Copiluti de mai-iunie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Saliu la fete

Noi suntem din nou la mare. Azi ne-am vazut pe plaja cu Monica si puiutii ei. Maine la fel... Apoi noi vom aterizat luni prin Bucuresti, unde mai stam pana marti, ca mierc o tulim spre Deva si apoi spre DK.. A trecut vacanta in fuga.

Alex s-a plictisit, vrea la gradi, bine macar ca nu uita ca trebuie sa mearga.

Eu m-am apucat de noua colectie, ca am epuizat tot ce se putea da, ca mai am asa cateva chestii micute care le mai las pe la prietene ca o carte de vizita...

Intr-un fel abia astept sa ajung acasa sa ma apuc de sport iarasi, ca am mancat zilele astea la greu, ca deh... Si daca o mai tin asa incep sa fac colacei...

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Beatrice, adicatelea te iei de noi, de astea cu colaceii in dotare, da? Bineee! Vacanta placuta in continuare!
Tdi, si tie la fel! Cum s-a adaptat atomica voastra?
Onixone, am zimbit cind citeam, mi-l si imaginam: cu zimbetul pe buze, cu ... in mina si facind pipi relaxat... Cred ca ii stimuleaza apa aia multa, ca Agata imi cerea de trei ori in jumatate de ora sa iasa si sa faca pipi. Dar la un moment dat s-a obisnuit.

Noi tot bolnaviori... Adica Tudora a scapat, e bine acum, nici nu mai tuseste decit foarte rar, dar eu sint la fel, iar bebe, care avea doar nasucul afectat, de asta-noapte a inceput sa tuseasca. La mine cel mai rau e ca ma doare capul ingrozitor de tare.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nelia nici o ameliorare la voi, of! Mie paracetamolul mi se pare ca e doar complementar, c-a ajuns sa fie ca frectia la un picior de lemn. Macar ceva naturist incearca, eu cand am avut sinuzita tot asa ma durea capul zilnic plus secretiile alea care ma tampeau, am stat vreo saptamana de m-am chinuit in ideea ca trece si n-a trecut, doctorita mi-a dat antibiotic ca altfel nu se mai putea. Acum nu stiu daca durerea ta e cauzata de sinuzita, dar durerea de cap intr-o simpla raceala dureaza vreo 3-4 zile, cat e faza acuta, tu acuzi de ceva vreme durerea de cap. Parerea mea si sper sa nu te superi, ar fi bine daca ai tine cont de tine de data asta si ai pune lapticul pe planul 2. Adica nu cred ca e cazul sa te chinui cu boala ca sa pastrezi laptele, a crescut Lisandru si nevoile lui nu mai sunt atat de pregnante pentru lapticul tau. poate nici nu e nevoie de antibiotic, dar ceva trebuie sa faci sa te pui pe picioare, una e sa slabesti calculat, cat de cat si alta e sa devii o umbra. Inca o data spun sa nu superi pe mine, e punctul meu de vedere adica eu asa as face. M-as duce la doctor si n-as pleca pana nu mi-ar da ceva sa-mi revin sau sa-mi garanteze ca fara sa iau nimic imi trece. Dar repede. Inca o data sanatate si tie si lui Lisandru. Of, mi-e asa teama de tuse ca stiu ca trece foarte greu. Bianca a dus-o saptamani bune pe picioare pana i-a trecut cu totul.

MamaJipa ghidus copilul tau, imi starneste zambete dar in locul tau mi-ar fi fosr rusine la fel. Oricum, mai mult decat niste scuze n-aveai ce face, mai degraba antrenorul ar fi trebuit sa observe.

Bea in vacanta stii bine ca mai sunt permise concesiile, chiar si cele culinare, las' ca ti-am vazut pozele si arati nesimtit de bine, adica foarte bine!

Mercedes, OlgutaM si alte fete care au disparut, cine e in vacanta are absenta motivata , sper ca sunteti bine doar ocupate.

Vad ca sunteti cam tacute, fara chef de scris, asa ca merg sa fac o prajitura.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Se pare ca doar noi patru am fost pe-aici astazi, ce dezolant, asta e, fetele sunt in vacanta, da si cand vom incepe gradinitele sa ne tinem pagini, sper
Pana la urma n-am mai facut nici o prajitura, lenea a fost mai mare decat pofta.
Dar maine vine weekendul si ne facem planuri de calatorie, sper...
Si daca tot sunt cu sperantele in brate sper ca maine sa nu gasesc tot mesajul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu sint pe aici... ascult Gica Petrescu, ma unge la suflet! Dar stau cu Lisandru in brate, care e tare-tare mofturos, ii ies dinti peste tot...

Sint atit de incintata!!! Am uitat si de raceala si de tot! Am cumparat niste autocolante si le-am lipit pe pereti la fete in camere si linga patutul lui Lisandru de la noi din camera. La inceput eram suparata, ca unele dintre ele nu stateau lipite, dar am cumparat o banda cu doua fete adezive si am rezolvat problema. Lui bebe i-am pus un vapor cu un baietel pirat, cu animale marine in jur, cu o insula, un palmier, o comoara... ce mai, a iesit tare dragut. La Tudora i-am facut un perete numai cu animale marine, din Finding Nemo si unele cu o sirena si cu alti pesti, delfini... Pe alt perete i-am pus tot felul de animale, ca ea acum e ori cu animalele, ori cu apa. Iar la Agata, i-am pus plante verzi si portocalii, cu fluturasi printre ele... a iesit frumooos! Caut imagini din Mica Sirena, dar nu gasesc, ca plantele alea pot fi si din apa asa cum sint desenate. Abia astept sa-i iau covorasul alb cu linia aia suie verde din Ikea, care merge tare bine cu restul camerei asa cum arata acum. Am pus si perdelele la dormitorul nostru, si cuvertura noua pe pat... Mai am salonul si holul, si sa vina odata mesterii aia sa faca bucataria, asa mi-e de ciuda ca i-am aminat in iulie si acum nu-i mai gasesc. Dar mai am o saptamina si un weekend, cred ca termin pina vin calatorii acasa.

Hai sa va arat si ce covoare vreau sa iau, sper sa le mai gasesc: www.ikea.com/ca/en/catalog/products/80122559" target="_blank">asta la Agata (in magazinul de mai jos au frumoase si pentru copii, dar sint scumpe pentru o camera de copil, si pe al Tudorei tot 44$ am dat, inca e in buna stare, dar daca il pateaza si il arunc macar nu pling dupa bani) si www.homedepot.ca/webapp/wcs/stores/servlet/CatalogSearchResultView?D=949685&Ntt=949685&catalogId=10051&langId=-15&storeId=10051&Dx=mode matchallpartial&Ntx=mode matchall&recN=51%204294967196&N=0&Ntk=P_PartNumber" target="_blank">asta in salon si pe holuri.

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

....lasa Elisor ca daca nu ai facut, mi-ai facut mie pofta si am cumparat una care e excelenta.Desi am inceput montignat.Bine...nu serios, dar ce putin nu mai mancam paine, cip s-a lasat de bere, nu amestecam carnea cu cartof.E vineri si nu am mancat nici un cartof si nici paine...dar am tras azi o felie de prajitura.Am vauzt ca era un alt regim in voga care l-a tinut si Monu dar barbatul meu a zis ca el vrea montignac ca lui i-a facut bine....si ca el nu tine regim iar montingnac il vede (si este de fapt) un regim de viata.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Saliu la fete

Azi m-am intalnit cu Monica. Ca facem plaja in acelasi loc... Si am facut eu poze.

Va pupa pe toate si ea...

vedeti aici ce si cum:

http://piticii2003.multiply.com/photos/album/56/La_Mamaia_intalnire_cu_Monica

Elisor, da, mai, dar cand ajung inapoi trag iarasi sa scap de colacei... uff

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

am ajuns acasa ieri noapte, abia acum am reusit sa intru sa va salut, povestiri si poze, alea care am reusit sa le fac, ca s-a defectat aparatul dupa vreo 3-4 zile , peste citeva zile, ca am intrat deja in piine, adica toamna a venit, iar gradina trebuie culeasa, ma rog recolta din ea

Va tuc si mai revin...

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Buna!
Noi am vrea sa mergem weekendul asta pe undeva, poate la Cheile Bicazului, sa vedem cum si daca ne mobilizam, ar fi fain.
Pana una alta imi pica ochii de somn, imi tot promit sa ma culc mai devreme ca am ajuns sa dorm cate 5-6 ore pe noapte si nu mai dau randament, sunt mereu obosita, pentru ca organismului meu ii trebui 7-8 ore, daca nu chiar mai mult

Nelia sa te bucuri de schimbarile si achizitiile facute! Si mie imi face mare placere, dar mai ales satisfactie cand fac ceva in casa, cat de mic, se cheama schimbare si e buna pentru tonus. Covorasul Agatei, cel cu 44 $ nu e scump sa stii, pe aici sunt scoruri mai mari. Dar e haios. Capul te mai doare?

Oana acum mi-ai facut tu mie pofta si trebuie sa ma mobilizez.

E chiar toata lumea plecata?

Mergi la inceput

Bea ce fain ca v-ati intalnit, si pentru voi si pentru copilasi. Sunteti niste mamici care arati foarte bine, tie iti pot pune fara rezerve eticheta de slaba, dar Sebi salveaza onoarea familiei . Nu prea am vazut copiii, putin Pifosul care e rotunjor doar la fata si dulceata micuta, care-i o frumoasa asa blondina...ehe, nu stiam ca Monu fumeaza. In ce statiune sunteti, nu mai stiu daca mi-ai raspuns sau am vrut sa te intreb si am uitat?

Daniela wellcome back!!! Ok, astept pozele si povestirea, imi imaginez ca ti-o fi fost bine in vacanta dar cred ca si-un dor de gradina ta...Da' ce recolta strangi, nu de alta dar sa venim sa te ajutam, sa mancam....

Mergi la inceput