Copiluti de mai-iunie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Ne-am intors si noi din concediu.
Dezamagitor...mizerie, preturi umflate pentru ca vezi doamne cumperi de la mare, mancare infecta......anul viitor nu repet greseala asta.
Daca asa vad ei turismul in Romania........nici nu ma mir ca-i mai ieftin la greci, croati sau prin alte parti.
Dragos a fost singurul care s-a simtit super.Nisip, balaceala cat cuprinde.
Inca n-am apucat sa descarc pozele si nici sa citesc din urma.
Profit acum ca doarme Dragos si revin mai tarziu cu temele facute si cu pozele in dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Offf, Simona, pai ce cautarati tocmai de la Timisoara? Sa fiu eu asa aproape de vest ce m-as mai duce numai in croatia...
Si impresiile mele sunt la fel: aglomeratie, mizerie, lume imputita, mancare proasta si scumpa, servirea nu mai spun, si concluzia finala la anul mergem in turcia la ultra all inclusive. Am cheltuit cu sor-mea impreuna 25 de milioane. Ma intreb cat m-ar fi dus daca am fi stat la hotel si nici macar alea putine mese luate la pensiune nu le-am fi putut lua.
Lucrul care m-a socat maxim a fost pretul la o cutie de lapte, NORMAL deci nu uht: 7 lei Deci nu pricep, ca doar toti comerciantii fac aprovizionarea la metro unde sunt aceleasi preturi ca in bucuresti.
Uatevar, eram hotarata sa uit aspectele negative pentru ca eram incantata ca am scapat cu copiii intregi dar se pare ca nu si iar ma umplu de nervi.

Aveti aici www.dropshots.com/costinesti2008" target="_blank">POZE & STUFF pentru descretitul fruntilor promit ca revin cu o povestire spumoasa

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Filmulet cu ochiosul zambaretz

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...am vazut pozele Gabitzei si tare mi-au placut peisajele si pensiunile.Nu pare ca Andrei ti-ar fi facut probleme.Ha, Ha ...din poze zici ca a fost cel mai cuminte.

Si filmuletul cu Radu l-am vazut inainte sa postezi(l-am vazut cu pozele).Simpatic foc cum zambeste.A crescut mult.Mi se pare ca Andrei seamana cu amandoi dar Radu nu prea imi dau seama cu cine.Parca cu tine Gabi...sa zic!!!

Stau si ma intreb Lisandru cat de mare e ca nu imi vine sa cred ca trage perdelele jos.Nu am mai vazut poze recente cu el

Am pus si eu niste poze la Poze Alex.Hackney's day si Science Museum pt cine doreste.Acum eu am observat ca nu am pus poze din concediu...dar parca sunt multe si nu pot selecta.Paote am sa o fac totusi cand o sa am timp mai mult.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pfuaaai, cat e de frumusel Alex - Harry Potter Si pictat pe fata, si cu casca de inot, si cu spuma pe el in baie, e o frumusete de baiat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gabitzam, am vazut pozele! Ce frumos e acolo unde ati fost! Si mi s-a parut tare curat si ingrijit! L-am vazut pe Raducu zimbind, tot stirbule ii spun si eu lui Lisandru. Pozele le-am vazut cu Tudora in brate si le-a facut un comentariu in angloromana ei de ma pufnea risul: ia look mami, bebe nani, bebe tezit, bebe lide, look, a big castel, baiatul are buba, he fall dawn... si asa mai departe, i-a mers gurita non-stop si a mai vrut sa le vedem inca o data. Cele cu Piatra Craiului, sint vreo trei in care se vede creasta in toata splendoarea ei, le-am luat-o ca pe dedicatii speciale. Nu-i asa ca te-ai gindit si la mine un picut cind le-ai facut? Sint muntii mei preferati si creasta aia am facut-o aproape in intregime... Superb! Ma bucur ca v-ati simtit bine si ca ati fost sanatosi!

Simona, Androix, imi pare rau ca ca nu a mers totul asa cum v-ati dorit in concediu. E frustrant, sa astepti un an de zile un concediu si sa te duci si sa fii tratat asa.

Androix, sanatate la pitici! Sper sa le treaca repede.

Onixone, nu am facut poze ca nu am aparatul de fotografiat. Voi face saptamina viitoare si lor si voi pune si poze din vacanta celor mari. Lisandru va face peste doua zile 9 luni, merge in patru labe peste tot, se ridica in picioare la patut sau sprijinit de ce poate (inclusiv de perdele sau de Tudora, care tocmai atunci isi aduce aminte de ceva si-l lasa sa cada...), spune mama pe diverse tonuri... de la necaz la bucurie, plinge dupa jucariile Tudorei, a invatat sa arunce lucruri, ia cite o jucarie, in special din aia care face zgomot, o arunca pe parchet, chiuie si apoi fuge dupa ea... se incapatineaza sa intre sub scaunele, desi vede ca nu poate, si apoi se ridica in patru labe cu el in spate, ba chiar a venit la mine in patru labe si cu scaunul calare pe el , trage de fire cum ajunge la ele, le scoate din boxe, de pe unde le vede, a incercat sa le scoata si din prize, dar inca nu-i iese figura... le scoate si apoi le suge tacticos... se enerveaza daca vrea sa-l iau in brate si eu nu vreau si sta ca un catel linga picioarele mele si se mamaieste si se jeleste nevoie mare... si se pare ca are o mare atractie pentru prize! Si, bineinteles, pentru tras de tot ce atirna... inclusiv de titzele mele, pe care le ciupeste, le palpeaza, le pipaie cam o data pe ora sa fie sigur ca mai sint acolo la nevoie... Cam asta e Lisandru meu la ora actuala... plus doi dintisori in crestere...

Ma duc sa vad si pozele lui Onixone si Androix si apoi la treaba...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Saliu la fete

Am ajuns si noi in Bucuresti de la mare, acuma suntem la mama.

Elisor, iti dadui mesaj. Ma poti suna la 0722.600.043 vazut pozele voastre fff frumoase. Copiii sunt frumosi foc.

Andreea, mistoace poze de vacanta. Ce tare e poza cu tine, de ce te strambai? sau la cine?

Gabitza, moama ce camera castoaca si vederile de sus sunt absolut splendide. A meritat tot efortul... Imi era dor sa vad Branul. E demential... Tare faza cu lactobarul.. Pai daca e deschis, venim si noi... hihi.. bai, esti belea...

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

www.flickr.com/photos/11906214@N03/sets/72157606940884192/" target="_blank">POZE VENUS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Gabitza, absolut delicioase pozele cu Raducu.
Simona, ha, acelasilucru am zis si noi, pas la anul pe litoralul romanesc. Anul asta am rabdat ca am zis sa ma creasca Teodora sa putem merge cu masina mai mult darla anul, pa romanica.
Voi ati facut si aerosoli, aveti ora pepoze:) Cum ati reusit sa iesiti asa devreme?

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am intrat sa va salut pe ziua de azi, asa cu chiu cu vai.
Maine o sa intru si-o sa stau pe indelete. Sefa e in concediu toata saptamana, teoretic as fi putut si astazi daca nu ne suntau cei care se ocuupa de Cerbul asta. Au facut la probe azi de ne-a innebunit, cred ca de vreo 7 ori ni s-au stins calculatoarele, ne-au trecut pe generatoare dar toata ziua a fost aiurea. Cum lucrez in buricul targului ne-am conformat ca institutie pregatirilor lor.

Dupa masa ne-am intalnit cu Alexandra, Oana si Paul. S-au jucat fetele, mai impreuna, mai separat, interactiunea a fost in orice caz mai mare ca in celelalte dati. Maine va arat si poze.

Sunt asa de obosita de-mi plezneste dovleacul. Ma bucur ca ati pus si voi poze sa am ce vedea maine.
Va pup, vorbim maine!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput