Copiluti de mai-iunie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 15
elisor spune:
M-am bosumflat ca n-am gasit locuri la Lacul Rosu/Bicaz, nici la hotel, nici la vila, nici la casute, totul e full...si eu care imi imaginam ca am de unde sa si aleg
. Sa vedem ce facem, mergem doar asa, daca gasim la vreo pensiune si daca nu ne intoarcem acasa, prea departe nu e. Imi doresc mult sa ajung la Cheile Bicazului ca e superba zona, din ce imi amintesc din copilarie, pe atunci ma luau bunicii cu ei in toate concediile lor si am vazut mai toata tara, dar ce folos ca eram mica si nu prea puneam pret pe peisaje, calatorii
...acuma pun!!!
Cris voi ati plecat in Thassos?
Clara voi ati dormit pe undeva in zona Slanicului? Din ce-am vazut in poze parca nu se poate face baie ci doar plaja pe sezlonguri, nu?
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
Buna dimineata la cafea!![]()
Nu scriu mult ca ma doare capul de timpesc. Elisor, eu sint mai bine, doar ca nu mi-a trecut durerea de cap, am o nevralgie pe partea dreapta - dantura, timpla, ochi, ureche... Groaznic! Dar nici nu am dormit, pentru ca bebe a inceput de ieri si el sa tuseasca si a dat in laringita, am stat toata noaptea cu el in brate. Si cind am adormit si eu, a sunat Octav! Bine, ca el nu stie prin ce trecem, ca si asa l-am ingrijorat atunci cu infectia urinara, sper sa ne afcem bine pina se intorc ei acasa. I s-a facut un dor nebun de pitici si s-a dus la un calculator, a intrat pe albumul online si nu era nici o poza! Si voia neaparat sa-i trimit citeva poze sa-i vada, ca nu mai putea de dor! Asa ca i-am trimis, ca sa i-l ostoiesc! Eu mi-am pus o poza mare de-a Agatei in dormitor si ma uit la ea zilnic, o data pe ora adica...
Ce prajutura faci?
Monu, Beatrice - am vazut pozele. Chiar, unde sinteti la mare? Colacei zici, hai, poate la sot, ca la tine eu nu prea vad... vezi, ca trebuie sa gatesti si tu mai putin bine!
Si Monu arata bine, dar am prins-o cu tigara in mina...
Cit despre Antonia, nu-mi vine sa cred cit de mare e! Vacanta placuta in continuare!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
elisor spune:
Asa-mi place ca voi in Canadezia sunteti in urma noastra cu 7 ore, adica aveti mai mult timp, va invidiez mai ales in weekend cand la noi e pe sfarsite voi mai aveti parte de belfereala...
Nelia pacatoase mai sunt migrenele, se cumuleaza durerile, te urci pe pereti. Colegul meu de birou a avut saptamana asta o zi din asta si sefa l-a trimis acasa, a mers la doctor si i-a prescris un spray si ceva pastile, a doua zi era fresh, ca nou.
Prajitura cu prune, ca-i mai acrisoara...da' inca nu m-am apucat, noroc ca se face repede si e usor de pregatit.
Pana acum am dezbatut daca sa mai mergem la munte sau nu, Dan cocheteaza si cu marea noastra, un sejur ieftin si prost de 5-6 nopti, imi flutura si ideea ca ma pot intalni cu fetele, un mini concediu doar asa pentru relaxare si lenevit si plimbat prin Constanta.
Andreas (17.08.1998)
elisor spune:
Tot eu.
M-a sunat Oana, e cu Alex in Poiana Brasov, sper sa ne vedem zilele astea sa se joace fetele, daca noi n-am ajuns la mare bine ca a venit marea la munte.
Dar ce "vorbarete" sunteti...sper ca va e bine care pe unde sunteti, ca va distrati si va simtiti bine.
Andreas (17.08.1998)
elisor spune:
Fetelooooorrrrr trezireaaaaa!!!
Andreas (17.08.1998)
patriciaRO spune:
Nelia, suntem in Mamaia. Noi stam in Constanta la parintii lui Seb si facem 5-10 min cu masina pana la hotelul unde sunt ei si stam impreuna in dreptul hotelului lor la plaja... E asa frumos la mare de numa..
Cat despre colacei, ii stiu eu, mai am depozite de grasime sa le zic asa, ascunse, care ma nervozeaza... Dar, le dau eu jos rapid cu sport. Cand ajung ma duc direct la serviciu... ![]()
Beatrice, mamic de Alex pifos
nelia spune:
Buna dimineata la
! Mi-a dat Tudora trezirea la 7 dimineata, asta dupa ce ma culcasem la 3, din cauza de dintisori si laringita... Si acum sint
.
Vad ca e liniste mare pe aici!!!! Se vede ca-i vacanta... la unii/unele!![]()
Elisor, ia striga tu catalogul, ca poate asa apar... Daca nu, scade-le nota la purtare. In sfirsit, m-am sculat mai bine, mi-a disparut starea aceea de raceala... dar capul tot ma doare. Nu atit de rau, nu ma mai doare toata partea dreapta, dar am o durere surda pe frunte si pe timple, care stiu ca pina seara se va transforma in mai mult de atit din cauza nesomnului. Poate apuc sa dorm dupa-amiaza, dar Tudora nu doarme si mi-e frica sa o las singua in casa si eu sa adorm... Ai facut prajitura!?!
Beatrice, te inteleg cu colaceii, imi aduc aminte cind eram slaba si mergeam regulat la aerobica, inainte de Agata, cum ma apucam de singurul colacel de be burta inexistenta si spuneam: vai, ce m-am ingrasat! Cred ca asa enervam si eu pe cele care ma auzeau, cum ma enervezi tu acum cu colaceii tai.
Glumesc... imi place de tine ca te intretii si ai un corp foarte bine lucrat.
Salutari lui Monu!
elisor spune:
Nelia ce catalog, mai bine pun bifa la cine-i prezent ca scap mai usor. Daca a trecut raceala, poate prinzi cel putin la noapte mai multe ore de somn si scapi de durerea asta de cap.
Pana la urma am facut briose, mi s-au parut mai usor de facut desi compozitia e aproximativ aceeasi ca la prajitura ce-am vrut s-o fac.
Eu azi am calcat, plus alte lucrari adiacente, n-am terminat, ca astept si rufele de pe sarma sa se usuce sa le pot calca sa strang masa de calcat. Si am fost si singura acasa, deci scuza n-aveam dar e atat de cald ca a trebuit sa fac pauze lungi si dese ![]()
Dan a fost cu copiii la Aquapark, au venit franti, rosiii si flamanzi. Bianca a stat aproape numai in apa si a prins-o soarele pe fata si spate, Andreas si-a facut veacul pe tobogane, s-au distrat de numa'.
M-a sunat Oana si am stabilit ca ne intalnim luni dupa masa, ea s-a intalnit si cu Gabitza in Piata Sfatului din Brasov.
Andreea parca spunea ca ne vedem peste o saptamana, adica azi...
Clara si tu ai disparut?
Andreas (17.08.1998)
Androix spune:
Abia am razbit cu cititul pana la ora asta. Mai am de vazut poze dar nu mai pot acum ca sunt varza si anume chiar asa cum mi-am imaginat ca ma voi intoarce. Frate! E bine sa ai doi copii dar cand se intalnesc nu mai putin de patru iese iures. Ne-a stiut toata lumea pe unde am fost: pe plaja, la restaurant, la impinge tava, la cofetarie, la masinute. P-aia de la pensiune i-am lasat la urma: cred ca au dat petrecere ca au plecat mamele alea isterice si copiii lor nabadaiosi ![]()
![]()
Maine sunt nasa si cred ca abia luni o sa fiu in stare sa descarc si sa va arat poze si sa va povestesc mai in amanunt.
Nelia, santate multa, nu mai sta doar pe paracetamol, exista antibiotice care sunt ok cand alaptezi. Gandeste-te ca sistemult tau imunitar acum e slabit din cauza sarcinii si a alaptatului, trebuie sa-ti ajuti organismul cumva.
Va pup
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
nelia spune:
Androix, pai si antibiotice am tot luat... pentru chestii mai grave. Pai, am fost la doctor, dar mi-a spus ca e viral si nu are ce sa-mi dea. Adica nu am fost pentru mine, ci pentru copii, da' eu de la ei am luat. Dar sintem bine, cred ca miine deja nu vom mai avea nimic. Abia astept sa vad poze si sa citesc povesti... ca tare-mi place cum le povestesti.
Astazi am bibilit camerele fetelor. Am lipit toate autocolantele, a trebuit sa tai bucatele din banda aia adeziva dubla si sa pun pe urechiuse, pe picioruse... mi se lipeau de degete, copiii prin casa, i-am scapat lui Lisandru o bucatica de banda in par si a trebuit sa ii tai citeva fire, ca nu am putut sa-l desprind (pentru cine nu stie, am cumparat autocolante pentru pereti, care nu se autocoleaza
, trebuie sa le lipesc eu - marfa chinezeasca si am dat si caruta de bani pe ele, unele le-am stricat...) Dar a iesit dragut, in sfirsit au si ele camere de copii, ca erau tare simplute. Cind am aparatul voi face poze.
Si obosita de atita munca, am mai facut si cumparaturile si ceva de mincare... Am citit Vacante altfel. Vai, ce mi-a placut! Daca aveti timp, sa intrati sa cititi. Mi-a uns sufletul, asa mi-ar placea si mie sa plec, intr-o vacanta din asta sau intr-un inconjur in jurul lumii... Miine as pleca!
Gata, ma duc la programul de seara... ca mi-s maimuticile obosite, ca le-am dus si in parc vreo doua ore.