Comori de nov-dec 04 (183)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe biencuta si pe tudor...frumushei amandoi, sa va fie de bine co...adriana.
paxelina eu n-am reusit sa vad stangacea :( poate mai tarziu...

pe toate
noi suntem o gradinareasa shefa mucioasa si tusicioasa(mi-a facut creierii zob azi noapte) dar fericita ca merge la gradi si asta e cel mai important..ea se simte ok...nu baga mucii si tusea in seama...numai eu zapacesc

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

fetelor dragelor multumim frumos de aprecieri si va pup pe toate in parte paxela, try, otilia, monica si mie-mi sunt tare dragi cand ii vad ca se joaca frumos, se inteleg bine. tudor e f.ocrotitor cu bianca uneori si v-am mai zis ca ea deja exploateaza asta. la piscina era aproape o veselie generala cand apaream noi: toti o strigau pe bianca mai ales . ea avea tare multi admiratori si chiar m-a uimit ca e asa. eu eram cam timida mereu. cred ca de admiratori nu va duce lipsa daca deja se comporta asa. m-am distrat f.tare ca la piscina se "bateau" baieteii care sa o impinga pe bianca prin piscina cu colacelul
otilia sa stii ca am fostr f.f. multumita de alegerea facuta. hotelul a fost f.frumos camerele mari fata de altele din hotelurile romanesti, o canapea extensibila in care puteau dormi lejer 2 persoane, personalul tanar si extrem de amabil, curatenie zilnica, la 3 zile schimbat lenjeria, masa f.buna si aveai de unde alege ca era all inclusive, apoi bauturi chiar daca erau autohtone, noi nu suntem f.pretentiosi si mai mult am baut apa plata, bere si vin. copiii cu sucurile sau ceaiuri, dar 7 zile acum ca au baut sucuri nu e asa o problema, zic eu. deci hotelului nu am avut chiar nimic ce sa-i reprosez...poate doar ca nu erau sejururi mai mari de 7 nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Adriana ma oftici acuma...eu de dimineata caut cazare in Mamaia si gasesc numai la scoruri astronomice. Si cica s-au ieftine!! Care? Unde??
V-am vazut pozele aseara..frumosi copii, frumoase poze!!

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA am vazut pozele cu voi de la mare, tare mi=au mai placut, v-am admirat, mi-au dat si lacrimile ce frumosi sunteti si ce norocosi sunt copilasii, fratiorii ca se au unul pe altul.
TUDOR zambeste foarte frumos, e un scump, si ce daca zambeste mai rar, are un zambet pretios atunci, si ce ma bucur ca e grijuliu cu Bianca, tu nu stii dar el si Paul au o intelegere sa sa fie cu ochii pe surioara lui pana ajung ei sa se intalneasca , iar atunci cand Paul va avea o surioara i-o promite lui Tudor!!! ....iar de NORA MEA nu am cuvinteeee ce frumoasa si delicata si desteapta e!!!!!!!!!
Iar p-asta nu i-o arat lui Paul!!!!

OTILIA ce mai faci mami? Anuta mea draga cum e? mai pune si tu poze cu ea! dar si cu tine! Draga mea, din pacate, ai dreptate nu e de bine, ma ingras si slabesc in functie de situatiie prin care trec...in general pot slabi cand sunt linistita si am mobilizez....ma gandeam ca acum cat e Paul la Moreni voi reusi...dar nu...nici acum nu am liniste....si ce rau e! Dar asta e, toate trec..cum -ne-cum!

MIHAELA, ai terminat examenul??? Cum esti?? TInem pumnii! Te-am visat azi-noapte si pe tine si pe Diana, ne jucam impreuna!!!!

MONICA of, mai mami, le cam tragi noptile cu Ruxi cand e racita! Important e sa se faca bine domnisoara! Bine ca nu o deranjeaza ziua prea tare raceala si se poate duce la gradi...tu in perioada asta te poti odihni????? Sper ca da...macar o ora sa stai in pat! Te pup, sanatate.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

ELE, va duceti la mare?? Noi plecam sambata in statiunea Konstantin si Elena, Bulgaria, la Grand Hotel Varna, stam 5 zile, 4 nopti, cu Paul si parintii mei. Chiar, maine vin ai mei cu Paul la Bucuresti, abia astept sa imi vad baiatul, numai pot de dorul lui! La telefon comunicam f bine, ii amintim ca mergem la mare ca sa fie cumintel sa nu isi mai supere bunicii.

Intrebare: copiii vostri se schimba singuri de haine???? Iar cei care sunt mai "ardeleni" si asteapta ajutor de la mami, sunt scandalagii cand vine timpul sa se imbrace/dezbrace???
Nu stiu ce e cu Paul dar ne scoate fire albe, urla ca atunci cand e bebelush , cand vine vorrba de schimbat. Eu o tin una si buna sa se imbrace singur, cand vede ca poate, e tare multumit de el, dar el face scndal de la inceput!!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Adriana ma oftici acuma...eu de dimineata caut cazare in Mamaia si gasesc numai la scoruri astronomice. Si cica s-au ieftine!! Care? Unde??
V-am vazut pozele aseara..frumosi copii, frumoase poze!!

Elena & Denisa
NOI

pai oricum "scorurile" de la hotel sunt mai mari decat cele de la agentii. unde am stat noi camera dubla extinsa era parca 471ron cu mic dejun inclus...insa nu prea cred sa gasesti acolo ...cauta la hotelurile cu multe etaje, noi anul trecut am prelungit sejurul cu 3 zile la hotelul victoria...plecand de la 7 zile la hotelul tomis s-a cam vazut diferenta insa ...mai bine incearca la agentii

Mergi la inceput

onitza multumim frumos. acuma zici si tu asa, ar fi culmea sa nu-ti placa nora
mey la capitolul imbracat e cam jale: tudor vrea sa se imbrace si sa se incalte singur, iar daca nu-i reuseste se enerveaza si plange, iar bianca e "ardeleanca" rau: nu vrea sa se imbrace singura , desi poate, ca am testat-o , si are fitze cat casa, inclusiv la tinuta de joaca. iar din casa la plimbare nu iasa fara poseta sub nicio forma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!

Nu am avut PC si net cateva zile, se vede treaba ca am ramas in urma, dar sunt convinsa ca veti avea putina clementa si pentru mine

Matei ca si fratee sau de altfe, de 1 luna si jumate tot fac febra,cca 38,5, episoade izoate care ba treceau de la sine, ba cu un nurofen/panadol. Ultima data a facut Matei luni, iar aseara si mai cu seama noaptea fratele sau (39,9 de data asta). Toata noaptea i-am pazit, maine dimineata am facut deja aranjamentul sa merg cu ei la intepat. Din copro si exudat nu a reiesit nimic.

Voi aveti probleme la doctor cu copiii? Matei nu e chiar bland cand mergem la dr, utima data 3 adulti stateau calare pe el, si abia a putut recolta asisitenta, ca de exudat nici nu s-a pus probema...avea dintii inclestati si plangea chiar si asa...

Acum duc munca de lamurire cu el, sa nu cumva sa imi faca si maine figuri. Degeaba ii promit marea cu sarea, e din categoria "surd la interventii"

vin mai pe seara, ca acum plange domnisorul mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Paxela, judecand numa idupa filmulet, fi-ta nu pare stangace neaparat. Adrian spre ex. de mic de tot, de cand a putu tel sa tina ceva in mana, a avut predilectie clara catre stanga, desi pediatrul mi-a explicat ca e ceva necomun pt ca stangacia se vede dupa 1,5 ani, pana atunci majoritatea copiilor folosesc ambele maini cu usurinta.
In schimb pe la 8-10 luni cand a inceput el sa arunce mingiute prin casa, l-am testat clar pe adrian: ii dadem o mingiuta in mana dreapta, el o muta in stanga si o arunca cu stanga. iar la varsta aia, mutatu ldin dreapta in stanga e absolut involuntar, nu e ceva ce le contientiza. Nu a avut nici macar o data cand a aruncat cu drapta. nici acum nu arunca cu dreapta. De mancat numai cu stanga apuca lingurita, cu stanga ia frimituri sau bucatele de mancare si cam asa procedeaza cu orice.

Onitza, alex al meu se imbraca si dezbraca de la 2 ani, stiu, a fost precoce i ntreaba asta, dar el a manifestat interesul atunci, eu doar am exploatat. Acum nu mai exista imbracat sau dezbracat de mami decat f rar si cand vreau sa-l alint sau cand doarme pe el si superobosit. La baie stie ca el se dezbraca, el se imbraca. Stie sa-si intoarca pijamalele pe fatza, stie cum sa ia un chilotel, pantalon, bluza astfe lincat sa nu le ia cu gura la spate. de incaltat, orice care n uare sireturi. Dar asa a fost el. In schimb praslea nu manifesta nici un interes pt asta. Am inceput de vreo 2 sapt. sa-l incurajez sa se dezbrace singur, dar vad cat de stangaci este si nu pare sa faca progrese prea mari. La baie eu ii dau tricoul jos, el trebuie sa-si dea pantalonul si pampersul jos (asta si-l da fara probleme ,nici nu-l pot culca doar in pampers ca altfel si-l da jos, mereu trebuie sa aiba un pantalon pe el, altfel ne trezim cu rahatul prin casa cand ti-e lumea mai draga. Deci fiecare copilas e diferit. Cu facutul la olitza sigur o sa fim intarziati, alex a fost harnicut, tot la 2 ani s-a invatat la olitza si fara un efort pre mare din partea mea. Acuma cica invatam sa ne stergem la fund singurei. Ca in 3 sapt. incepe gradi si acolo daca-l apuca kkarea, nu-l sterge nimeni. E interzis (masura de protectie pt reducerea riscului de abuz sexual asupra minorilor, plus ca aici mentalitatea e sa capacitezi copiii de mici cu responsabilitati care ei le pot face, chiar daca par mici). Doar la daycare, unde sunt copii mai mici, se accepta stergerea la fund, dar la 4 ani, no way.

Mergi la inceput

ADRIANNA, nu ca imi place nora, ci o ADOR!!!!

Multumesc pentru raspunsuri fetelor! Si eu am insistat sa se imbrace/dezbrace singur dar NU VREA!!!!!!! Si nici pe noi nu ne lasa!

Va pup

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput