Copiluti de mai-iunie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 17
elisor spune:
S-au incarcat si pozele, le puteti vedea www.dropshots.com/elisibia3#date/2008-08-24/13:21:29" target="_blank">aici
Cred ca s-a racorit in sfarsit, sper! Dupa ploaie.
Gabitza deci muntele e munte totusi, saptamana trecuta am avut in Bv si 35 de grade, e bine ca nu v-a omorat canicula.
Maine sper sa gasesc si pozele Gabitzei, ale Andreei, Danielei si cine mai are...
O saptamana usoara va doresc!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
Gabitza, bine ai revenit! Abia astept sa vad pozele! Cit despre Andrei, nu stiu ce sa spun, dar cred ca la el e si din gelozie pe Raducu, dar o fi si virsta... ca si Tudora i-a intrat ceva in curut, de cind cu boala de saptamina trecuta si-a luat rau nasucul la purtare, m-a rupt astazi. Nu mai asculta, daca nu-i convine ceva se trinteste pe jos si urla... nu stiu cum sa-i mai intru in voie. Lisandru e miriit de la dinti si chiar e timpul lui acum, nu am dispozitie sa suport fite din astea. Acum a adormit, dar zau daca m-a obosit vreodata de cind o am ca astazi. Si mai vorbeam cu Hannen de la mamici fericite de mai multi copilasi si are si ea mijlocia de 3 ani si un pic si tot asa a inceput sa faca... Rabdare, stiu, dar de unde, frate!?!
Elisor, pai in afara de paracetamol, Tylenol cum ii spune aici nu am luat si a trecut. Bine, ca mie imi trecea oricum durerea de cap cu paracetamol, de cind ma stiu, dar aici sint tot felul: mai tari, mai slabe, pentru sinusuri, pentru nevralgii... Eu am luat unul simplu, cel pe care mi l-a indicat doctorul ca pot sa-l iau cind m-a durut capul trei luni la inceputul sarcinii cu Lisandru. Cica e inofensiv, dar tot stau asa, cu frica, am luat atit paracetamol in sarcina si dupa ce am alaptat, am luat si antibiotic... sper sa nu il fi afectat pe Lisandru si sa aflu asta peste citiva ani. La fete nu am luat nimic, decit usturoi dimineata, ca sa nu racesc si ma simt asa, un pic cu musca pe caciula.
Legat de calatorii... ma gindeam astazi (in timp ce calcam, ca sa uit ce fac), oare astia de aici nu dau credite pentru calatorii!?! Ca dau pentru orice, de ce nu ar credita si asa ceva. Ma gindeam (vezi ce prostii gindesc cind calc, nu o sa mai lase Octav sa calc!) ca la anul Lisandru incepe gradinita si eu trebuie sa ma duc la munca... si el incepe scoala in toamna, la timp plin, deci va trebui sa renunte la servici... si ce-ar fi daca am pleca doua luni intr-o calatorie din asta, cu rucsacul in spate ori in America de Sud aici, ori in Europa, prin Italia, Grecia... dar asa, ca studentii, adica cu cortul sau in pensiuni din astea ieftine sau de inchiriat cite o camera... Pe bebe Lisandru l-am pune in spate, intr-un scaunel din ala cum am vazut ca se poarta, fetele sint mari, pot merge si pe jos... eventual un carut tip umbrela pentru Tudora pe unde se poate... Haine doar strictul necesar, de mincat prin taverne, cot la cot cu localnicii......
Am zis ca-i propun lui Octav sa vedem ce spune... Sau daca nu la vara, ca e putin probabil, atunci macar la vara viitoare, dar tare ma mai tenteaza o asemenea expeditie... daca ii cooptam si pe nasii copiilor, pe el mai ales, care e un aventurier ca si noi... Opriti-ma, ca ma bat singura!
Pina atunci ramine cum am stabilit: care cistiga prima la loto, o ia pe cealalta intr-o expeditie de vis!
Danelutza, da' tu nu povestesti nimic despre concediu? Nici poze nu ne-ai pus...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
Elisor, pur si simplu mi-ai uns sufletul cu pozele tale! Le-am vazut de nenumarate ori, mai ales pe alea unde se vad muntii! Multumesc!
Ma duc sa ma pling un pic pe fierul de calcat!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
gabitzam spune:
Eli, pentru starea aia de voma de pe drum si dupa, ne-a zis doctorita sa-i dam Metroclopramid sirop, 5ml, sa nu manance o ora, dupa care electrolit Humana un pliculet dat cate putin si mancat 1-2 sticksuri si pe seara o supa cu legume multe. Si-a revenit repede Andrei, mai greu a fost sa-l tin nemancat.
Ma duc acum sa pun pozele pe net, cred ca o sa le pun si pe Picassa si pe Dropshots, special pt. tine, ca sa le poti vedea si tu, daca nu s-a rezolvat cu picasa.
Locuri de joaca a fost unul chiar jos de tot cum intri pe drumul Poienii, parca scria pe o pancarta Livada Postei. Si celalalt era chiar in parcul ala din centru, unde era un topogan gonflabil. Sambata dimineata ne-au napadit miresele, veneau toate la poze in parc, am vazut nenumarate ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Ma bucuram ca proasta ca am venit cu copiii sanatosi din concediu si acum vomita amandoi si au diaree...
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Cloreta spune:
Hello,
Nu stiu ce tasta pasa eu de dispar mesajle dupacele scriu:))) Anca,o sa fac ce mi-ai zis, sa scriu intr-un fisier.
Elisor, noi avem casa in zona deci ne cazam la noi acasa:) Dar cred ca gasiti cazare pe aproape, exista si un hotel care pe vremuri era motel de fapt. Baie se face acolo,lumea se duce pentru efectele terapeutice, apa este ff sarata, deocamdata nu m-a tentat sa ma duc si cu asta mica (pentru ca se poate stropi la ochisori si e jale, ustura rau). Turismul s-a cam dus dupa revolutie acolo, d-aia au si scos trenurile de pe ruta, sper sa isi mai revina pentru ca am vazut ca sunt lucrari de reabilitare si la Baia Verde. La Salina mi-a zis cineva ca totusi mai este deschis atat pentru turisti cat si pentru cei veniti la tratament (era o aripa amenajata pentru sanatoriu, veneau cei cu astm) doar ca au program pana in jur de ora 16 sinoi atunci ne-am dus dupa ora 18.
Gabitza, Teodora ae rau de masina (stia ca unul din semne este cascatul?), noiincercam sa nu ii dam sa manance inainte de plecare cu cca o ora si nu ii dam lapte si derivate. In plus AC in masina de inghet, mama a stranutat aseara de vreo 20 de ori la rand din cauza asta.
Mai scriu mai tarziu.
pup
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
onixone spune:
...foarte frumoase poze Elisor.Cred c v-ati simtit bine.
Gabi asteptam pozele de la voi.
Daca alaltaieri m-am plans cat de rautacios a fost copilul meu , azi pot sa va spun cat de cuminte mi-a fost 12 ore aproape. ieri am fost plecati la Muzeul de Stiinte cu Alex si la o onomastica a unei cunostinte.S-a purtat exemplar,nu mi-a venit sa cred.Am ajuns pe la ora 13:00 la muzeu.Am plecat pe la 16:30 unde a fost exemplar, dar e si facut muzeul in asa fel sa fie atractiv si pt copii.Invart de tot felul de manete ca sa produca electricitate sa mearga masina de spalat de ex, sau sa se aprinda becul si tot felul de minuni.E mult de povestit.A prins si o poveste unde erau copii la astronauti.Foarte frumos si interesant.Partea proasta a fost ca la sectiunea viitor nu era mare lucru si am spus ca noi nu mai vrem in viitor.
Dupa care am plecat la onomastica unde alex pe drum a dormit una buna si era fresh.Acolo era o fata dragutza care s-a tinut tot timpul de el(mi-a fost de mare ajutor) si pt prima data in viata cand copilul era obosit asta pe la 21:45 si a cerut la tv fara sa miorlaie fara sa planga.Si a stat vreo jumate de ora la tv cuminteeeeee.Dupa care am plecat ca am simtit ca am intins coarda.Asa ca ziua de ieri mi-a picat extraordinar, si cea mai mare contributie a avut-o Alex.O sa pun poze mai tarziu.Pozele sunt mai mult de pe strada si nu din muzeu.Nu am putut face multe poze in muzeu ca trebuia sa stau cu ochii pe alex care fugea dintr-o parte in alta si cand se plictisea imi cerea sa vedem si altceva.La subsol era facut pt copii cu tot felul de atractii cu apa, trebuia sa dea la pompa sa vina apa sa dea la manivela pt acelasi lucru.
Duminica viiotare ne-am propus Muzeul NAtural de Istorie(TRADUCERE MOTAMO)
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
onixone spune:
....Vorba Neliei...ma duc sa verific loto ca oi fi milionara si nu stiu
Vezi Nelia eu de ce nu calc??!?!?!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
onixone spune:
DA....NU SUNT MILIONARA.AM AVUT UN SINGUR NUMAR!!!

Oana lu'Alex
gabitzam spune:
Gata, am descarcat si am comentat pozele de la munte, le puteti vedea aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla