Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)(16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Martie, sunt si eu alaturi de tine. Stiu ca e greu...si atatia bani, atata stress...multa bafta si sper sa fie bine.
Angela, cred ca toti avem nevoie de o pauza...nu stiu, parca s-a intors lumea asta cu fundu-n sus... Sa speram ca vin vremuri mai bune!!! Ai grija de tine si de copii.
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
martie,intr-adevar o groaza de bani..dar si cand vei fi notar..Tin pumnii si tie si sotului tau!
martie,te astept la iasi, daca esti interesata:)asta apropo de schimb domiciliului
Multa sanatate!
Angela, sper din toata inima sa treceti peste acest hop!
am trecut si eu de raceala aia nenorocita aparuta dupa vaccinul antigrip..
La noi e ultima zi mai calduta, de maine scad drastic temperaturile..mai e un pic si vine iarna..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

pe pag 3?
La Multi Ani celor ce isi sarbatoresc azi ziua onomastica!
Daca e cineva..

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata dragele mele,

Va invit la o cafea.
La mine situatia s-a imbunatatit.Am ascultat sfaturile voastre in special al lui Kriss si am avut o discutie lunga cu sotul meu.Se pare ca deocamdata este bine.
oricum va tin la curent cu ce se intampla.
Ce va fac printesele???

Mergi la inceput

Angela ma bucur sa aud ca lucrurile s-au imbunatatit! ceea ce am scris aici e din exp proprie sau traite de alte pers, pe care le-am pus si eu in aplicare..ma bucur ca am fost de folos.

Printesa mea e ok..micile nazbatii de zi cu zi..ma distreaza cand aude o melodie si incepe sa isi miste funduletulsau cand o rog sa imi dea un pupic..si imi da..e f prietenoasa si pupacioasa cu toata lumea, de altfel..

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devil666 spune:

Martie, bafta la invatat, dar sfatul meu este sa nu iti faci iluzii. eu fac parte din lumea asta si stiu foarte bine cum sta treaba cu acest examen.Spuneai ca ar conta nota, te inseli crede-ma. Alte lucruri conteaza.Daca te gandesti sa te inscrii in alt oras cu speranta ca te vei putea muta apoi, mai bine renunta la idee. E si mai greu sa te transferi.Poate se mai schimba lucrurirle desi nu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

o cafeluta buna,buna.

Ce mai stiti de Irina,dar de EVa?
Daca cititi mesajul intrati va rog ca sa ne salutati.

Mergi la inceput

Angela,multumim de cafeluta.
eu beau acum un ness..

devil666,se poate ca lucrurile sa stea asa, nu stiu..dar nu cred ca martie acum are nevoie de o descurajare totala..

Lora, tu ce mai faci? nu te-am mai auzit de multisor..

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:
citat din mesajul lui devil666

Martie, bafta la invatat, dar sfatul meu este sa nu iti faci iluzii. eu fac parte din lumea asta si stiu foarte bine cum sta treaba cu acest examen.Spuneai ca ar conta nota, te inseli crede-ma. Alte lucruri conteaza.Daca te gandesti sa te inscrii in alt oras cu speranta ca te vei putea muta apoi, mai bine renunta la idee. E si mai greu sa te transferi.Poate se mai schimba lucrurirle desi nu cred.

sa stii ca intr-adevar, asta este si starea mea de spirit. Mai pesimista decat sunt nu cred ca pot fi, dar ... stii cum se zice, ce-am avut si ce-am pierdut, daca nu incercam deloc ma aflam in aceeasi situatie. Incerc, sa am ce sa povestesc la batranete
Daca il pic, nu imi ia nimeni nici un drept, voi fi tot in concediu de crestere copil, tot sanatoasa, copiii si ei... nu se schimba nimic.
Vreau sa va zic ca mi-am facut mutatie pe Galati si dau acolo, ca sunt 10 locuri, fata de 5 in Bucuresti. Devil, vad ca esti chiar din Galati. Stiu ca e fff greu sa te muti apoi in Bucuresti, poate ma mut eu la Galati, daca iau, daca nu iau in schimb - o sa fiu super fericita ca nu trebuie sa-mi iau copii si sa plec in bejenie prin tara. O sa zic - Uraaaa, raman in Bucuresti, ca n-am luat exam!
Si la Suceava mai erau 10 locuri, in rest... cam slabut anul asta.
Si sunt scoase posturi in niste localitati...vai mama lor, cred ca daca faci un act, vin sa ti-l plateasca cu o gaina, 3 oua, ceva in genul asta. Oooof!

Kriss, esti o scumpa, stai linistita, ca si eu stiu cum sta treaba cu exam. asta, nu pot fi mai demoralizata decat sunt acum, desi cred sincer ca daca ai o lucrare foarte buna, poti lua examenul.

Angela, ma bucur din suflet ca esti bine, dupa ploaie mai iese si soarele

Pe de alta parte abia astept sa termin cu stresul asta, sa ma ocup si eu de fete, ca nu mai ies cu ele afara, stau de dimineata pana noaptea la gredi/ cresa.

Va pup, ma duc la repetir!

Mergi la inceput

martie,ti-ai facut mutatie in Galati?te-ai miscat repede..
am intrat si eu pe niste site-uri sa vad de locuri scoase la concurs pt.notari..nu am gasit nik..cel putin la u n.din iasi..ultima actualizare e din 2007..tu de unde afli ce posturi sunt scoase la concurs?
DIn Galati e o fina a noastra..dar acum sta in Iasi, au ramas parintii acolo..

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput