Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)(16)
Raspunsuri - Pagina 15
kriss79 spune:
LA MULTI ANI IASMINA!!
Sa cresti sanatoasa, norocoasa si mami si tati sa fie mereu mandri de tine!
Petrecere frumoasa Lora si multumim pt.tort!
Angela, foarte tare pozna fetitei tale. Si al meu sot e f calm in ce priv. pe fata.Desi eu balanta, sunt cea calma, ma isterizez foarte usor cand face ceva ce nu treb.Alessia.Al meu, in relatiile cu altii sau cu mine e cu totul diferit..cu fata, are un calm care ma calca pe nervi cateodata..e de principiul ca pe copil treb sa il lasi sa faca ce vrea, sa nu ii impui limite,cand sunt mici.bine, bine, dar nu chiar ce vrea ea..zice ca sunt cam autoritara cu ea..ca ridic tonul des..ca pot sa ii spun un anume lucru calm si frumos.. Cred ca fiica-mea o sa traga mai mult la taica/su in conditiile astea..eu o sa fiu bau-bau.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
angelapriboi spune:
Lora La multi ani !!!!!sa va traiasca fetita si sa va bucurati cat mai mult de momentele fericite petrecute in familie.
LoraG76 spune:
Angela, multumim! Noi la 10 am ajuns acasa de la petrecere si acum fie-mea desface cadourile si mananca. ![]()
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
Buna dimineata ,
va invit la cafea!!!
Lora ce cadouri a primit Iustina?
A primit ceva care sa o incante extraordinar de mult??
kriss79 spune:
salutare
Lora,intreb si eu acelasi lucru ca Angela..cadouri?
Vad ca am ramas numai noi 3 deocamdata sa sporovaim..
Eu nu mai am noutati..tot cu raceala pe cap sunt..fata,parca e mai bine, mai putin ii curge nasul..evit cat pot apropierea de ea ca sa nu ii dau si mai tare raceala de la mine..
Azi parca se da examen pt concurs pe post la inm, pt.av.cu minim5 ani activitate..am multi colegi care dau,din ce am vazut pe liste..dar in iasi vad ca nu sunt locuri,decat la procurori in Harlau parca..
Pe mine nu ma tenteaza deloc! mi-e groaza sa ma apuc iar de invatat..
Imi place mai mult libertatea pe care ti-o ofera avocatura..nu cred ca as mai putea sta la program..dar ii admir pe cei care vor si reusesc sa intre..e multa munca si responsabilitate si mafie mare..din ce am auzit..daca nu esti cu ei, e naspa..in cazul in care ai "fericirea" sa iti cada niste dosare cu personaje dubioase..
martie,ce mai faci? cum merge invatatul?
Am mai pus niste poze noi in albumul de 1 anisor..sunt din weekend.
va pup
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
martie spune:
Buna, fetele! La multi ani pt. sarbatoriti, multa sanatate (mai ales) si tot ce va doriti.
Nici nu v-am mai prea citit si nici nu am mai intrat pt. ca mi s-a parut aiurea sa ma plang numai de stresul meu asa, ca o moara stricata.
Vreau sa spun ca s-au scos 120 de locuri, fata de 300 (in medie) in fiecare an, nu s-a anuntat nici acum data examenului si au introdus "o noutate" care m-a deprimat profund.
Adica: eu am domiciliul in Buc, so... ma inscriu la Camera din Buc. Pana acum repartizarea se facea in functie de medie, luai 1o, aveai loc in Buc., nu... ajungeai cine stie pe unde... maramures de ex.
, in functie de medie, fireste.
Acum, unde te inscrii, eu, fireste in Buc., acolo mori. Adica, iei medie de Bucuresti, ai luat examenul, nu iei medie de Buc, sanatate! Deci poti sa ai si nota 9, ai picat! Nu te mai repartizeaza in alt judet.
Si cum pe bucuresti e batalia, m-am scos! Vor fi cam 9 pe loc. Deci eu pot sa pic cu 9, iar altul in Galati de ex. poate sa ia cu 7, ca in Galati nu e concurenta asa de mare.
Cam asta.. ma gandesc sincer sa-mi fac mutatie pe alt judet, nu stiu ce sa fac. Si daca fac pe alt judet, iau postul, ce fac? ma duc la serviciu in Constanta, Brasov etc? groaznic..
Plus ca am mai aflat niste chestii, mi-a stat mintea in loc, in fine, apropos de mafie. Nici nu pot sa scriu aici, doar pe PM. In fine, sunt demoralizata profund, trebuie sa recunosc.
Plus ca am cam cedat cu invatatul si 2 copii mici, sambata am aterizat la urgenta, mi-a facut radiografie, ecografie, analize sange, urina... Zice: nu aveti nimic, de ce ati venit??
Ma rog, aveam febra 40, nu am avut niciodata asa ca adult, si ma durea mijlocul, spatele, cutia toracica, ceva fantastic, am plans, nu cred ca m-a durut asa nici la nastere nimic...
Daca stiam ca o sa ma streseze in halul asta exam. asta, pe cuvant ca nu ma mai bagam. Sunt terminata si de oboseala si de toate..
scuze, dar sunt cam terminata. Va pup pe toate..
LoraG76 spune:
'Neata!
Martie, offf...imi imaginam eu ca e greu...dar chiar asa??!!! Sper sa treaca cu bine examenul asta, nu-ti mai fa atatea griji, macar ramai cu ceva dupa ce ai invatat atata...eu am cam uitat materia, din pacate... Multa sanatate!
Kriss, Angela, piesa de rezistenta la cadouri este o orga electronica cu microfon...care are volumul cam tareeee...
..ca doar prietenii ti-o fac, nu?! Canta fie-mea si la clape si din gura de fug vecinii ca veveritele care incotro...
In rest a mai primit hainute, puzzel-uri, alte jocuri, papusi - Alba ca Zapada cu cei 7 pitici, Aladin si Jasmine, Minni Mouse mare cat ea pe care, bineinteles, azi l-a carat la gradi, dulciuri, carti, truse de medic...si nici eu nu mai tin minte...
Va pup, ca ma grabesc, o zi buna la toata lumea, incerc sa intru mai tarziu.
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
Martie nu te mai stresa.Vrei sa te imbolnavesti si sa nu te mai poti bucura de nimic????
Eu tot sper ca odata si odata se va schimba ceva in Romania.
cat despre mafie ce pot sa zic???
Exista peste tot ....si cred ca o stim cu totii.
Lora frumos cadou ORGA!!!
Uite ca mi-ai dat o idee buna.sa-i iau una si fetitei mele si cred ca o mai linistesc.
Kriss bucura-te cat mai poti...o sa vezi tu peste 2 ani.
angelapriboi spune:
Buna dimineata,
haideti la cafea!!!
martie am discutat cu cineva despre ex la notariat si se pare ca pe Bucuresti locurile sunt "date".Cel mai bine e sa te axezi pe provincie.
Lora nici o nazbatie???
Kriss la tine nimic nou?