Comori de nov-dec 04 (183)
Raspunsuri - Pagina 12
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paxela aaa si o noautate dar scuipatil sa nu il deocheati, mananca silviu ![]() Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu |
Sa intelegem ca s-a saturat sa-ti manance nervii
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
25+Pozele noastre
monica-elizabet spune:
ma uitam prin listua aia de la inceput...cred ca ar trebui sa mai incapa pe mana roserbinei
sa mai taie de pe-acolo ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
andreap spune:
Monica..nu cumva sa ma 'taiati' pe mine
...am eu acum o perioada de pauza
..da' sper sa ma revansez candva
.
nu reusesc deloc sa mai intru decat ffff rar si la ora asta
azi am vazut-o pe fuga pe Roserb in parc cu cei mici..din pacate aveam drumuri diferite...sper candva,vb cantecului,"drumurile noastre toate se vor intalni.."
Noi suntem bine,am revenit in Bucuresti
Maine facem vaccinul de 2 luni Sarei
Duminica facem botezul si apoi pe 7 plecam la mare
In rest..nebunie curata.Maria e bine,asteapta gradinita.Un pic de rasfat de la bunici.un pic de obraznicii specifice varstei..
Fetelor,va pup dulce pe toate si va doresc numai bine
fug la nani ca acusi se face ora de 'muls' si vai de cearcanele mele
BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
gazzella spune:
fetelor, vin si io c-o intrebare
cum faceti, cum va descurcati cand va intreaba "de ce?"
ca eu recunosc ca-s depasita
unde va cautati raspunsurile? daca s-a mai discutat pe forum faceti-mi trimitere, pls
deci de ce se vede in oglinda?![]()
Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si 9 luni)
mariussimiuc spune:
La ora asta nu-mi vine nici o explicatie pentru "de ce"-ul asta.
Dar cred ca orice le-am spune pana maine uita si intreaba din nou.
Asta nu inseamna ca nu trebuie sa le raspundem,ba din contra...dar ce ne facem cand ne prind nepregatite? 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
andreap, ma bucur ca sunteti bine
stai linistita ca nu te "taiem" ![]()
gazzella...asta a fost super tare...si ce i-ai zis...macar daca ma intreaba sa stiu si eu ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
paxela spune:

ehee sa ajuns si la etapa asta

pt mine e destul de simplu, cand stiu clar sa ii explic "de ce" ii spun , cand nu ca sa nu ma prinda cu garda jos ii raspund in termeni pe care oricum nu iar pricepe( sau cel putin asa cred eu
)
orcum e putin depasit de situatia copilariei , el e la nivelul daca uita ceva incepe cu "gandeste creierule" , " nu m-am mai gandit in mintea mea" " nu mai stie creierul meu" si altele care nu imi vin in mite, pai eu la scoala poate sa fi auzit de creier si rolul lui
are o capacitate.... raman masca, "daca nu ai inima nu poti sa traiesti, ca inima bate tic tac tic tac asa cum zici tu mamaie , ca sa miste sangele, si creierul, ca sa pot eu sa ma joc si sa misc manutele"
va dati seama cum a ramas mama
sau nu mai arunca cu jucariile ca le doare, "nu le doare ca ele nu traiesc ca nu au inima sunt de plastic"
"mamaie ia scoate limba, ia sa vad tu ai papile gustative" si nu doar ca stie ca are asa ceva dar si la ce folosesc
, si alte asemenea minuni care cel putin eu una, am auzit destul de traziu de ele
acum e la capitolul, tati povesteste-mi de insecte
, si nu uita nimic , peste 5-6 zile daca reia tacsu vreuna si uita ceva sa zica de ea, il taxeaza imediat
si ar mai fi dar nu mai stie creierul meu la ora asta![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
mariussimiuc spune:
Hi hi...la noi cea mai tare faza cu "de ce"-ul fu atunci cand a intrebat Robert: "de ce tuna si fulgera afara?Si mami de ce se teme?"
Si a inceput sa-i explice taica-su ca is 2 nori pe cer care alearga care incotro si la un moment dat din neatentie dau cap in cap. Concluzia? "Ce flaieli (fraieri) is nolii astia. Mami sa nu-ti mai fie flica,nu vezi ca-s flaieli?" ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
misticgirl spune:
Fetelor, si noi suntem pe aici, va citim post-urile, dar nu am scris. Promit sa va spun ce am mai facut si noi cat mai curand posibil! Avem atatea de povestit!
Va pup si pe voi si pe micile comori!
Claudia si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
gazzella spune:
pai io mi-am impus asa: chiar daca nu stiu, promit sa ma interesez ca sa le explic si-mi notez argumentele cu pricina si cauta sa le dau de cap dupa le expun cand ii vad iarasi orientati inspre cunoasterea unui argument anume
intre timp a venit mandrul acasa si-a ras de mine, mi-a spus ca-i refractia luminii
deja pentru mine-i greu ca n-am fost niciodata inebunita dupa fizica, dar nu vreau sa le expun fizica invatata in scoala ci cumva sa adaptez
deci cum e cu refractia asta a luminii pentru mintea unui pruncut de aproape 4 ani?
deja pe Arhimede l-a studiat tot aseara in baie
"un corp scufundat...."
mi-a explicat cum ii cu scufundarea asta, ce dulce a fost
chiar ma simt tare vinovata sa nu-i pot seconda
deci pliz, cum faceti sa explicati refractia luminii experimental, adica cumva inglobata experienta asta in cotidianul unui pruncut, fara teorii pompoase enuntate....
edit: un album care n-a mai fost actualizat de aproape un an, dar ca sa va faceti o idee
o sa caut si poze mai noi, dupa albumul asta intentionez sa-l sterg :-)
http://picasaweb.google.com/Ilandreina
Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si 9 luni)