Copiluti de mai-iunie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! Am ajuns si noi acasa, ne-am simtit bine in Romania si (pentru prima data in ultimii ani) mi-a parut rau ca plecam. Alyssa s-a distrat pe cinste cu bunicii si strabunicii, s-a jucat la tzara cu animalele, a alergat peste tot...si-a dat foarte bine drumul la vorbit, deja incepe sa le amestece.
Ma apuc de citit din urma si de pus poze. Va pupam pe toti!

Ps. Nelia, am gasit aviz de la posta si m-am dus bucuroasa sa iau siropul, mi-am tras palme cand in locul lui mi-au bagat pe gat 10 pagini(!) de formulare de completat pentru a primi autorizatie, pachetul e inca la vama aeroportului din milano!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tdi, Monu stie ca i-am spus, dar tu erai deja in vacanta. Dupa ce am intrebat la posta daca pot sa trimit si mi-a spus ca e in regula, am trimis pachetelele si intr-o zi aflu de la cineva ca trebuia sa sun la consulat ca sa aflu care e politica tarilor respective in privinta acestui produs. Ma duc la alta posta, unde e un tip atoatecunoscator si il intreb si imi confirma ca asa este, numai de la consulat (Italiei, respectiv al Romaniei) pot sa aflu daca le veti primi sau nu. Ii spun ca e vorba de un laptic cu vitamine, fabricat aici, sigilat, nu e medicament... si imi spune ca astea sint regulile. Si daca nu le primesc ce se intimpla? - intreb eu. Nimic, sint aruncate la gunoi si pierdeti banii. Deci, pina la urma il primesti sau nu? Ce formulare si ce aveai de scris in ele? Sper ca nu platesti ceva in plus... Monu, tu l-ai primit? Daca nu ajung la voi, pot sa va spun ca imi pare rau, dar tot dau o fuga la timpa aia de la posta si ii spun vreo doua.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna! Am revenit si noi din lunga vacanta.
Multumesc de urari !
Am venit de la tara cu copiii sanatos ca seara sa inceapa sa vomeze si sa aiba scaune diareice. Sa turbez si mai multe nu. Acum ii tin la dieta, desi cam protesteaza.
O sapovestesc mai multe intr-o seara cand dorm, ca Alexandru e fan PC si cum il vede deschis sare pe el.

Pupici si ma bucur ca am revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neazta!
Incep sa se adune fetele pe acasa, hi, hi, inseamna ca se va anima subiectul nostru...
Teddy, Aurasa bine ati revenit acasa, home sweet home, bine-i in vacanta, dar tot acasica e cel mai bine, nu?

Am vazut pozele Simonei, Oanei, deocamdata...mai bag o cafeluta si continui cu ale Gabitzei, Andreei si ce poze vor mai aparea...sunt doar eu cu colegul meu in birou, oricum stam ca mutii, eu din motive de suparare pe el, ca face numai gafe, el, asa e el, tacut.

So, Simona, intradevar Dragos se vede din poze ca s-a simtit bine, si-a facut castelele lui chiar si printre chistoace, daca n-ai fi zis nimic de rau din poze as fi zis ca ati avut un concediu chiar reusit, concediul cred c-a fost reusit ca vi l-ati facut voi dar mizeria, servirea si alte "calitati" ale litoralului nostru pun in umbra totusi o vacanta ce se doreste reusita. Dar ati prins si rasaritul, aerosolii, intreb si eu ca ccc Clara, cum ati reusit sa treziti copilul si sa fiti pe plaja asa devreme, da, da, se vede ora in poze. Ce blondut e cavalerul tau! Tu ai slabit, asa-i?
Am lasat comentarii la fata locului...

MamaJipa (daca nu-ti place cum te alint sa-mi spui), am vazut pozele, ai un baiat foarte dulce, e un bulgaras cretofolin, cel putin www.oana-jipa.magix.net/userwebsite jsessionid=5hr6tm13k8h4u.omaasp22?act=15&pos=8" target="_blank"> aici e demential de dulce. Spune-mi, nu-i tragi parul cand ii pui casca-n cap? Mi se zbarleste parul cand vad pe cineva cu casca gandindu-ma ce chin s-o pui, mai ales la el care are un par de ti-e mai mare dragul...Ce haios e si cu coronita de spuma, si pictat tigrisor sau leut, ce-o fi...La pozele tale nu se pot face comentarii?

Revin...

Edit: nu pot sa dau linkul catre poza Oanei, ma refer la poza cu nr.9

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hello

Nelia, fetita de care zici ca seamana cu mine este nepoata mea cea mare si a semanat cu mine de mica dar nimeni nu m-a crezut De fapt toti verisorii in afara de nepoata cea mica au semanat la varste mici intre ei si toti aduceau cu mine cand eram mica dar asta am vazut doar eu si restul neamului zicea ca ma dau mare

Va multumesc pentru vizionare si pentru comentarii. Nu mai tin minte de ce ma strambam in poa aia, cred ca din cauza ca ma poza in timp ce stateam jos si mi se vedeau colacii

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, am vazut comentariile la poze, sar'na. Hai ca-ti raspund aici ca ai intrebat acolo pe dropshots. Am stat la Hotel Wolf din Bran, este chiar la intrare, unde este si supermarketul Wolf si restaurantul Taverna Lupilor. Am avut noroc de cea mai mare si mai frumoasa camera din hotel, am prins-o libera fiindca ne-am dus din timpul saptamanii, altfel nu este libera in weekenduri. Are vedere in spate spre fanetze si se vad minunat muntii Piatra Craiului, are si loc de joaca mare. Ai vazut apusul acela de soare, am stat pe balcon cu gura cascata si am admirat, in poza nu e prins nici jumatate din realitate.

Am sta acolo dar am misunat de jur imprejur, ne-am dus la Vila Bran de cateva ori ca ne placea cum se vede privelistea, am mancat si bine acolo si ii placea si lui Andrei locul de joaca. Am fost si in Brasov dupa cum ai vazut, am ajuns o tura si prin Poiana, ne-am dus cu masina si in sus pe sosea pe culoarul Rucar-Bran. Normal ca si castelul a fost bifat pe lista. Doar la Rasnov n-am ajuns, ca se lucra la drum si nu se putea urca cu masina. Data viitoare

La pensiunea Muntele Rece doar am mancat la prinz o data, ca o stiam de anul trecut, e foarte frumoasa si mancarea a fost f.buna. Si e si faina ca pensiune inauntru, cred ca o sa mergem o data sa stam si acolo.

TDI, bine ai revenit!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Nelia iti calc pe urme cu capul asta, doare, nu tare dar suficient sa stiu ca-l am acolo , s-au combinat curentul cu oboseala. Imi place ca visezi frumos, daca nu se pot concretiza planurile cel putin ne raman visele pe unde am putea calatori, e si asta ceva decat deloc...pana una alta iti vin calatorii, vezi pozele si-ti mai ostoiesti dorul de munte, mare, de tara...

Gabitza superbe pozele, foarte frumoasa vacanta ati avut, se vede, de la cazare (jos palaria), peisaje, entertaiment, ati ajuns si la Cheile Gradistei...deci, se poate cu doi copii micuti. Ati vizitat mult, v-ati plimbat, ati luat pulsul de peste tot, am remarcat curatenia si mai ca am simtit si aerul curat .
Am recunoscut o multime de locuri, la Livada am fost si eu cu Oana ieri. Nu stiu cum poti spune despre Andrei ca v-a pus parul pe moate, eu am vazut in poze un strengar, pus pe sotii, si-a facut si-un prieten (blanosul alb), as spune chiar c-a fost cuminte, numai mutrite vesele si binedispuse am vazut la el. S-a facut bine, da?

Clara, aha, ai deconspirat locul mosiei, acuma vom tabari la tine

Bea, ce surpriza mi-ai facut...te sun acusica ca m-am hotarat.

Daniela hai, doua trei vorbe despre vacanta sau iti place sa ne fierbi?

Daniela, Nelia, Clara, Gabitza, MamaJipa, Bea si !

Trimit mesajul ca mi-e teama sa nu se ia curentul...dar, revin , o belferesc ca sefa e in concediu si am acces la net.

Gabitza ce s-a conturat si Raducu, e numai falcute si copanele, imi vine mie sa-l pupacesc, imi imaginez ce-l jumuliti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, da, suna-ma ca sunt pe faza.. Ca sa-l si pregatesc eventual sa-l trimit, azi.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Bea lasa linia libera ca e tot ocupat , trimis pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna,

Gabitza - am vazut pozele. Frumosi foc amandoi printii. Si Andrei e tare mandru langa micutul Raducu.

Trebuie sa imi fac timp sa mai vad poze cu puiutii ca tare au crescut...

Poze din vacanta noastra aici

Mergi la inceput