Comori de nov-dec 04 (183)
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
Niste copilasi superbi si niste peisaje idilice. Imi pare bine ca v-am cunoscut,Gazzella.
Claudia,bine ati venit! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
try spune:
Gazella, eu nu ma pricep sa infloresc si sa dau explicatii cu alura de povesti lui Alex. Ii explic cum stiu eu ca se intampla, caut sa-i dau explciatii gen cauza-efect pt ca asa mi se pare cel mai nimerit sa inteleaga ce se intampla cand pune un De Ce. Eu i-as fi spus despre oglinda ca e un geam, ca cel pe care privim afara, doar ca are un strat de argint pe spate (pe partea cealalta) si stratul ala de argint ne face sa ne oglindim noi, adica sa ne vedem chipul. Si-as fi facut analogia si cu apa (ne oglindim si in apa. In orice e lucios (si poti sa-i dai exemple de obiecte lucioase) ne vedem chipul.
Explciatia stiintifica nu le e de nici un folos acum.
Mie greu imi e cand pune De ce-uri de-alea aberante, de ex. legat de dorinta mea de a face ceva. "De ce vrei?" Pai asa vreau eu, mami. "De ce vrei?"
onitza spune:
Buna fetelor,
Paul e la bunici la Moreni, cam scandalalgiu la imbracat, apoi isi cere iertare ca nu a vrut sa o supere pe mamaie..
...il sunam de 2 ori/zi, cam pune boticul de dorul nostru dar ii amintim ca mai e putin si mergem la mare si ii trece supararea...se pare ca doarme f bine si ca mananca ok, ceea ce ma bucura f tare.
Eu invat, azi mi-am dat un examen de Sales Expert pe un produs si l=am luat
...sunt cam obosita dar astept cu nerabdare concediul. Sunt un pic nelinistita, am luat cam mult in gerutate, sper sa ma echilibrez cat de curand. Au inceput mamicile sa afle ca nu mai vin la scoala anul acesta si le cam dau lacrimile, isi exprima parerile de rau dar imi ureaza tot binele din lume, fapt pt care le respect mult si eu.
Am vazut ca a scris si Andreap, m-am bucurat f tare,le pupam pe Maria si Sara!
Nu-mi vine sa cred ce istet este SIlviu, bravo lui, foarte precoce intelectual, asa sa il tina DUmnezeu si la scoala!!!!! 
CLAUDIA, visez eu sau ai fost in salon cu MICHE cnad ai nascut???? Parca ai facut cezariana, ti-a fost foarte rau dupa, au aparut niste complicatii la nastere, asa imi amintesc eu, sper sa nu oi fi luat-o razna de tot!!!!
Mi te amintesc f frumoasa desi zaceai scumpa de tine in pat, nu te puteai ridica!!! Te pupicesc dulce!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
monica-elizabet spune:
simpatici foc copilashii vostri...
am ras cu lacrimi ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
onitza spune:
'Neata mamici! Va pup , va urez o zi minunata!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
ad_rianna spune:
salutare!!!
hai ca dupa "lupte seculare" am reusit sa pun si eu dupa o selectie riguroasa
cateva poze de la mare...si mai am un card nedescarcat
va pup si fug la munca...apoi acasa sa invat ca am un examen in 2 ![]()
try spune:
Adriana, ti-am vazut puiutii. Mey tudorel e un scump de n use poate. Imi vine sa-i mananc boticul ala dulce cand sta el serios. Iar bianca s-a transformat sa n-o recunsoc. E domnisoara, domnisoara.
paxela spune:
adriana am vazut pozite , sunt asa scumpi, si cat de serios poate fi Tudor, iar Bia gata deja fata mare, cu gentute posetute, deja model
iar tu chiar daca te-ai ascuns te-am vazut arati suuuuper
ia uitati cum papa gaza iaurt , si inca o dovada ca suntem clar stangace, mana dreapta nu stim la ce e buna , decat so ducem la gura lungim limba, aici
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Otiliav spune:
Ioana, bafta la examene si ma bucur ca de unul ai scapat. Ma ingrijorezi ca tu mereu ba iei in greutate ba tii regim si uite asa ai si dereglari, ai grija de tine.
Adriana, gemenii sunt scumpi, scumpi, scumpi, cu adevarat ca e tare special sa ai gemeni. Imi place la nebunie cum merg ei de manuta. M-am uitat si hotelul unde ati stat arata tare bine, ma refer la pozele facute la intrare in hotel, in camera. Stiu ca erai stresata cu biletele dar se pare ca ai facut o alegere buna.
Alexa, ce ma mira pe mine este ca ea vrea sa manance si cu mana dreapta, as inclina mai mult sa o calific ambidextra pentru ca pana la urma isi poate folosi ambele maini.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
25+
Pozele noastre
Ele spune:
Intru si eu rapid cu toate ca va citesc dar mai nimic interesant de zis.
Onitza cand plecati la mare ? si unde?
Elena & Denisa
NOI