Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)(16)
Raspunsuri - Pagina 18
angelapriboi spune:
Kriss uite aici gasesti locurile vacante:
http://www.just.ro/Portals/0/PosturiVacante/notari-%20dec_2008/Anunt%20privind%20organizarea%20concursului%20de%20notar%20public.doc
LoraG76 spune:
Salutare!
Ce mai faceti, fetelor?
Martie, iti tin pumnii!! Vorba ta: daca iei bine, daca nu, te bucuri ca nu te cari cu tot calabalacul la Cucuietii din Deal...
Ia partea buna a lucrurilor din tot ceea ce ti se intampla in viata, pentru ca cineva, acolo, sus, stie bine ce are de facut si le planifica exact cum trebuie!
Ai grija de tine si de fete!
Kriss, ce mai face Alessia? Am vazut pozele noi - e o minune de copil! Sa va traiasca!
Angela, ma bucur ca e totul mai bine! Sunt sigura ca va ramane doar o amintire...peste ani o sa zambiti cu nepotii alaturi gandindu-va la micile neintelegeri din tinerete...am auzit eu ca asa se intampla..
Ce nazbatii iti mai fac copiii? Eu tocmai am lasat-o singura in cada...cine stie ce gasesc acolo cand m-oi duce...
Hei, voi, restul, care mai erati pe aici...unde ati fugit???
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
devil666 spune:
postul meu nu a vrut sa descurajeze.am prezentat o realitate.martie, iti urez mult succes! si daca ajungi la galati mai vorbim atunci.merita sa incerci!
angelapriboi spune:
va invit la cafea,ness,capuccino si ceai cald ca avem nevoie din plin.
Martie iti tin pumnii strans strans.
eu in fiecare an zic ca o sa dau ex pentru barou,dar apoi intervine ceva si renunt.
Nici nu tin extraordinar sa fiu avocat.
Prefer mai mult calitatea de notar si sper ca intr-o buna zi o sa se faca lumina si in aceasta meserie.
Apropo in USA notari sunt in special agentii imobiliari.
Este foarte simplu sa ajungi notar in USA ,nici macar nu ai nevoie de facultate.
EEEEEEEE ce parere aveti??
martie spune:
Kriss, m-am miscat repede, intr-adevar, adica intr-o singura zi, daca ai pile... daca nu aveam, cred ca nu rezolvam nici peste o luna. Eu am luat lista cu locuri de la Camera notarilor direct.
Devil, am inteles postarea ta, stai linistita, stim cu totii cum sta treaba. Iti multumesc pentru parere si oricum, ti-o impartasesc.
LoraG76,
m-ai facut sa rad cu Cucuietii din Deal, chiar asa e.
Angela, nu te omori cu datul in Barou, faci 10 ani de consilier juridic si intri automat, eu de ex. mai am 1,5 ani si pot intra fara exam. in Barou, asa ca nu te mai milogesti de nimeni sa-ti dea semnatura, sa dai 7 examene etc. Asta daca vrei neaparat, nici mie nu-mi place avocatura nici de frica.
Ai dreptate cu notarii din America, faci o cerere si te numeste notar. Doar in statul Louisiana e exact ca la noi notariatul, casta, examen, concurs, etc. In rest, oricine vrea, e notar in urma unei cereri.
Si in toata Europa e exact ca la noi, o casta. trist!
Va pup, sunt in urma cu 5 subiecte, ca am alergat de mi-au iesit ochii cu dosarul asta, trebuie depus pana vineri. Ne cer niste analize medicale, nici daca as pleca pe Marte nu mi-ar face atatea analize.
angelapriboi spune:
Martie iti tin pumnii stransi si stii cum e ...incercarea moarte nu are.
In ceea ce priveste vechimea,mai am si eu 4 ani.
Asa ca stau linistita la locul meu de munca unde este foarte bine si peste 4 ani ma duc sa ma definitivez in avocatura.Si mai vad eu dupa aceea.
LoraG76 spune:
Io am 10 ani vechime...da' tot nu-mi surade avocatura, nu's de ce... Poate pentru ca mi-e prea bine la locul asta de munca, din fericire!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kriss79 spune:
dupa 10 ani nu se intra si in notariat?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
devil666 spune:
nu,kriss.in notariat nu poti intra fara examen. dupa ce ai 5 ani vechime poti merge la examen.
martie, iti in pumnii.sunt curioasa sa aflu ce subiecte vor da anul asta.daca ai intrebari legate de proba practica ca acolo e greul daca nu ai facut stagiatura nu ezita sa ma intrebi.spor la invatat!
angelapriboi spune:
devil,tu ai incercat ??
poate te prezinti putin ,sa stim si noi cate ceva despre tine.
Eu spre ex sunt consilier juridic 6 ani vechime,mami de Stefania 3 ani si Sergiu 8 ani.