Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)(16)
Raspunsuri - Pagina 16
LoraG76 spune:
'Neata!
Vin si eu la cafea!
Angela...mai nou ma anunta: mami, sa stii ca nu te ascult, nu sunt cuminte....
Ne asteapta vremuri grele... Daca ai nervii tari cumpara-i orga..dimineata la 7 canta de mama focului...
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
Buna dimineata va invit la o cafea si un capuccino.
Nu sunt eu in cea mai buna dispozitie deoarece m-am certat aseara foarte urat cu sotul meu.

Dar asta e .... asa e in filmul asta numit viata.toate vin si toate pleaca inclusiv dragostea.
LoraG76 spune:
'Neata!
Multumim pt. cafea!
Angela...da...asa e viata...o sa treaca toate, in viata trebuie sa facem compromisuri...stii ce se spune, ca dragostea tine 3 ani...asta e, totul e sa ne respectam si sa ramanem prieteni. 
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kriss79 spune:
Angela, imi pare rau.Poate cu calm veti reusi sa discutati problemele aparute si sa ajungeti la un consens..daca se mai poate..te pup si iti doresc sa fie bine
din pacate, Lora, are dreptate cu dragostea..
3 ani de casatorie sau de cand sunt impreuna?
ca daca e varianta a doua..e naspa..daca e prima, e ok..abia am facut 3 ani de cununie..deci bag tare acum sa il fac sa se reindragosteasca de mine![]()
Si noi ne-am certat monstruos acum vreo 2 sapt..dupa lungi discutii..ne-am mai dat sanse si incercam sa nu ne mai reprosam unul altuia prostii care nu sunt importante pt.o casnicie(gen "de ce nu ai spalat vasele in care ai mancat?" "de ce nu strangi firimiturile?" "de ce mananci in casa?" samd
), am fost si eu mai vesela cand a venit acasa, intampinat cu o vorba buna..am primit semnale pozitive din partea lui, adica mi-a raspuns si el la eforturile mele si cred ca suntem pe drumul cel bun..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
angelapriboi spune:
Din pacate simt ca nu mai pot iesi dintr-un cerc vicios.
Sunt mult rea multe de povestit...
Sincer cred ca o sa profit de weekend-ul prelungit 29,30,1 si am sa plec doar eu si copiii undeva.
kriss79 spune:
Angela, poate e mai bine sa faci o iesire cu copii ca sa iti aduni gandurile..sa te detasezi putin..Desi cred ca era bine daca ai putea lasa copii cu cineva si sa mergi singura..nu stiu, tu stii mai bine..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
martie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelapriboi martie am discutat cu cineva despre ex la notariat si se pare ca pe Bucuresti locurile sunt "date" ANGELA |
Macar de-er fi pe Buc, dar nu sunt, sunt in judetele care tin tot de camera din Buc., Giurgiu, Teleorman, Ilfov etc., deci nu in sectoare.
Am aflat ca pana luni trebuie sa depun dosarul, nu stiu, nu mai pot de stress, efectiv simt ca nu mai rezist, azi am fost la Camera notarilor si am luat documentatia. S-a hotarat si sotul meu sa dea.
Hai sa va zic faza tare, cat e taxa de examinare. Eu am zis ca lesin. 25 de milioane. Deci daca da si sotul ne va costa 50 de milioane acest minunat examen, ca sa nu mai zic analizele medicale 2 mil. 300 de fiecare si ce-o mai fi.

Angela, nu fi trista, toti ne certam, foarte bine ca ai decis sa pleci putin, eu am zis ca dupa examen o luna sa nu vad pe nimeni, nu mai pot. Si acum am o migrena, ca sa nu mai zic de stare generala proasta etc.
angelapriboi spune:
Martie va tinem pumnii.Sper din tot sufletul sa reusesti.Lasa emotiile pentru altii.Cineva imi spunea un lucru:"daca nu te duci la examen ai sanse 100% sa nu-l iei,dar daca te duci ai sanse 50% sa-l iei".Eu sunt alaturi de voi si sper sa va trimit toata energia pozitiva pe care o am.
Si haideti la o cafea!!!!
Din pacate relatia cu sotul meu se raceste pe zi ce trece.Nimeni nu cedeaza.Pana acum eu cedam intotdeauna,dar problema este mult prea complicata si s-au strans pre multe .
Din pacate familia mea este pe jumatate pierduta si culmea e ca simt asta cu toata fiinta mea.
martie spune:
Neata Angela, mi-a mai trecut nenorocita aia de gripa, nu puteam nici pe bebi sa o iau in brate, acum cred ca trebuie sa fac un drum pana la Bv sau Galati sa-mi schimb domiciliul, nu stiu ce sa fac.. si uite asa pe drumuri... cine mai are timp si de invatat.
Doamne sa vezi ce locuri au si la Bv, gen Moeciu si alte "metropole", chiar m-am demoralizat de tot, cine se duce la Moeciu la serviciu? E ridicol, ca-mi venea sa zic altceva, dar... ma abtin. Sunt niste localitati de nici nu cred ca sunt trecute pe harta!
Angela, stai linistita, ia o pauza, suntem toti prea obositi, prea stresati, prea frustrati de viata asta, copii mici, nopti nedormite. Toti avem suisuri si coborasuri. Si eu cand ma cert sa stii, ma cert urat, adica spun tot, sa ma eliberez si dup-aia vreo trei zile nu sunt om, dar toate trec. Ca al meu zice "ce-ai draga de tipi", eu chiar nu pot sa ma cert in soapta, nu stiu cum sunt altii.
Te pup
, nu stiu cand o sa mai intru pe-aici, ca intru in linie dreapta. Nu lasa toate nimicurile sa te afecteze, orice s-ar intampla, trecem noi peste toate
Va pup pe toate!