Comori de nov-dec 04 (183)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui FELIS Aveti idee cum s-ar putea face rost de vitamina D3 injectabila??? E adevarat ca la noi nu se mai gaseste?.. I-a recomandat doctorita nepoatei mele pt ca nu i se inchide frontanela si asimileaza calciu mult... Soacra cumnatei mele e inItalia si a zis ca a incercat sa ii ia de acolo dar e f complicat ... Trebuie neaparat cu reteta.. si nu stiu cate alte hartii.. (nu am retinut) [/purple] |
Din Italia sau Republica Moldova.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui gazzella ...si...fetelor, bine v-am gasit va citesc de cateva zile, se mai accepta intrari? |
Bine ai venit!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Otiliav Mai da cineva Calciu copilului? |
Eu i-am dat lui Robert in primavara si o sa-i mai dau probabil in toamna/iarna. Eu ii dau Osteocare.
paxela spune:
si daca nu v-ati plictisit de noi , mai avem poze
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui paxela si daca nu v-ati plictisit de noi , mai avem poze Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu |
Adica iar ati fost la plimbare, iar la soare, la mare? Ati castigat cumva la Lotto
Si cam tinerei copii pentru Adamclisi.
Sper ca nu ma injuri, dar vreau si euuuuuuu asa ceva, la mare, la soare, am avut parte 4 zile anul acesta, cam putin, nu?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
25+Pozele noastre
gazzella spune:
va multumesc :-)
otiliav, ref la vaccinari foarte probabil sa fie asa cum crezi..de altfel, nu sunt vaccinati pruncutii
dar de ce zici ca 104 la o fetita de varsta ta e putin?
mie nu-mi pare putin...
iar referitor la suplimente nu stiu ce sa zic, alor mei nu le-am administrat niciodata nimic....
monica-elizabet, 23 nov 2004
mariussimiuc, ma bucur si eu sa te intalnesc aici
paxela, am vazut pozele, ultima cea in care Delia e in bratele lui taica-su tare-mi place
asa multumita radea 
as mai ramane sa povestesc cu voi una alta dar ramane pe alta data
am fost azi la munte si sunt terminata
Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si 9 luni)
paxela spune:
buna ziua
ce fac fetele?
gazella bine ai revenit
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
paxela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Adica iar ati fost la plimbare, iar la soare, la mare? Ati castigat cumva la Lotto Si cam tinerei copii pentru Adamclisi. Sper ca nu ma injuri, dar vreau si euuuuuuu asa ceva, la mare, la soare, am avut parte 4 zile anul acesta, cam putin, nu? Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 25+Pozele noastre |
oti nu nu am castigat la loto desi .. tare bine ar fi
, dar soarele marea , la iarna nu mai sunt asa ca profit cat pot , in special ca vad ca le prieste la teroristii astia miciaaa si o noautate dar scuipatil sa nu il deocheati, mananca silviu

Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
try spune:
Paxelina, nu n-ema saturat de poze, dar poate mai dai si pe la noi sa mai faci cateva ca noi caram aparatul dupa noi si nici nu-l mai scoatem din husa.
Gazella, bine-ai venit, o sa vezi ce fete de treaba ave maici pe grup, dupa cum vezi, numai raritati pe-aici ![]()
![]()
.
Speram sa te simti bine printre noi.
monica-elizabet spune:
gazzella, acum trec la listuta, multumesc pentru date
paxelina
frumosii plimareti si felicitari lui silviu ...o sa fie un grasun ![]()
noi azi am mers pentru prima data super fericite spre gradi si acolo nici nu m-a mai bagat in seama...Doamne ajuta sa fie si de-acum incolo la fel si sa nu fi fost doar o exceptie...in rest...tot cu muci si ceva tuse...dar mergem inainte ca si brazilienii sunt la fel...nu numai noi...asta-i clima 
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post

E adevarat ca la noi nu se mai gaseste?.. I-a recomandat doctorita nepoatei mele pt ca nu i se inchide frontanela si asimileaza calciu mult... Soacra cumnatei mele e inItalia si a zis ca a incercat sa ii ia de acolo dar e f complicat ...
Trebuie neaparat cu reteta.. si nu stiu cate alte hartii.. (nu am retinut) 
Mai da cineva Calciu copilului?