Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (298)
Raspunsuri - Pagina 14
MIHA78 spune:
Toanca, concediu placut sa aveti!
Silvia, vad ca se mai intampla si prin alte parti sa vina facturi umflate. Eu am pb. asta acum cu abonamentul la mobil. Tb. sa ma duc sa vad ce e ca platesc mult mai mult decat mi-au zis initial.
Giova, inteleg ca nici la gradinitele particulare nu e nu stiu ce salariu. Nu m-as fi gandit mai ales ca parintii scot ceva bani din buzunar. Daca tu ai deja o sursa de venit si un orar ce-ti permite sa te ocupi si de familie nu se prea merita. Dar, daca te gandesti in continuare sa-ti deschizi o astfel de afacere poate era bine sa vezi si ce e in culise, acumulezi experienta, te faci cunoscuta printre parinti, obtii mai usor apoi recomandari.
MIHA78 spune:
Dana Ene nu ne-a mai scris demult. Oare ce mai fac printesele ei?
Fetelor noi n-am scapat de pampers, mi-e si rusine sa va spun. Nu vrea sub nici o forma sa faca la olita, wc. Ma intreb de ce? Ne intelegem ca face, ma aproba, cand vine momentul plange de nu se poate. Azi dimineata mi-a zis: mami s-a sticat olita. Si-l intreb cum Tudor? S-a sticat mami olita ma dau jos, nu pot face caca acolo. Mi-e frica sa-l fortez, el e si mai constipat si sa nu avem problema asta apoi.Mai e vreun copil cu pampers sau suntem singurii? Precizez ca nu l-am pus pe olita niciodata fortat si probabil mult prea tarziu. Mi-e groaza ca toata lumea ma intreaba daca am scapat de el...Stie atat de multe lucruri si uite asta nu vrea sa inteleaga.
MIHA78 spune:
Gata am vb. destul de una singura. O saptamana placuta tuturor. Gabi noi saptamana asta schimbam prefixul...Macar nu-s singura.Pupici.
Giova spune:

la noi s-a racit vremea, azi noapte a fost furtuna, azi a plouat...asa ca prin casa suntem.
Bianca e super tortul, sper sa am timp maine mai mult sa bag si comentarii si sa vad toate pozele.
Maraki nu pateste nimic Angelos ca ia odata medicamentul ala. si daca l-au propus medicii, nu cred ca e asa de periculos. Vezi tu, oricum.
Miha ma bucur ca ai scris, chiar daca ai fost singura pe aici.
lasa ca scapati si voi de pampers, de ce iti faci probleme?
Noi suntem cu suzeta seara, s-a facut ca naiba, asa ca trebuie sa-i zic sora-mi sa-mi mai aduca una(aici nu gasesc marimea cea mai mare).
Pe langa salariul mic pe care-l ai, sper sa ai noroc si de multe prime si alte beneficii ca lucrezi in primarie.
e super mic salariul la gradi private, nu as lua nici cat tine
. as putea sa merg pt. a vedea cum e in spatele usilor inchise, sa spunem, doar ca pe urma as renunta mai greu....pe cand i-as integra pe copiii in cresa, ar trebui sa plec, plus ca m-as atasa de ei si imi va fi greu pe urma...asa ca prefer sa nu ma implic, ca nu am de gand sa ies la pensie de acolo. daca salariul era cat mi-a zis ea la prima intalnire ca le da educatoarelor....era super ok, faceam compromisul asta, dar asa....
Unde ai vazut pozele cu razvan de Astery? eu le gasesc doar pe cele vechi.
fug in sanul familiei
.
va
, pe maine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Hello,
Giova intra la asteryaro1 
Miha
Gabi nu a mai scris de o gramada de timp, nu stim nimic de ea....
Bianca pai doar 3 poze???
eu bantui pe la active, ma incurcasem in subiecte si am postat la rromi in ZZ ce trebuia la decretei ![]()
![]()
Dupa o juma de ora mi-am dat seama 
Pe danaene am vazut-o in drop acum vreo sapt. Nu stiu ce face....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Seara buna./...
Maraki, ajung 3 poze, doar nu vrei sa pun pozele in care 
.
Miha, lasa mai ca sunt si alti copii la varsta asta care au pampers. Nu te stresa inutil ca veti scapa si voi...cand va fi cazul. Sora-mea mi-a spus ca nepotul meu a stat pe olita si a acceptat olita la mare la 2,5 ani. Pana atunci nici vorba sa stea pe ea.
Giova
. Si la noi a plouat, am stat in casa azi.
Cosmi bine ai revenit, frumos concediu ati avut. Eu regret si acum ca nu am venit pe Transfaragarasan acasa de la mare
.
Ioana, cum a fost la nunta? Parca sambata asta era nu?
Azi nu am facut nimic interesant, Dani a dormit 4 ore din cauza vremii, vroiam sa iesim pe undeva dar la ora 17 s-a intunecat cerul de zici a era noapte si a venit o furtuna
... Am stat prin casa. In seara asta am dus copii la soacra-mea ca maine muncim amandoi.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
voi ati pomenit peste cu "scula"??? cred ca este un peste mutant
Intrati in drop5 sa vedeti, l-a prins prietena mea intr-un iaz, cica este somn african adus din Ungaria 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maraki voi ati pomenit peste cu "scula"??? cred ca este un peste mutant Intrati in drop5 sa vedeti, l-a prins prietena mea intr-un iaz, cica este somn african adus din Ungaria ![]() |

Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Buna dimineata
T_Ioana
La Multi Ani fericiti alaturi de familia ta . Sper ca ai primit cadoul visat....adica parfumul care iti da
in stomac
.
Bianca
cosmi1975 spune:

pentru TIOANA multa sanatate si noroc si tot ce ti doresti in viata sa se implineasca

BIANCA transfagarasanul este cel mai frumos traseu pe care l am facut ...este magnific,ai impresia ca esti in alta lume si s ceva cabane unde poti sta...noi n am gasit loc ca ramaneam
MIHA
copiii mei sunt bine ....mi afost tare dor de ei parca nu eram intreaga dar meritam si eu relaxare
GIOVA spor la slabit
azi ma duc sa cumpar rechizite ptr bianca