pe net, am vazut ca parerile sunt impartite vis-a-vis de superslim. Nu mai iau Heritage, tin regim, ceva gen Scardale. Sapt asta am minus 2 kg.
Cosmi bine ai revenit! Cum a fost in concediu? Ce fac copiii?
Noi ieri am fost la o piscina cu apa calda la Gherla. Tare bine ne-am simtit. Vroiam sa mergem si azi dar nu ne-a lasat vremea.
Ioana ce sa zic de starea civila, mie imi place. Dar intr-adevar salariul va fi mic. Inteleg ca tu ai terminat dreptul, nu? Cel mai bine ti-ar fi sa lucrezi in specialitatea studiilor,in ceea ce priveste venitul. Eu am facut adm. publica.
Irina ce fain de voi ca aveti marea acolo. Cred ca Mario e tare fericit cu atata distractie.
Maraki tu hotarasti, dar zic si eu ca si Bianca, nu cred ca daca i se administreaza o data acel med. e pb. Ei l-au folosit cu siguranta in nenumarate randuri si stiu reactiile copiilor.

Mergi la inceput