Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (298)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

of....a venit Clau sa-l ia pe Marco in oras, eu sunt cu durerile dupa mine si nu am chef de iesit prin parc si fugit dupa copil.
A plecat Marco din casa, vroia sa merg si eu cu ei la inghetata, o vroia pe mami, iar tati sa stea acasa. sper sa nu planga mult, sa nu fie nevoit Clau sa vina repede cu el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova chiar ma gandeam dimi la tine ca nu ai mai spus ca ti.a venit CM. Eu sant intotdeauna dupa tine si asa ma orientez Acum ti.a venit normal la termen? Eu am de doua zile si mi se pare ciudat.....tu ai avut intarziere cred....

abea acum fac si eu ciorba de fasole cu afumatura

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am scris un mesaj lung si mi-a picat netul si am pierdut tot

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Am scris un mesaj lung si mi-a picat netul si am pierdut tot

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

pt. mesajul asta am intrat sa citesc? intru sa fac dus...poate reie-i ce ai scris

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Ioi...ce lene imi e sa scriu iar
Deci:
Am fost la strand, ne-am balacit vreo 2 ore, apoi am fost la Real la cumparaturi. Am luat de toate pt mine, mai putin legumele si paine care le iau maine. Am gasit bicicleta la 189 lei, la oferta pt Sandra. Asa ca domnisoara s-a facut cu bicicleta sa . E tare incantata de ea. .Deocamdata si-a platit-o din banii ei dar luna viitoare vreau sa ii pun inapoi . Era una si pt Dani la 200 lei, deci mai scumpa. Dar nu ma avant sa ii cumpar ca Dani are una de la Sandra si una de la nepotul meu. La Real l-am rugat pe tipul de pe raionul de peste sa imi recomande ceva icre bune...imi pune 56 g intr-o cutie si cand ma uit la pretz...sa pic jos..., erau icre de stiuca cu 215 lei kg . Pana la urma am cumparat alte icre...vreo 120 g la 75 lei kg parca dar nu mai stiu de ce sunt. Maine vreau sa fac si icre sa am pe masa.
Cred ca mai trebuie sa imi cumpar un firiger la onomastici ca vesnic ma enervez ca nu imi incape mancarea...si am combina mare. Imi trebuie frigider dinala dublu ...mi-ar placea unul...cu dispozitiv pt apa sau suc. Odata....cand oi sta la casa si o sa am loc de asa ceva .
Giova, nasol cu durerile la CM, pe mine m-a durut burta de 2 ori in viata, o data in liceu si mi-a trecut cu o aspirina si o data pe la 25 ani. Deci stiu cum sunt durerile dar ma bucur ca nu am parte de ele. Eu nu simt nimic cand imi vine CM, si nici cand sunt pe. E bine nu?
Maraki, lasa tu CM lui Giova si pune mana pe calendar si incercuieste. Giova ramane gravida azi maine si ce te faci
Irina, ce fain ca ai intrare libera in Aqua . Daca stiam ca nu ma ti-as fi propus o intalnire cand am fost la mare . Pe noi nu ne-a lasat cu Dani pe nici un topogan, doar la copii, in rau si in piscina cu bar. Atat. Ne dadeam cu schimbul ce sa facem.
Toanca...progarmul e de la 9-17 cu publicul . Nu se lucreaza 8 ore dar se si castiga. Stiu pe cineva din Ms care castiga in jur de 3000 lei. Pt salarul asta as sta si eu pana tarziu .
L-am culcat pe Dani, mi-e ciuda ca iar nu am luat aparatul cu mine, mi-am cumparat si camera video sa o tin de frumusete ca de filmat...mi-e lene . Dani are o zgarietura de toata frumusetea sub ochi, s-a jucat cu Sandra, ea citea, el si-a bagat capul si l-a zgariat cu coltul la carte sub ochi. Asa a
No si nu mai stiu ce am mai scris...

Mergi la inceput

A da...i-am cumparat lui Dani de la Plafar sirop de Echinaceea si propolis, vreau sa ma apuc de maine sa ii dau 5 ml pt imunitate. Incerc si cu asta, ca azi maine se lasa frigul si incep bolile.
Chiar azi ma gandeam ca iar se imbolnavesc puii nostrii, anul trecut tot cate o mamica intra pe DC si zicea ca puiul ei e bolnav . Of...bolile astea...si ciudat ca dupa ce cresc putin nu se mai imbolnavesc atat de des si nici asa grav. Deci...trebuie sa se caleasca din pacate.
Merg si eu la nani, noapte buna tuturor.
Maraki, sa iti fie de bine dusul, eu am facut inainte sa ma pun la calc

Mergi la inceput

Bianca te tot citesc cand scrii si de nepot dar...ce nepot este? Eu am vazut pozele doar cu Sandra si verisoara ei, fata sorelei Yammy icreeeee...aici nu am vazut pe nicaieri nefacute Am avut si eu pegas din ala cu coarne ( ghidonul ) si tare mi.a mai placut...faceam schimb cu frati-miu ca mama nu a avut bani sa ne ia doua Nelu de care pegas a avut? In seara asta am reusit sa il tund putin pe Angelo, crescuse mult si deja aveam 2 incercari transformate in esec...nu ma lasa sa ma apropii cu foafeca...vad ca am avut noroc de data asta....spor la treaba maine, sa faci papa bun

p.s. ai dreptate cu incercuirea, eu pana acum dupa Giova ma luam dar oricum nu am de ce sa ma tem pt. ca nu cred ca mai raman.....pe Angelo l-am facut cu tratament...pa...nb....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Ziua buna...
Vai ca curge apa pe mine asa cald imi e...
Am terminat de prajit chiftelele si snitelele noroc ca mi-a dat Sandra ideea sa imi pun ventilatorul in bucatarie sa imi ventileze creierii ca altfel cred ca mi se prajea odata cu chiftelele. E o caldura afara de numa, la Dani in camera sunt 28 grade si nu bate soarele decat dimineata.
Mai am de facut tortul si sa aranjez platourile, asta deseara inainte sa vina musafirii.
Acuma ii spuneam lui Nelu ca mai bine ii tineam ziua la gratar...eh..acuma asta e, eu am vrut asa ca de 2 ani tot la gratare i-o tin. Mergem maine, sper sa nu se strice vremea cumva.
Maraki, du-l pe Angelo la friter sau la Litza aia nu mai incerca tu singura sa il tunzi ca cine stie ce minune faci . Sora-mea are 2 copii, un baiat de 5.5 ani care e si finul meu (primul meu fin), si o fata care e cu 5 luni mai mare decat Sandra, sunt in aceeasi clasa.... au nume asemanatoare...Sandra si Andra .
Bicicleta de care spui tu e semicursa cred ca aia avea ghidonul incovoiat. Nelu a avut pegas normal...marime normala ca era si mai mari putin de adulti. Eu nu am avut niciodata bicicleta, parintii mei au fost impotriva bicicletei ca daca patesc ceva, ma calca vreo masina , bla bla .Si stateam intr-u cartier super...acolo circulau doar masinile care veneau in cartier nu cum stau eu...la strada , la 50 m de o artera principala foarte cirulata. Eu eram toata ziua pe rotile Sandra a dat o tura de dimineata cu bicicleta si e tare incantata.
Pe unde sunteti gagici? Pe afara banuiesc...O sambata frumoasa sa aveti, merg sa termin tortul sa ma stiu intr-o parte ca am terminat cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum ca am mancarea pe foc si doarme copilul, pot si eu sa scriu.
aseara a fost ok in oras Marco cu tat-su'. asa m-am relaxat si eu, doamne ce bine a fost singura...cata liniste am avut .
azi am fost mai bine, asa ca am plecat in parc cu copilul, pe urma acasa, papa si somn.
Bianca ai fost mortala cu faza ca raman in curand si nu mai are dupa cine se lua Maraki. Inca poate, caci nu planuim bb2.
Spor la pregatiri. ma bucur ca i-ai gasit bicicleta Sandrei si inca mai ieftina decat ai zis.
Maraki mie in 20-21 trebuia sa-mi vina, dupa calculele si data de luna trecuta. a venit in 22, a intarziat 1-2 zile.
cum a iesit ciorba de fasole cu afumatura?

fete sa aveti un weekend fain.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Mai eu sunt incantata de ce a iesit pana la urma
Mai trebuie sa pun artificiile (am zis ca pun 2) atunci si e gata. Ce ziceti? Sunt 37 lumanari in total. A spus Nelu ca de ce trebie sa ii amintesc cati ani are .
http://www.dropshots.com/biancas1#date/2008-08-23/16:24:14
Nici pt mine nu am facut asa tort frumos .
P.S. Acum cand ma uit la poze parca mai bine arata doar cu lumanarile cu cifre si gol pe mijloc. Dar am vrut sa ii dau de lucru sa sufle in atatea lumanari

Mergi la inceput