Copiluti de mai-iunie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete

va dau o ? Aici, in Constanta este o ceata si o zapuseala de numa... Fff nasol am dormit. Fara gram de vant afara, abia ma puteam intorceam pe-o parte fara s anu transpir. uff

Nelia, da, pai ma chinui sa-l tin conturat cat de cat. faza este ca am mancat zilele astea destul de mult, ca fiecare ne pune la masa si nu poti refuza pana nu gusti mereu cate ceva... Si cum in DK nu exista ce este in Ro, mananci macar de pofta.

Fetele in Copenhaga sunt 18 grade, cand vom ajunge cred ca vom avea un soc.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Bai, am uitat sa va zic. Mi-am cumparat din Ro, Dero si Domestos ca sunt fff ieftine aici in comparatie cu RO. Daca ne vad aia la vama ,o sa-i bufneasca rasul.

Si mi-am luat si vreo 5 rochite, ca in DK numai balarii sunt, niciuna asa de purtat zi de zi..

una din ele, este asta:

Rochita

va place? eu sunt inebunita dupa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Andreea wellcome back! De abia astept sa vad pozele ca a trecut ceva vreme de cand nu ti-am mai vazut iezisorii si povestea, of course. Distractie placuta! Nu mai tin minte esti nasa de botez sau de nunta, parca botez, nu?

Nelia ia-ma cu tine-n bagaje si du-ma-n america sau in jurul lumii, asta e visul meu de suflet pe acest pamant, sa nu-l parasesc pana nu ajung sa vad ceva din el.

Bea e superba rochita, chiar imi place foarte foarte mult, s-o porti sanatoasa! Si asa bronzata cum esti si supla iti vine foarte bine. Nu ni le arati si pe celelalte?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...am intrat sa va zic buna dimineata!!!!

bea: nici noi nu putem respira noaptea.Dau drumul al caldura ca e un friggggg....si plouaaaa!!!
cred ca vremea, banii...si altele !!!trebuie sa ma montez ca ieri de abia am scos 3 vorbe din gura.Am fost ieri la un summer fete la vara mea in cartier unde a organizat primaria pt oamenii din cartier un fel de distractie cu mancare, un castel de saritm muzica.Toate bune si frumoase dar Alex al meu dupa o ora a inceput cu niste figuri si niste urlete si plansete, ca vrea un sandwich du-te si iai, cand l-am adus ca nu vrea,...ca vrea apa...du-te si apa ...nu vrea cand i-am adus.Si urla pana l-am luat de o aripa si lam dus acasa tot intr-un urlet.I-am spus ca nu mai vb cu el si urla si mai tare.L-am pedepsit .FAra playstation 2 ieri.Si pana la urma ne-am impacat.Si l-am intrebat mai faci asa in parcuri de acum in colo.Si el cu o fatza vinovata mi-a zis ca da.L-am intrebat de 3 ori si acelasi raspuns mi-a da.Pana la urma i-am spus sa imi zica nu...Si imi prinde fatza in maini si imi zice foarte dulce un Nuuuuu!Dar playstation tot nu a pupat.
Azi ne jucam din nou cu eye toy ca tare imi place ca sare, fuge(pe loc) este foarte interactiv.Cel putin te uiti la tv dar macar faci miscare.E tare bun pt alex care adora statul al computer si jucatul pe playstation.Cel putin se joaca dar nu sta in pat cu joystickul in mana ci trebuie sa dea din maini si picioare.
HAi ca va pup ca parca ma incearca o durere de cap.de cand am lasat anticonceptionalele capul imi este tratabil foarte usor daca ma ia.VA pup si w-end placut in continuare.
nelia trebuie sa ne arati capodopera.Eu sunt satula cu dr de aici.IUn romania i-am dislocat umarul lui alex(s-a intamplat si aici de 2 ori).Diferenta din romania si aici este ca acolo i-au pus umarul la loc intr-o secunda , iar aici chinuie copilul 3 zile pe paracetamol si nurofen.CAnd am vazut ca copilul isi misca mana in 5 minute ca si cum nu avea nimic mi-au dat lacrimile stiind ca daca fiind in anglia il chinuiam 3 zile pana se pune ala loc singur.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata, la ! Eu iar sint nedormita! Nu mai doarme Lisandru! Stiu ca e de la raceala, de la dintii care ii ies, dar mi-e teama ca se obisnuieste asa. Si nu numai asta, dar se scoala urlind, ori el nu facea asta pina acum, si nu-l mai potolesc decit cu titza... Si cum se scoala cam la fiecare ora, ma simt ca o lamiie acum. Si ma mai si musca, ca el crede ca aia e de vina ca lui ii este rau. Daca va continua asa, va trebui sa-i scot titza de noapte, ziua in in regula, ca papa bine si suge atit cit ii trebuie lapte, nu toata ziua-buna ziua ca fetele... Imi place de el de nu mai pot, ca e explorator, il las prin casa, am strins tot ce poate fi periculos si umbla toata ziua... si in parc la fel, l-am lasat pe iarba, si-a inverzit genunchii si palmele. Dar trebuie sa stau cu ochii pe el, ca trege de perdele, sper sa nu aiba placereaa asta (ca Patrik al Florentinei) si pipaie prizele... uitasem cum e de la Agata, ca Tudora nu a facut nimic din toate acestea. Daca seamana cu Agata, am incurcat-o, om m-am facut pentru vreo doi-trei ani de acum incolo.

Elisor, pina una-alta poate ma iei tu pe mine, ca noi mai avem un pic de asteptat. Dar citeste acolo, poate va dau idei, mai ales primul mesaj, cel cu insula din Grecia, cred ca ati putea sa-l faceti si voi la anul. Eu abia astept sa-i dau sotului sa citeasca, mai am si Corsica, unde a fost o fata de la Sezatoare si am salvat toate informatiile, abia astept sa-i povestesc lui Octav. Stii cum astept momentul in care vom pleca intr-o vacanta toti cinci??? Cu sufletul la gura! Si sigur va fi una din asta, nu mai vreau altceva! Daca nu chiar chiar de capul nostru, atunci macar un apartament inchiriat intr-un loc, de unde sa putem pleca pe cont propriu sa vizitam cit mai mult. Corsica ne-a atras cel mai mult, pentru ca in afara de plaja si de frumusetea locurilor, are si munte!!! Deci le-am combina de numai! Bine, ca noi avem si Romania in plan, ca vrem sa o batem pe toate, sint si muntii de acolo pe care vrem sa-i colindam impreuna... dar asta putem sa o facem si mai incolo, cind mai cresc si piticii, ca inca nu inteleg ei ce sint alea rude, ca Agata. De cind ma stiu si vad la televizor sau aud despre locuri noi, inchid ochii si visez! Dupa familie si copii, pe care mi le-am dorit cu disperare, a calatori si a vedea locuri noi e dorinta cea mai arzatoare. Poate cistig la Loto si plecam in lume, asa te-am lua si pe tine!
Onixone, nu-mi vorbi de doctori, nici de aici, nici de acolo! Sa peram doar ca nu vom avea nevoie de ei prea des. Sa stii ca si Tudora a inceput sa faca crizute, nu prae grave dar si pentru ca ea e mai potolita asa, dar nu le facea inainte. Cred ca e virsta! Oricum, tot adepta luatului pe sus sint si eu, dau un avertisment si la urmatoarea abatere, gata, acasa!
Beatrice, vazut rochita, are danteluta jos, nu? Foarte dragutica si iti sade tare bine! Vrem sa le vedem si pe celelalte!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Nelia, nu mai, nu e dantela.. Asa pare, e normala. Mie nu-mi plac dantelele...

Elisor, uite... Rochia rosie si cealalta negru cu alb. Sper sa se vada. Amandoua sunt cu bretele.
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/57/Intalnire_Andra

Am inceput noua colectie, cine vrea sa-mi zica:

2 cu pietre din Aquamarin si Swarowski:

http://img108.mytextgraphics.com/photolava/2008/08/24/img7538-4bmqj07ob.jpeg

http://img107.mytextgraphics.com/photolava/2008/08/24/img7542-4bmqjhlz1.jpeg

http://img801.mytextgraphics.com/photolava/2008/08/24/img7546-4bmqjwud4.jpeg

http://img902.mytextgraphics.com/photolava/2008/08/24/img7548-4bmqk9zqu.jpeg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Beatrice frumoase rochiile, cel mai mult imi place cea rosie, m-ar avantaja pe mine, sa nu se vada suncile pe burta

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

M-am intors de la munte, fetele!

A fost asa, o chestie amestecata. Dar per total a fost bine.
Raducu a fost cel mai cuminte copil din lume. El a dormit si a mancat si a stat cumintel.
Si a invatat sa rada in timpul asta, o sa va arat poze si un filmulet delicios cu el.

Vremea a fost foarte buna, mai racoare ca aici, nu a sarit de 27 de grade.

Camera de la hotel foarte buna, ca e fitzos Costi, vrea la munte doar daca are toate conditiile, asa ca am fost la hotel de 4 stele.
Mancare foarte buna, am mancat ca o vacutza.

Andrei, in schimb, mi-a pus parul pe moatze. N-a vrut sa se atinga de mancare, de nimic, si erau numai bunatati.
In disperare de cauza am ajuns sa-i dau dimineata si seara cereale cu lapte si iaurt, doar asta accepta. Si protesta tot timpul la orice, facea doar nazbatii, a cazut si si-a julit rau nasul, cucuie cat cuprinde, s-a pupat in bot cu catelul hotelului, dulce foc de altfel. Ne-a fugarit peste tot, n-am vizitat nimic in liniste, tot in goana calului, cu tipete, urlete si tavalit pe jos. Au fost momente in care am zis ca nu mai plec in viata mea in concediu cu copiii. Sau sa aiba macar 10 ani.

Azi pe drum inapoi cred ca de la caldura si de la masina i-a fost rau, a vomat in masina de nu va spun cum arata, a doua oara a zis din vreme si a vomat doar pe el, linga masina. Din 10 in 10 km opream sa-l luam in brate ca plangea rau. Acasa a mai tras doua trei jeturi de voma, mai mult apa de data asta.

Am sunat la pediatra lui, ne-a zis ce sa-i dam, e ok acum si e lesinat de foame. Ne-a zis ca multi copii mici patesc asta, rau de masina la drum, plus ca a fost si asa cald, el si nehranit bine de cateva zile.

Descarc pozele, le comentez si o sa va dau linkul sa vedeti ce am facut saptamana asta.

Elisor, imi cer scuze ca nu am dat nici un semn, dar programul nostru a fost ca sa zic asa, fara program, intre doua alaptari, in functie de toanele si fitzele lui Andrei, si dupa cum ne nimeream pe moment. Cu Oana m-am intalnit in Piata Sfatului ca ne-am "ciocnit" una de alta, daca eram 3 metri mai incolo nu ne vedeam.
Am testat si doua locuri de joaca de acolo de prin centru, ca m-a turbat Andrei, tot la leagane si tobogane ar fi stat 24h din 24h.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Noi ne-am intors de la munte. Am fost la lacul Sf. Ana, pe langa Tusnad daca stiti. Am oprit inainte de campingul de la lac pentru ca era prea aglomerat si ar fi trebuit sa mergem 1 km si ceva pe jos, asa ca am hotarat sa stam sa facem un gratar. Dupa ce ne-am umplut burtile ni s-a spus ca puttem merge pana la lac cu masina ca s-a mai golit, evident dupa ce ne-a golit si pe noi de 10 lei ca cica e rezervatie, dar un drum foarte prost de vreo 2 km, ca atat mai aveam pana la lac. La Sf. Ana n-am stat foarte mult ca statea sa ploua. Am admirat, am pozat (ca fara poze nu se putea) si am luat-o din loc, eu cu un stres enorm cand am vazut acul la benzina. Credeam ca n-ajungem la benzinarie, ma si vedeam facand cu mana "nene, un strop de benzina sa ajung pana la benzinarie". Dar Dan a avut dreptate si am ajuns la benzinarie fara probleme, intre timp se mai ridicase acul. Ne-a prins si-o ploaie torentiala prin Tusnad.
A fost frumos pentru o zi de duminica.
Pun si cateva poze de azi de la picninc si de la lac, imediat. Pana se incarca citesc cum ati petrecut si voi, ce-ati mai facut azi.

Mergi la inceput

Mama Jipa eu apreciez sinceritatea lui Alex, te poti supara pe el ca a fost asa de franc? Stia ca va mai gresi, asa ca ti-a spus adevarul sa stii la ce sa te astepti. Atata mai m-a frecat si Andreas cu vreau/nu vreau, a inceput in jur de doi ani, a fost groaznic, si acum imi mai face chestii de-astea, imi testeaza limitele . Asa ca stiu cum e. I-am aplicat si eu pedepse, eram ferma pe pozitie desi mi se rupea inima.

Bea frumoase de altfel si celelalte rochite, dar cea verde imi place cel mai mult. Imi plac din doua motive, iti stai si bine si sunt si frumoase. Pe cea rosie o vazusem si-n pozele Andrei. Spune-mi pls pe pm care este pretul pentru colierul aquamarin si pentru cel cu alb. Ma intereseaza.

Nelia acum vin eu si te intreb ce-ai luat pentru nevralgie, daca ai luat ceva. Am calcat ieri cu usile si geamurile deschise ca ma topeam de cald si azi am avut o durere surda de cap si vad ca se intensifica. Care din noi castiga prima la loto promite c=o va lua si pe cealalalta, ok? Ca si pentru mine calatoritul e o pasiune si-o placere ce greu mi-o ostoiesc din lipsa de bani, pe ici pe colo am mai fost eu, dar nu e suficient!!!

Gabitza bine te-ai intors! Ai vazut ce cumintele am fost c-am ramas la acelasi capitol? Eu ma gandeam ca poate Raducu iti va da batai de cap, nu ma asteptam la Andrei. Ce v-a recomandat pediatra sa-i dati? Se pare ca noi ne putem intalni doar la mare , data trecuta cand ai fost in Br n-am putut eu din cauza de sinuzita, acum iarasi nu ne-am intalnit, stai linistita ca oricum n-as fi putut ca de aia nici nu m-am intalnit cu Oana, a ramas pentru maine. Data viitoare , pana atunci mai cresc si mucosii nostri.
Cand ai timp da-ne mai multe detalii despre vacanta, ce-ati apucat sa vizitati, ce locuri de joaca ai gasit in Bv, in aer liber, spre drumul de Poiana?

Mergi la inceput