Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)(16)
Raspunsuri - Pagina 19
devil666 spune:
Imi cer scuze ca nu m-am prezentat pana acum. Sunt notar, am 30 ani si aspiranta la titlul de mamica cat mai repede.
Am vazut ca martie a inteles ce am vrut sa spun, nici pe departe sa o descurajez, doar am spus ce stiu eu din experienta mea. Pentru mine a fost una nu foarte placuta. Poate lucrurirle s-au mai schimbat intre timp.
kriss79 spune:
devil,multumesc de raspuns..
eu sunt apatica..tot cu raceala mea..am fost mai inainte la dr de fam si am faringita se pare.am trecut pe antibiotice si sper sa imi treaca odata ca sunt terminata fizic..probabil si cu imunitatea stau prost, alaptand pana la mijl lui aug..vitamine ioc..
acusi fac si eu 6 ani..ce repede au trecut anii..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
devil666 spune:
kris, incearca sa iei echinaceea. creste imunitatea la raceli si e naturala.la mine functioneaza bine.
angelapriboi spune:
devil bine ai venit printre noi si uite ma bucur enorm sa aud ca poti ajunge notar si fara "pile".
Kriss ai grija de tine si daca tot veni vorba ,hai sa am si eu grija de voi :CAfea,Ness,Ceai,Cappucino etc.
Va pup
LoraG76 spune:
Angela, daca la ora asta mai ai si o ciocolata calda, eu sunt prezenta, atunci..
Devil, e bine sa avem si un notar prin zona...am si eu o fosta colega in galati, judecator...poate o cunosti...mi-ar placea sa mai stiu cate ceva despre ea.
Kriss, ti-a mai trecut raceala?
Martie, spor la invatat! Pe cat ziceai ca e examenul?
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
martie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devil666 .daca ai intrebari legate de proba practica ca acolo e greul daca nu ai facut stagiatura nu ezita sa ma intrebi. |
Vai, iti multumesc din suflet, eu sunt disperata cu proba asta practica, presimt ca ma va trage inapoi foarte mult. Vreau sa-ti multumesc pt. oferta, ca am destule cunostinte notari, carora chiar le-am cerut acte si nu m-a ajutat nimeni, ba chiar mi s-a spus "Ce, sa-mi pierd eu o zi pentru tine?" sau "Nu am nici un act in arhiva, ca nu le pastrez". Daca poti sa crezi asa ceva.Poate mai incolo am sa te rog, daca nu-mi gaseste intre timp sotul anumite acte pe care le caut.
Oricum, iti multumesc foarte mult!!
Tu presupun ca ai facut stagiatura si apoi ai dat definitivatul, din pct meu de vedere este la fel de greu, acelasi tonaj de materie, acelasi examen, e foarte greu si pentru cei care fac stagiatura.
Am 2 cunostinte notari, care au facut stagiatura, au dat def... si au exact acelasi gust amar (sau poate mai amar) despre care spui si tu. Au facut niste eforturi atat de mari, ca sa-i ia un notar stagiar, apoi sa invete, etc, incat acum, notari fiind, parca nici nu se mai bucura. Vad ca exact starea asta de spirit o ai si tu.
Eu zic totusi ca la efort mare si bucuria e mare, la efort mic - pe masura.
Sunt fff curioasa cum e la magistratura, imi pare tare rau ca nu m-am focalizat pe magistratura, ca e grila si la grila eu ma simt mai stapana pe mine, nu stiu de ce.. Era o fata aici, Eva?
Gata, mi-am baut cafeaua, am raportat, sunt in urma cu 2 subiecte, am mai recuperat ... din 5. Imi mananca sufletul succesiunile, pe cuvant, daca ajung notar, am sa scriu pe usa "Fac orice acte, in afara de succesiuni, ca mi-au mancat sufletul!!, Cui nu-i convine, sa se duca la Devil66"
Lora, e pe 4 si 6 dec, exam. Deci anul asta Mos Nicolae s-a hotarat sa-mi aduca o jordita, sa ma biciuiasca cu niste subiecte pe 6 dec....
Va pup!

angelapriboi spune:
cafea pentru toata lumea.
Martie poate nu e o jordita si poate Mos Nicolae o sa-ti aduca un cadou frumusel.
Kriss ignora raceala ,citeste o carte buna si ai sa vezi ca o sa te simti mai bine si o sa treaca si raceala.
Lora te astept acum la ciocolata calda.
LoraG76 spune:
Am veniiiit!!! ![]()
Angela, multumesc pentru ciocolata!
Martie, chiar...poate Mos Nicolae o sa-ti aduca o surpriza placuta! sa dea Domnul sa fie asa!
Azi e soare, e asa frumos afara, ca-mi vine sa plec la un gratar...dar sunt la serviciu, e bine si asa!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kriss79 spune:
salut
Lora,poate la tine e soare si frumos..la noi nu
Angela,cioco calda servesc si eu,multumesc!
Devil,mersi de sfat.stiu de echinaceea..luam cand alaptam..
Sa devii cat mai curand mamica!
cum e la voi in bransa cu indemnizatia de crestere copil?aveti casa de asigurari proprie?
Daca un notar de sex fem ramane insarcinata, naste si sta cu copilul..se inchide notariatul pana se intoarce sau cum?
Parca sunt mai bine dupa ce am inceput sa iau antibiotic..dupa ce ma refac,incep sa ma vitaminizez putin..
s-au afisat rezultatele la inm pe locurile scoase la concurs de jud/proc..colegii mei multi inscrisi nu prea au avut noroc..mai mult,note cam mici, dar nu comentez,ca nu am incercat vreodata sa dau..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an