Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)(16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Kriss ei eu m-am uitat pe rezultatele de la INM si chiar am fost dezamagita de note.Foarte,foarte mici.Pacat!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devil666 spune:

Lora, cum o cheama pe prietena ta?poate o stiu...
dap, kris, cand voi fi insarcinata inchid biroul, o sa stau si eu vreo 3 luni acasa si daca totul e ok ma intorc la birou.
martie, succesiunile sunt f. grele, eu am ajuns sa le inteleg dupa ce am inceput sa lucrez si tot ma izbesc de spete dificile. oferta mea ramane valabila. iti pot trimite pe mail modele pentru ce nu gasesti sau daca ai alte intrebari scrie-mi un mail.sunt multe chichite in practica sa stii. in legatura cu gustul amar, trece si ala cu timpul.mai dureros e ce se intampla dupa, monopolul actelor e detinut de cativa oameni si asta nu pe baza cunsotintelor lor daca intelegeti ce
vreau sa zic.
sper sa devin cat mai curand mamica, acum fac analize pentru ca eu am avut probleme cu tiroida deci nu e asa usor.
sotul meu a dat examen pentru magistrati cu 5 ani vechime, a picat, dar acum mai invata sa dea din nou in primavara.a zis ca este greu, dar nu imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata, lumeeee!!!
Va invit la o cafea!
Azi e soare, deeeeci...e frumos, cald...nimic nu ne supara ori streseaza...
Devil, pe colega mea o cheama Raluca Dimitriu...adica Dimitriu de acasa, dar e casatorita...si am uitat numele sotului. A, e venita din Roman...stii ceva? Tare mi-ar placea sa mai iau legatura cu ea, ne cunoastem de la gradinita...
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Vai Lora, soare? aici e o ceata densa, un frig si semiintuneric pe-afara. Dar cafeaua tot merge si asa.

Kriss, ce mai faci cu raceala, presupun ca bine, daca tot luai antibiotice

Devil, esti o mina de aur pt. mine. Cu actele deocamdata nu te stresez, ca sunt inca ff concentrata pe materie. In orice caz, bine ca mi-ai confirmat ca sunt f grele succesiunile, ca ajunsesem sa-mi pun intrebari cu privire la IQ-ul meu, ca le tot repet din vara si tot nu le stiu.

Zi-mi si mie te rog ce e cu exam asta de magistratura din primavara. Nu se da tot o data pe an? Ca abia s-a dat ...
Si cum e cu exam asta pt. cei cu 5 ani vechime, se da tot grila? E afisata pe vreun site bibliografia? Ca ar fi minunat sa dau in primavara, daca nu iau aici, sa-mi valorific la maxim timpul asta de concediu crestere copil, ca dup-aia... nu mai pup eu stat acasa pt. invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Neata,cafea cafea.
Martie anul trecut s-a dat examen pt cei cu 5 ani vechime si in aprilie.Imediat dupa sarbatori s-a afisat anuntul pe site-ul INM.
Mai mult ca sigur se va da si anul viitor tot asa,prin martie ,aprilie,mai.
oricum Noi iti tinem pumnii pentru notariat ,e mai bine,esti mai independent.
Hai spor la invatat.
Kriss sper ca acum te-ai insanatosit.
Devil vine el si bbele .
Luna ce-ti mai face printesa???
Eu am lenevit tot weekend-ul,pentru ca aveam nevoie de odihna si tot nu ma simt odihnita.Sper sa trec eu si peste starea asta de oboseala.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Angela, ai grija cu oboseala asta, asa eram si eu... cred ca te paste si pe tine o frumoasa viroza. Azi cred ca fac pauza ca stau cu Sara acasa, are otita, o placere, ca sa nu mai zic ce m-a urlat saraca noptile, sunt rupta de oboseala, poate macar mai recapitulez ceva.

Oau, ce veste buna cu exam. din primavara, unde gasesc si eu bibliografia? Devil, sa te simti vizata de intrebare

Angela si mie mi-ar placea notariat mai mult, iti dai seama, dar sa stii ca nu ma simt prea pregatita. Mai am ceva timp de recapitulat, sa vedem... Ieri stateam cam prost cu psihicul, aveam toate cartile in jurul meu si simteam ca nu mai pot. Ca sa nu mai zic ce stress a intrat si in sotul meu si ne stresam reciproc. Si eu pe voi

la fete!

Mergi la inceput
Mergi la inceput